Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final Fantasy XIII-2

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
yav benim bir sorum olacak. senelerdir ff serisini merak etmişimdir ama bir türlü adamakıllı oynama fırsatı bulamamışımdır. bugün d&r'da çok makul bir fiyata buldum ff xiii'yi fakat geride kalan 12 oyun hakkında fikir sahibi olmadığım için çekinip almadım. bu seriyi bilmeyen birinin bu oyunu oynayıp zevk alması mümkün müdür ? ona göre alayım olmazsa.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla 13, 13-2, 13 versus, type-0 kendi evrenine/konu bütünlüğüne sahip. fabula nova crystallis demişler bütününe evrenin. 14 diye çıkardıkları oyunun alakası yok mesela bunlarla. final fantasy'lerde chocobo diye bir binek hayvanı filan ortak oluyor :P ama geri kalanı oyunun kendine kalmış gibi birşey.

final fantasy tactics mesela ivalice alliance diye başka bir seriye mensup, teknoloji filan olmayan bir dünyada geçiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

yav benim bir sorum olacak. senelerdir ff serisini merak etmişimdir ama bir türlü adamakıllı oynama fırsatı bulamamışımdır. bugün d&r'da çok makul bir fiyata buldum ff xiii'yi fakat geride kalan 12 oyun hakkında fikir sahibi olmadığım için çekinip almadım. bu seriyi bilmeyen birinin bu oyunu oynayıp zevk alması mümkün müdür ? ona göre alayım olmazsa.

Tabiki de zevk almak mümkün ; bütün oyunların hikayesi , geçtiği mekanlar ,karakterler farklı.. Hatta bu oyun için bu seriyi bilmemek ; oyundan keyif almayı arttıracaktır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 7 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Viktor said:

off lightningli yeni ps3 u simdi gordum ya, mukemmelmis

ff13 beyaz/pembe versiyonda fena degildi, dualshock filanda vardi yanindada bunda dual shock koymamislar yoksa alirdim, arkadasa sattim gecen 2. kontrolorumu bu defa degisik bisi alicam kesin

killzone 3 ve ormanyeşili paket hepsiburada iyi fiyata vardı onu almıştım ben. tabii ki özel tasarım bu tarz şeylerle karşılaştırılamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...