huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 adamlar ilk kornerlerini bize karşı kullandı, ilk gollerini bize attı. futbolda elimizden geleni yaptık adamlara karşı, artık bu savaş bitmeli. bu savaş bitmeli diyince aklıma geldi: "artık analar ağlamasın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mani said: adamlar combatta kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 huun said: bu savaş bitmeli diyince aklıma geldi: "artık analar ağlamasın." ne konuyla ilgili, ne de kendisini tanırım ama cuk oturuyor: "artık anelor ağlamasın" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 adam toplayıp çökelim mekana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bi yardım gemisi yollayalım ve batırmalarını bekleyelim. eğer batırırlarsa zaten ihh lar yok eder orayı yok etmezler se de kurtlar vadisi san marino çıkar yakında piyasa ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 party atın action varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 http://vizeacil.com/nm-San_Marino_Vizesi-cp-57 San Marino, Türk vatandaşlarına vize uygulamamaktadır. Vize İstemeyen Ülkeler Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlarına Vize Uygulamayan Ülkelerin Listesi. --- healde bu anlaşma durumu yüzünden olayı çözmek için direk ize uygulamıyolar ahahah. savaştayız ama gelen gelsin hesabı asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 havada karada alırız bence dalalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 o zamabn.. san marinoya gelecek olan var mı? böyle 5-6 ay önceden alalım biletimizi günübürlik yada 2-3 geceliğine.. oraan italyaya ityica ederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 mani said: adamlar combatta kalmış. mehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ya da tehdit ederiz "bizi AB ye almazsanız san marinoyu ele geçiririz türk toprağı olur burası" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ordan da tüm avrupaya yayılmak da cabası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 san marino semalarında ezan sesleriyle uyanıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hmpps ben çok gaza geldim hadi gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 hilal taktiği uygulayın;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi 15 dakikadır uçak bileti aranıyorum yok ama.. aktarmalı da olsa yok yani.. galiba bizim fetyih planı suya düştü <:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 havaalanı var mıdırki orda ayol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 italyadan iple tırmanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 frederico fellini mi ne işte bir havaalanı varmış ve bavrupadan bütün büyük şehirlerden uçak seferi varmış.. madem havadan giremiyoruz o zaman uçakları karadan yürütelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 said: Allah müslümanları korusun İSLAMI hakim kılsın ben kürdüm ama bütün müslümanlar benim kardeşimdir.... thisort6 1 month ago 22 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ben kılıç kuşandım hadin beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 gerçek mi o bilgi? gerçekse 82 san marino yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attila11 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 adamınbiri said: gerçek mi o bilgi? gerçekse 82 san marino yarınileri demokrasi de götürdük mü tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar