Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Not Topiği

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Bizim bir calculus hocası vardı, %80-90 arası bırakma oranı olan her yıl. Çan eğrisi yapıyor, ama eğriye sadece 40 üzeri alanları sokuyordu. Kimse geçemiyordu böyle olunca. İşin kötü dersi veren başka hoca da yoktu. Nasıl geçtim hala inanamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

http://i56.tinypic.com/4id7gn.jpg
40 yılın başında bi süper not getirdim(evet, BB ve üzerini süper kabul ediyorum, AA larda gözüm yok, dağılın) onda da dif geldi oturdu çot diye. FF yaaa :'( Bari DD filan verseydiniz insafsızlar.
Ders 4 saatlik bi de. Kim uğraşıcak şimdi tekrar almakla...
Sosyal ağlarda paylaş

Mum_Chamber said:

can egrisi dunyanin en salak sistemidir.

ogrencilerin basarisini goreceli olarak hesaplamak aptalligin dingilligin onde gidenidir.

ahah ne diyorsun abi sen
bizde katalog 60dan basliyor 60 DD

can egrisini kaldirsinlarda dersten gecen sayisi 3-4 olur.
17 ortalama ile ders gectigimi bilirim ben can sayesinde.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

abi çan yapmayan okullarda soruları ona göre hazırlıyor merak etmeyin. ege'de finalden 35 mi ne almak lazım sanırım kalmamak için. 35 puanlık beleş geliyomuş hep sorular.

Bizde öyle bişey yok mesela çan sadece harf notunu belirlediği halde. 40 almak için imanın gevriyor finalden. Çok beleşe veren okullar da var.
Sosyal ağlarda paylaş

can degilde bazi hocalar gaussian distribution yapiyorlar, iste o cok fena bisi, dusuk adamin ortalamasini daha da dusuruyor boyle. ortalamasi yuksek adami da daha da yukseltiyor. (veya bizimkiler uygulamayi bilmiyor)
can ile dd ile gecebiliyyorken mesela gaussian yaptilar mi ff'i aliyorsun direk.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

babamın bir lafıyla kaçıp gideyim burdan;

geçen nasıl geçiyor..

ahah default baba lafi

+oglum xx dersinden niye kaldin
-bla bla oldu iste fln
+kac kisi gecti
-15 kisi fln gecmistir
+yaa bak gecen nasi geciyor

hakketen ustune yorum yapilamaz, tezin direk cokuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkilerin yöntem hep aynı. kafasına göre ortalamaya 15-20-25 altı not alanları katmıyor çan yükseliyor. ve internette ilan edildikten sonra yapıyolar bi bakıyosun çan 20 sonra hoop 35. ondan sonra bu çana ne harf versek diye düşünüyolar. hocaya mail atarsan acınacak haldeysen 2 backspace hamlesiyle istediği harfi veriyo bi de.

örnek 1; soldakiler ortalama sağdaki benim not

1.Vize 12/11/2010 47 40
2.Vize 31/12/2010 62 54
Final 19/01/2011 56 48
YARIYIL SONU NOTU (YSN) 19/01/2011 CC

örnek 2 ;

1.Vize 21/08/2009 47 50
2.Vize 14/08/2009 37 50
Final 21/08/2009 55 75
YARIYIL SONU NOTU (YSN) 21/08/2009 CB
Sosyal ağlarda paylaş

şu muhabbetler geçtikçe kanım beynime sıçrıyor ya

http://oi54.tinypic.com/30w035t.jpg

ben hazırlık atlayıp bi dönem öncekilerle başladım okumaya ama benim girdiğim yıl yönetmelik değişmiş çan yerine sabit not sistemi koymuşlar

biz bunu farkedince dilekçeler felan yazdık ama nafile en sonunda gittim dekanla konuşmaya daha üst nereye yazayım napayım şimdi diye de adam direkt tartışmaya girdiydi benle

yok efendim iyi öğrenciyi not sistemi belirlemezmiş
yok efendim sen çakallık yapıyomuşsun
diyorum madem sistemler ayrı ona göre de ayrı sınav yapın
yok efendim sen kendini akıllı mı sanıyosun
diyorum e ben mezun olup mastera başvurduğumda ortalamam benden daha kötü öğrencilerden daha kötü olcak ne iş
yok efendim sen bu kafayla mastır da yapmaaszın yok biz master'a alırken not ortalaması sadece %25-50 etki ediyor blabla

:S

bu 55'le BA alan adam da dönem 3.sü.

Öss'ye hazırlanır gibiyim okula gitmiyorum hayırlısı bakalım nasip kısmet

google'da ne var ne yok diye bakayım tekrar dedim de frmtr'de bile bir adam kan kusmuş: http://www.frmtr.com/universiteler/3246184-ege-universitesi-ve-sacma-2009-yonetmeligi.html
Sosyal ağlarda paylaş

abi ege üniversitesi mi,aman diyeyim.Böyle boktan bir not sistemi görmedim.çan desen kesinlikle çan değil,sabit sistem desen o da değil.Abuk sabuk bişey.İnanılmaz salaklıkta şeyler dönüyor ortada ve hocaların bölüm başkanlarının yaptıkları kayırmalar notlarla oynayıp genel ortalamayı zıplatmalar vs...Egeye gelmek isteyen varsa bi daha düşünsün
Sosyal ağlarda paylaş

egede de tam tersi oluyor işte
anlamadığım şey şu
55 yıllık üniversite not sistemini nasıl oturtamaz
adamla tartışıyoruz adamın sürdüğü argüman şu "ya 4 sene önce de sistem değişmişti gene sizin gibi bi kaç çocuğun başı yanmıştı gelmişlerdi itiraz etmişlerdi hedeydi hödöydü ama yapcak bişey yok..." ....

bütün ülkede aynı olması lazım bu not sisteminin fikrimce
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...