sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Okuldan rus bir kızın facebookunda gördüm ve bir anlam veremedim. nasıl lan!? http://img641.imageshack.us/img641/9813/lanu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ABİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 islam is everywhere inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 diğer fotoları da böyle mi yoksa normal mi? kız belki de eğlencesine giyip çektirmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Olamaz mı yani Rus diye illede her yeri açık mı olmak zorunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 biri çevirsin ne yazdığını inşallah hatun da fena değilmiş maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Cairne said: Olamaz mı yani Rus diye illede her yeri açık mı olmak zorunda ?EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 doğrudur inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Abi tesettür reklamı çekiminde falan yer almıştır, onun fotosudur. Ben tesettür reklamlarındaki mankenlerin türk veya müslüman olduğunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 deadwoll said: Abi tesettür reklamı çekiminde falan yer almıştır, onun fotosudur. Ben tesettür reklamlarındaki mankenlerin türk veya müslüman olduğunu düşünmüyorum. dogru cevap (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Esnaf said: Cairne said: Olamaz mı yani Rus diye illede her yeri açık mı olmak zorunda ?EVETevet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 inşallah hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Klasik Turk habercilik orneklerinden biri ama Rus'lar tarafindan yapilmis. Internetten rastgele buldugun bir fotografa haber uydur yontemi. Fotograf Tesetturlu bur mayo reklamindan sanirim. Altta da Rus kilisesinin okulda, sokakta tek tip giyim onerisi ile ilgili bir haber uydurulmus.(Bayanlar fazla acik, uygunsuz dolastigi icin.) Islamik lider, Rus kilisesinin onerisini onayliyor diyor. Sirada ne var dusuncelerimize de mi karisacaklar denmis. Arkadasa sordum soyledi :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 haşema çekimleri bir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 gideri var. japonyada olsa ha$emanin icini bukakkeyle doldurma fantazisi uretirlerdi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar