Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSL Beşiktaş - Bucaspor 21 Oca 2011 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Benim demeye çalıştığımı siz anlamamışsınız geçen sene bizde böyle maçlardan önce artist artist konşuyoduk ve dalga konusu olduk.Böyle hakederek farklı şekilde galip geldiğiniz maçlardan sonra istediğiniz kadar konuşun ezzzdikkk dövdükkkk gibilerinden.

Ayrıca buca ölçü değil şimdi önünüzde trabzon maçı var, gerçek ölçü maç o sizin için.Eğer trabzonu da geçerseniz takım havaya girecektir sonra sizde gaza gelin ama birazcıkta olsun takımın hatalarını da görmeye çalışın dünyanın en iyi takımıymış gibi davranmayın :)
Sosyal ağlarda paylaş

takımda acıkcasi hucum anlamnda sorun yok bunu gördk dün. ilk yari 6 olabilrdi mac.. savunmada ise ilk kez böyle adam gibi dertli toplu görundk.. ben bunu hucumdaki gücümüze bagliyorum.. en iyi savunma saldiridir mantigndan ne kadar rakibe baski kurarsak o kadar rahat savunma yapariz.. dün gole kadar 10dk bunalttk adamlari cıkamadilar yari sahalarindan.. 2 pozisyon verdk biri gol oldu zaten oda 5 ten sonra... hani guti,mehmet,q7,hilbert fln daha ne yapsn yani.. su oyundan sonra bile cıkıp kötu fln diyenler oluyor onlara gülüyorz :D
senin dedign olabilr 0 da cekebilrz 1-2 tane kupa da alabilrz.. ama şu oyunu oynayalm emin ol kımsenin kupada gözü yok.. dun staddaki tepkiler garipti.. millet sustu takımı izliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

takımda acıkcasi hucum anlamnda sorun yok bunu gördk dün. ilk yari 6 olabilrdi mac.. savunmada ise ilk kez böyle adam gibi dertli toplu görundk.. ben bunu hucumdaki gücümüze bagliyorum.. en iyi savunma saldiridir mantigndan ne kadar rakibe baski kurarsak o kadar rahat savunma yapariz.. dün gole kadar 10dk bunalttk adamlari cıkamadilar yari sahalarindan.. 2 pozisyon verdk biri gol oldu zaten oda 5 ten sonra... hani guti,mehmet,q7,hilbert fln daha ne yapsn yani.. su oyundan sonra bile cıkıp kötu fln diyenler oluyor onlara gülüyorz :D
senin dedign olabilr 0 da cekebilrz 1-2 tane kupa da alabilrz.. ama şu oyunu oynayalm emin ol kımsenin kupada gözü yok.. dun staddaki tepkiler garipti.. millet sustu takımı izliyor..

Ellerine sağlık abi şöyle yorumlar yapın canımı yiyin bjkye gönülden destek vereyim avrupada falan =) benim kastettiğim böyle yorumlar işte.Bjkliden beklentim bu çünkü.

Fb'nin hani herkesin sevmediği bi antipatikliği vardır ya kendini beğenmiş tavırları, o havaya giriyosunuz olmuyo yakışmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

valla abi takım catir catir pas yapmaya basladi 2 oldu fln... lan ne oluyorz diye kaldik.. üstten bagiriolar alt taraf alt taraf die.. gözümü alıp sahadan dönemiorm yukari :D sonra kendimize geldik cok eglendk ama :D meksika dalgalanmasi fln yaptk.. apaci dansi cok iyidi :p son zamanlarin en güzel dalesini yaptk 2. yari hatta
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...