Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SSL Beşiktaş - Bucaspor 21 Oca 2011 20:00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Abi şimdi olayın şu tarafı var , burdaki adamlar kim "taraftar" , bugün maçı izleyenler taraftarıda görmüştür, bu taraftar herzaman bu şekilde destek verir takıma , yıldırım demirörene tepki koyarken bile takımına destek vermiştir. Şimdi burdan neyi anlıyoruz biz? Beşiktaş taraftarı elinden geleni sonuna kadar yapıyor, yönetimde ne yapmış belkide Tr deki şuana kadar kurulan en yıldızlı , iyi futbolculu takımı kurmuş , burda ne kalıyor geriye? puanlar almak ve başarı kazanmak.. yani şuana kadar bir iskemlenin 2 ayağı sağlam , sıra teknik direktör ve futbolcularda.. ee ona da taraftar olarak bizim yapabiliceğimiz bişey yok...

Maça gelince , normal bir maç yorum yapmaya gerek yok , adamlarda yedekten cenk giriyor bizde bobo ile ernst.. siklet farkı var..
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bugün dışarı çıkacaktım giyiniyorum maça bakıyorum bir yandan, Beşiktaş resmen eziyor çok keyif veriyor bu kadro yapısı olduğu sürece de bu tarz takımları Beşiktaş 5ler, ama şu an misal eleştirdiğimiz Fenerbahçe de ligin son 3-4 sırasındaki takımlara gol şov yapıyor, mesela adamlar Kasımpaşa'ya 6 Buca'ya 5 falan attılar ama biliyorlarki ertesi hafta sağlam bir deplasmanda puan kaybedecekler. Bunlar kıstas değil anlayacağınız, şu Beşiktaş'ı eleştirmek için en azından Dinamo Kiev maçları beklenmeli mesela
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

gellidus said:

ahmedinejad said:

adamlar bucayı yendiler diye nasıl havaya girmiş ahaha. trabzon bi gazınızı alsın sizin

peki alamazsa trabzon, senin gazını kim alıcak yada sendeki gaz ala ala bitermi acaba.. Yoksa patlarmı biryerlerde

sakin ol şampiyon

Neden Trabzon'un şeyiyle gerdeğe girmeye çalışıyosunuz ki bi de? Gelin siz alın bakalım kolaysa.
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Yalnız dediğim gibi Buca baya beceriksiz, tamam Beşiktaş'a karşı şansları yoktu ama yine de karşı karşıya kaç pozisyon var. Şu maç kemiksiz 3-3 falan bitebilirdi

Bunu inanarak mı yazdın? 2 pozisyon var birisi gol oldu. Kaldı ki 2. yarı BJK bıraktı maçı bastırmadım öyle, Buca disiplinden koptuğu için kolay goller buldu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...