Kaede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=bKhtlJ55bmc dun dun dun dun Önemli not: FF XIII sonundan spoiler içeriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yazık bari versus u yapsalardı hani değişik bişi bi ümit ama yok -2 ne ya X ten sonra derslerini alamadılar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 AA bende FF13 vardı, unuttum bak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 FFXIII VS geliyor zaten de Valkyrie Lightning unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 10 idi 11 numara olmuş lightning, ps3 elime geçince direkt ff13 ile başlıyorum zaten. bunu da kaparım us/eu çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 seslendirenin liara oldugunu ogrendigimden beri lightning algim degsiti ne yazikki SHADOW BORKER SHADOW BORKER DERP! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 başlayıpta bitirmediğim 2. ff oyunu bu ff12 ve bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2011 vay be salih... Adama bu oyunun geldiğine inadıramadım. İki saat benle kafa bulup o FF13 versus abi dedi. Neyse sonra 4chanda görüpte inandı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 "4chan'dan al haberi" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 kendine şu soruyu sormalısın eftal bana mı inanırsın anona mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2011 yav benim bir sorum olacak. senelerdir ff serisini merak etmişimdir ama bir türlü adamakıllı oynama fırsatı bulamamışımdır. bugün d&r'da çok makul bir fiyata buldum ff xiii'yi fakat geride kalan 12 oyun hakkında fikir sahibi olmadığım için çekinip almadım. bu seriyi bilmeyen birinin bu oyunu oynayıp zevk alması mümkün müdür ? ona göre alayım olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 bildiğim kadarıyla 13, 13-2, 13 versus, type-0 kendi evrenine/konu bütünlüğüne sahip. fabula nova crystallis demişler bütününe evrenin. 14 diye çıkardıkları oyunun alakası yok mesela bunlarla. final fantasy'lerde chocobo diye bir binek hayvanı filan ortak oluyor :P ama geri kalanı oyunun kendine kalmış gibi birşey. final fantasy tactics mesela ivalice alliance diye başka bir seriye mensup, teknoloji filan olmayan bir dünyada geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuoco Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 -Deno- said: yav benim bir sorum olacak. senelerdir ff serisini merak etmişimdir ama bir türlü adamakıllı oynama fırsatı bulamamışımdır. bugün d&r'da çok makul bir fiyata buldum ff xiii'yi fakat geride kalan 12 oyun hakkında fikir sahibi olmadığım için çekinip almadım. bu seriyi bilmeyen birinin bu oyunu oynayıp zevk alması mümkün müdür ? ona göre alayım olmazsa. Tabiki de zevk almak mümkün ; bütün oyunların hikayesi , geçtiği mekanlar ,karakterler farklı.. Hatta bu oyun için bu seriyi bilmemek ; oyundan keyif almayı arttıracaktır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 alıyım o zaman. bak üzülmeyeyim sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 yanniz bariz onceki ff leri oynamayan biri ff13 den daha cok zevk alir eheuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://zotaku.com/wp-content/uploads/2011/09/15091104.jpg http://img831.imageshack.us/img831/79/subarashiip.jpg İİ DA KORE!! HOŞİİİİ!!! SUBARAŞİİİİİ!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yaawn. famitsu 10/10/10/10 xiii'den daha iyi bir oyun geliyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 off lightningli yeni ps3 u simdi gordum ya, mukemmelmis ff13 beyaz/pembe versiyonda fena degildi, dualshock filanda vardi yanindada bunda dual shock koymamislar yoksa alirdim, arkadasa sattim gecen 2. kontrolorumu bu defa degisik bisi alicam kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Viktor said: off lightningli yeni ps3 u simdi gordum ya, mukemmelmis ff13 beyaz/pembe versiyonda fena degildi, dualshock filanda vardi yanindada bunda dual shock koymamislar yoksa alirdim, arkadasa sattim gecen 2. kontrolorumu bu defa degisik bisi alicam kesin killzone 3 ve ormanyeşili paket hepsiburada iyi fiyata vardı onu almıştım ben. tabii ki özel tasarım bu tarz şeylerle karşılaştırılamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 http://farm5.static.flickr.com/4038/4656354772_2a69cdd656.jpg cok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 yukardaki siyah tasarım bariz iyi. eskisi bayağı bir feminendi bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 ikisi de güzel ama siyahlı daha iyi olmuş bence de, düz pembenin rengi biraz fazla açık kalmış beyazın üzerine. feminen kısmında değilim de belli bir keskinliğe ihtiyacı var karakterin hatlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2011 olay tasarimdan cok beyaz renk ile pembe kombinasyonunun feminenliginden geliyor zaten :p siyahla koyu pembe cok daha iyide iste keske dualshock da cikarsalarmis gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2011 Viktor said: olay tasarimdan cok beyaz renk ile pembe kombinasyonunun feminenliginden geliyor zaten :p siyahla koyu pembe cok daha iyide iste keske dualshock da cikarsalarmis gene girl alert. Viktor benimle çıkar mısın? hahahaddas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 O değilde bu versustan hiç haber yokmu ya, tek beklediğim oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar