LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 p.tesi sali gunu ankarada olucam, ziraat bankasinin yeri varmis sogutozu nde.. ancak ben hic bilmiorum ankarayi, ulus tarafinda bir kac otel biliyorum eli yuzu duzgun. sogutozune cok yakin degil sanirim ulus, daha yakin boyle 4 yildizli sayilabilcek eli yuzu duzgun temiz otel nedir? nerdedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 söğütözü çok uzak bi mekan değil merkeze. tam bilmiyorum ama netten balgattaki falan otellere bakabilirsin. aştiye yakın yerler işte. öyle araştır. taksiyle 5 lira tutar oralardan söğütözü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ok supermis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ulus ideal bence ulasim acisindan balgat fln karısık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 la bi karar verin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 söğütözünde ziraatbankası görmedim ben hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 taksiyle giderim diyorsan balgat iyi. dolmuş şu bu dersen ulus iyi. ulus leştir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 onu dicektim hangi subesi tam abi ya da adres nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 atmsi bile yok lan söğütözünde ziraatin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 En yakın Başkent Öğretmenevi var sanırım. Öğretmen kaldığını görmedim orada yıllar boyunca, arayıp rezervasyon yaptırırsan kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konya yolu üzerinde DEV bir A harfine benzeyen bi otel var. Kalitelimidir hiç kalmadım ama sogutozune en yakın otel odur herhalde. Otelden sogutozu 5 dakka süremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 balgat subesi olmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fede said: atmsi bile yok lan söğütözünde ziraatin var lan. Yükselişin yanından beyle yokuş yukarı bi yol var ya, Orman Bölgenin lojmanlarının fln yanından geçen. o yolun ilersinde sağda var atm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 orası söğütözü diye mi geçiyo ahhaha. orman çifliğine giriyo diye biliyodum ben. öğretmen evi çok yakın o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 çok fantastik yer lan oralar. gazi anadolunun yatakhanesinde kaldım bi sene, şubat ayında sivrisinek avlıyoduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Absolut said: Konya yolu üzerinde DEV bir A harfine benzeyen bi otel var. Kalitelimidir hiç kalmadım ama sogutozune en yakın otel odur herhalde. Otelden sogutozu 5 dakka süremez. aktif metropolitan otel.. sanirim orda kalicam bende.. ziraatin fintek diye IT merkezi varmis sogutozunde.. olmadi ulusda bi otelde kalicam.. butun ulasimim taksiyle olucak btw.. sirket oduyor parasini banane :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 abso nun dedigi yer aktif metropolitan otel, yeni yapildi. kalmadim ama gideri var. pazarlik sart asdfad capital plaza otel var yine yakinlarinda, konya yolu uzerinde. baskent ogretmenevi de asagi yukari ayni uzaklikta 2 tane de alternatif arayolu var, ulasimi kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gec kaldim asdf edit: alternatif olarak ulusda kalma, tandogan secenek ve kalite acisindan cok daha basarili olur madem is icin geliyorsun. ulus un ortami bezdirir , tiksinirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 karim radisson sas da kalmisti ulusda.. oda ole demisti igrenc diye.. nedir olayi bu arada? neden ortam kotu tiksinc vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Taksi parası dert degilse kıy paraya tunalı civarı bi yerlerde kal. topğlamda 10-15 lira farkeder maliyet olarak takside ama en azından gece çıkar 2 dolaşır biraz içersin Tunalıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 fikirtepe abi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ulusa kadar gidiliyorsa bilkentte de bilkent hotel var mesela... Absolut said: Taksi parası dert degilse kıy paraya tunalı civarı bi yerlerde kal. topğlamda 10-15 lira farkeder maliyet olarak takside ama en azından gece çıkar 2 dolaşır biraz içersin Tunalıda. söğütözünde otobüsler kızılay'a gidiyor. ordan tunalı 15 dakika felan yürüyüş, ayrıca otobüs de var kızılaydan tunalıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 arada elbet iyileri vardir ama , etraflarinda cok fazla pavyon, gece klubu v.b. oldugu icin gireni cikani , vurdusu kirdisi (herturlusu asdf) cok oluyor. ulasimi da cok rahat degil. o acidan is ziyareti icin gelene tandogan daha iyi isine daha yakin bi yer bulamadigi takdirde. imho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tunali da da hilton/sheraton yapilmiyorsa divan hotel veya midas hotel derim. hatta it nerd ler divan hotel e bayilir muhtemelen, heryer cisco altyapisi falan. malum koc =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bahçelievler'de hotel var mıydı, orası daha yakın söğütözü civarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar