Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Not Topiği

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Elektronikçiye saygım olur ama bak, yine de önemlidir.

Ama endüstriden tekstile, çevreden otomotive diğer tüm mühendislikler makinecilerin sırtındaki yükü azaltmak maksadıyla yan dal olarak kurulmuşlardır.

Az biraz inşaatçılar da özgün şeyler yapıyorlar, GERİSİ EXCELMÜHENDİSİ
sadsadsadsadasda
Sosyal ağlarda paylaş

üretim planlaması, ihtiyaç ve kapasite hesaplaması, iş etüdü, verimlilik vs ile bütün işletmeyi adam ederiz. makineci de üretilen ürünün mukavemetini hesaplar tasarımını yapar :) biz olmasakta ürünü üretir ama seri üretime sokupta kar edemez batar. sonuç sıfır.

yönetim kadrosu bizden oluşur siz üretim mühendisliğinde kalırsınız. sonra da kendinizi abartırsınız. :)
edit:imla
Sosyal ağlarda paylaş

Abi bi makineci fabrikanın tüm planlamasını yapabilir. Daha 2. sınıfta öğetiyorlar zaten üretim sayısı/hatalı parça sayısı/vsvs parametrelerini kullanarak işletme çalışır mı batar mı onu hesaplamayı.

Ha ama demişler ki bu çocukların işi zaten başından aşkın. Ülkede öss'ye girecek de çok genç var. Bunları makinecilerin iş yükünü hafifletecek şekilde yerleştirelim bi yerlere falan. Öyle patlamış gitmiş o dakikada.

/summon dasaaa, gel abi eğlence var.
Sosyal ağlarda paylaş

yöneylem de görülen optimizasyon yalanın önde gideni orası öyle. ben erp danışmanlığı yapıyorum ve malzeme ihtiyaç planlaması, kapasite planlamasıi stok yönetimi ve satınalma yazılımlarını geliştiriyorum. işteki ilk günümde okulda gördüğüm yöneylemin yalan olduğunu gördüm.

önceki yazılarımı okursanız zaten meslek öğrenmediğimizi ve kendimizi asıl okul dışında geliştirebileceğimizi söyledim. okul sadece mühendislik eğitimi veriyor. önceki yazılarımı okumadan söylediklerim hakkında atıp tutmayalım. okuduysak dikkatlice yine okuyalım. :)
Sosyal ağlarda paylaş

df said:

üretim planlaması, ihtiyaç ve kapasite hesaplaması, iş etüdü, verimlilik vs ile bütün işletmeyi adam ederiz. makineci de üretilen ürünün mukavemetini hesaplar tasarımını yapar :) biz olmasakta ürünü üretir ama seri üretime sokupta kar edemez batar. sonuç sıfır.

yönetim kadrosu bizden oluşur siz üretim mühendisliğinde kalırsınız. sonra da kendinizi abartırsınız. :)
edit:imla
ahahaha yazık ya tüm endüstricileri kandırıyorlar böyle.

yöneticisin olm sen manyak, kralsın ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...