SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Elektronikçiye saygım olur ama bak, yine de önemlidir. Ama endüstriden tekstile, çevreden otomotive diğer tüm mühendislikler makinecilerin sırtındaki yükü azaltmak maksadıyla yan dal olarak kurulmuşlardır. Az biraz inşaatçılar da özgün şeyler yapıyorlar, GERİSİ EXCELMÜHENDİSİ sadsadsadsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 makina muhendisligine giriste ne goruyorsunuz abi dunyanin en underrated muhendisligiyiz her yerde savunun sonuna kadar fdssdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o endustricilere veriliyor endustri-101: size muhendis degil diyenlere karsi kendinizi nasil savunursunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 valla ben elektronikçi değilim. aslanlar gibi bilgisayarcıyım. önümüz açık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 üretim planlaması, ihtiyaç ve kapasite hesaplaması, iş etüdü, verimlilik vs ile bütün işletmeyi adam ederiz. makineci de üretilen ürünün mukavemetini hesaplar tasarımını yapar :) biz olmasakta ürünü üretir ama seri üretime sokupta kar edemez batar. sonuç sıfır. yönetim kadrosu bizden oluşur siz üretim mühendisliğinde kalırsınız. sonra da kendinizi abartırsınız. :) edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Haa bilgisayarcıı unuttum lan. Evet mühendislik 3 ana başlıkta incelenir. Makine -Endüstri -Çevre -Tekstil -Otomotiv -İnşaat Elektrik-Elektronik/Elektronik/Elektrik -Elektronik ve Haberleşme Bilgisayar Bunun taklitçisi yok, çakmaları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bizim graph algoritmalarimizi kullanarak ucaklarin rotasini ayarliyorlar, sonra da biz optimizasyon yapiyoruz diyorlar. Ya birakin endustriciler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yoneylemde 2 simulasyon yapanda yoneticigi olacagini saniyor dsfsdf vurmayin nan bende endustri okuyorum :<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazilimlar sayesinde adam ediyorsunuz ama ehue biz olmasak hicbisi yapamazsiniz. Similasyon yapiyonuz simulinkte surda burda, exel kullaniyonuz, en cok excel kullaniyonuz zaten, modelle yapiyornuz matlabta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Aga çok saçma olmuş o be. İnşaat makinanın alt dalı mıdır? Ya da bilgisayar mühendisliğği ki böyle bi dal yok yurt dışında pek, bağımsız bi dal mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yazilim muh diye geciyor yurtdisinda iste, ayri dal tabi lan hem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 mühendis dediğin nedir ki sonunda bir işçi adı mühendis peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Bilgisayar muhendisligi diye bir sey yok abi. Bilgisayar ve elektrik muhendisligi var. Bir de bilgisayar bilimi var iste. Ayrica insaat da makinanin alt dali evet. Makinayi machine degil mechanical olarak degerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Abi bi makineci fabrikanın tüm planlamasını yapabilir. Daha 2. sınıfta öğetiyorlar zaten üretim sayısı/hatalı parça sayısı/vsvs parametrelerini kullanarak işletme çalışır mı batar mı onu hesaplamayı. Ha ama demişler ki bu çocukların işi zaten başından aşkın. Ülkede öss'ye girecek de çok genç var. Bunları makinecilerin iş yükünü hafifletecek şekilde yerleştirelim bi yerlere falan. Öyle patlamış gitmiş o dakikada. /summon dasaaa, gel abi eğlence var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 vikipedi said: endüstri mühendisliği hakkında ilk çalışmalar 1856-1915 yılları arasında yaşayan amerikalı bir abaza olan, makine mühendisi Frederick W. Taylor tarafından bölüme kız çekmek amaçlı yapılmıştır. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 parasiz kalmasinlar diye de muhendis sifati eklemisler onlerine. Isletme muhendisligi gibi boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Hahahah isletme muhendisligi var de mi? hahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 yöneylem de görülen optimizasyon yalanın önde gideni orası öyle. ben erp danışmanlığı yapıyorum ve malzeme ihtiyaç planlaması, kapasite planlamasıi stok yönetimi ve satınalma yazılımlarını geliştiriyorum. işteki ilk günümde okulda gördüğüm yöneylemin yalan olduğunu gördüm. önceki yazılarımı okursanız zaten meslek öğrenmediğimizi ve kendimizi asıl okul dışında geliştirebileceğimizi söyledim. okul sadece mühendislik eğitimi veriyor. önceki yazılarımı okumadan söylediklerim hakkında atıp tutmayalım. okuduysak dikkatlice yine okuyalım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 df said: üretim planlaması, ihtiyaç ve kapasite hesaplaması, iş etüdü, verimlilik vs ile bütün işletmeyi adam ederiz. makineci de üretilen ürünün mukavemetini hesaplar tasarımını yapar :) biz olmasakta ürünü üretir ama seri üretime sokupta kar edemez batar. sonuç sıfır. yönetim kadrosu bizden oluşur siz üretim mühendisliğinde kalırsınız. sonra da kendinizi abartırsınız. :) edit:imla ahahaha yazık ya tüm endüstricileri kandırıyorlar böyle. yöneticisin olm sen manyak, kralsın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 verim neydi endüstrici arkadaşlar söyleyebilir mi? giren bölü çıkan mıydı? çıkan bölü giren mi? o ders yok bizde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Ya neyse ben yatıyorum, siz diğer mühendisler takılın biraz daha. arın yine günü kurtarmamız lazım makineciler olarak. Öptümby. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 o değil de 2 büte girdim, ikisi de yıldız. birini geçmişim, diğerinden 27 kişi geçmiş büt sonucunda 40 kişi kalmış. bakalım durum ne olacak. geçeyim de 2. dönem bitsin şu okul plz. sıkıldım lan artık kocaeli'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Kutulu bayrağı sana devrettim abi. Çıtayı yükseltirsin sen de hadi ekieki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kocaelinde de 4yildan fazla okumak bayar hakketen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 kocaeli kötü de çevresi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar