Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ulan 1 kişi bişey diyo topicte sonra 10 tane bjkli geliyo ona bişey diyo ve devamında birbirlerini alıntılayıp yeni şeyler söylüyolar ahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 bu mesajları yazıyorum zati kenara yarın bir gün bala döte yenersek fena yapacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 applev0dka said: trabzon takım diil.. verin bani. acima olmasin $oyle yorumlardan sonra asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Esh said: applev0dka said: trabzon takım diil.. verin bani. acima olmasin $oyle yorumlardan sonra asdfa hahahah :D @Dart.. mactan önce bjk patlar, söyle basarsz olur yeni tranferler tutmaz gecen seneki gs fln derken.. ilk macta 5 tane golden sonra seni aramzda görmek güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Benim demeye çalıştığımı siz anlamamışsınız geçen sene bizde böyle maçlardan önce artist artist konşuyoduk ve dalga konusu olduk.Böyle hakederek farklı şekilde galip geldiğiniz maçlardan sonra istediğiniz kadar konuşun ezzzdikkk dövdükkkk gibilerinden. Ayrıca buca ölçü değil şimdi önünüzde trabzon maçı var, gerçek ölçü maç o sizin için.Eğer trabzonu da geçerseniz takım havaya girecektir sonra sizde gaza gelin ama birazcıkta olsun takımın hatalarını da görmeye çalışın dünyanın en iyi takımıymış gibi davranmayın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Dartanian said: Neyse abi 3kupada da 0 çekiceksiniz.Yani hiç birini alamıcaksınız. Ligde max 3. olucaksınız. Şu yazdığım böyle dursun en geç martın ortalarına doğru alıntılarım. Ayrıca hala bu geçerli.Bu maç için patlar demedim bu sezon patlar dedim 3 kulvarda da demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Bırak eğlensinler işte. Hakettiler. Ben de bunca sene bekleseydim ben de coşardım. Kaldı ki Guti,Quaresma ve Simao cidden harika isimler. Ben hiçbirinin geleceğine inanmadım isimleri duydukça. Her seferinde Beşiktaş "helal olsun"u aldı yani bizden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 takımda acıkcasi hucum anlamnda sorun yok bunu gördk dün. ilk yari 6 olabilrdi mac.. savunmada ise ilk kez böyle adam gibi dertli toplu görundk.. ben bunu hucumdaki gücümüze bagliyorum.. en iyi savunma saldiridir mantigndan ne kadar rakibe baski kurarsak o kadar rahat savunma yapariz.. dün gole kadar 10dk bunalttk adamlari cıkamadilar yari sahalarindan.. 2 pozisyon verdk biri gol oldu zaten oda 5 ten sonra... hani guti,mehmet,q7,hilbert fln daha ne yapsn yani.. su oyundan sonra bile cıkıp kötu fln diyenler oluyor onlara gülüyorz :D senin dedign olabilr 0 da cekebilrz 1-2 tane kupa da alabilrz.. ama şu oyunu oynayalm emin ol kımsenin kupada gözü yok.. dun staddaki tepkiler garipti.. millet sustu takımı izliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Guzel oyun oldukca gerisi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Dartanian said: ulan 1 kişi bişey diyo topicte sonra 10 tane bjkli geliyo ona bişey diyo ve devamında birbirlerini alıntılayıp yeni şeyler söylüyolar ahahahahahahahaha bjk topiği olduğundan olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 applev0dka said: takımda acıkcasi hucum anlamnda sorun yok bunu gördk dün. ilk yari 6 olabilrdi mac.. savunmada ise ilk kez böyle adam gibi dertli toplu görundk.. ben bunu hucumdaki gücümüze bagliyorum.. en iyi savunma saldiridir mantigndan ne kadar rakibe baski kurarsak o kadar rahat savunma yapariz.. dün gole kadar 10dk bunalttk adamlari cıkamadilar yari sahalarindan.. 2 pozisyon verdk biri gol oldu zaten oda 5 ten sonra... hani guti,mehmet,q7,hilbert fln daha ne yapsn yani.. su oyundan sonra bile cıkıp kötu fln diyenler oluyor onlara gülüyorz :D senin dedign olabilr 0 da cekebilrz 1-2 tane kupa da alabilrz.. ama şu oyunu oynayalm emin ol kımsenin kupada gözü yok.. dun staddaki tepkiler garipti.. millet sustu takımı izliyor.. Ellerine sağlık abi şöyle yorumlar yapın canımı yiyin bjkye gönülden destek vereyim avrupada falan =) benim kastettiğim böyle yorumlar işte.Bjkliden beklentim bu çünkü. Fb'nin hani herkesin sevmediği bi antipatikliği vardır ya kendini beğenmiş tavırları, o havaya giriyosunuz olmuyo yakışmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 applev0dka said: dun staddaki tepkiler garipti.. millet sustu takımı izliyor.. izlemesinde ne yapsın adamlar bağırmayı desteklemeyi unuttu gutinin pasları falan neydi abi dün ya http://img842.imageshack.us/img842/7550/26072010guti.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 valla abi takım catir catir pas yapmaya basladi 2 oldu fln... lan ne oluyorz diye kaldik.. üstten bagiriolar alt taraf alt taraf die.. gözümü alıp sahadan dönemiorm yukari :D sonra kendimize geldik cok eglendk ama :D meksika dalgalanmasi fln yaptk.. apaci dansi cok iyidi :p son zamanlarin en güzel dalesini yaptk 2. yari hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 apaci devre arasında oldu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 yok 2. yari da yaptk :D babami aradm mactan sonra.. adam gibi göstermems ligtv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar