Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy XIII-2

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yav benim bir sorum olacak. senelerdir ff serisini merak etmişimdir ama bir türlü adamakıllı oynama fırsatı bulamamışımdır. bugün d&r'da çok makul bir fiyata buldum ff xiii'yi fakat geride kalan 12 oyun hakkında fikir sahibi olmadığım için çekinip almadım. bu seriyi bilmeyen birinin bu oyunu oynayıp zevk alması mümkün müdür ? ona göre alayım olmazsa.
Mesaj tarihi:
bildiğim kadarıyla 13, 13-2, 13 versus, type-0 kendi evrenine/konu bütünlüğüne sahip. fabula nova crystallis demişler bütününe evrenin. 14 diye çıkardıkları oyunun alakası yok mesela bunlarla. final fantasy'lerde chocobo diye bir binek hayvanı filan ortak oluyor :P ama geri kalanı oyunun kendine kalmış gibi birşey.

final fantasy tactics mesela ivalice alliance diye başka bir seriye mensup, teknoloji filan olmayan bir dünyada geçiyor.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

yav benim bir sorum olacak. senelerdir ff serisini merak etmişimdir ama bir türlü adamakıllı oynama fırsatı bulamamışımdır. bugün d&r'da çok makul bir fiyata buldum ff xiii'yi fakat geride kalan 12 oyun hakkında fikir sahibi olmadığım için çekinip almadım. bu seriyi bilmeyen birinin bu oyunu oynayıp zevk alması mümkün müdür ? ona göre alayım olmazsa.

Tabiki de zevk almak mümkün ; bütün oyunların hikayesi , geçtiği mekanlar ,karakterler farklı.. Hatta bu oyun için bu seriyi bilmemek ; oyundan keyif almayı arttıracaktır :)
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
http://zotaku.com/wp-content/uploads/2011/09/15091104.jpg
http://img831.imageshack.us/img831/79/subarashiip.jpg
İİ DA KORE!! HOŞİİİİ!!! SUBARAŞİİİİİ!!!!!!
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
off lightningli yeni ps3 u simdi gordum ya, mukemmelmis

ff13 beyaz/pembe versiyonda fena degildi, dualshock filanda vardi yanindada bunda dual shock koymamislar yoksa alirdim, arkadasa sattim gecen 2. kontrolorumu bu defa degisik bisi alicam kesin
Mesaj tarihi:
Viktor said:

off lightningli yeni ps3 u simdi gordum ya, mukemmelmis

ff13 beyaz/pembe versiyonda fena degildi, dualshock filanda vardi yanindada bunda dual shock koymamislar yoksa alirdim, arkadasa sattim gecen 2. kontrolorumu bu defa degisik bisi alicam kesin

killzone 3 ve ormanyeşili paket hepsiburada iyi fiyata vardı onu almıştım ben. tabii ki özel tasarım bu tarz şeylerle karşılaştırılamaz.
Mesaj tarihi:
ikisi de güzel ama siyahlı daha iyi olmuş bence de, düz pembenin rengi biraz fazla açık kalmış beyazın üzerine. feminen kısmında değilim de belli bir keskinliğe ihtiyacı var karakterin hatlarının.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

olay tasarimdan cok beyaz renk ile pembe kombinasyonunun feminenliginden geliyor zaten :p

siyahla koyu pembe cok daha iyide iste keske dualshock da cikarsalarmis gene

girl alert.

Viktor benimle çıkar mısın?

hahahaddas
  • Yeni Oluştur...