Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 can egrisi dunyanin en salak sistemidir. ogrencilerin basarisini goreceli olarak hesaplamak aptalligin dingilligin onde gidenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Mum_Chamber said: can egrisi dunyanin en salak sistemidir. ogrencilerin basarisini goreceli olarak hesaplamak aptalligin dingilligin onde gidenidir. katılyıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Bizim bir calculus hocası vardı, %80-90 arası bırakma oranı olan her yıl. Çan eğrisi yapıyor, ama eğriye sadece 40 üzeri alanları sokuyordu. Kimse geçemiyordu böyle olunca. İşin kötü dersi veren başka hoca da yoktu. Nasıl geçtim hala inanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 GERGE said: Bizde geçme notu 70 olan dersler var. Normal değil mi 65 ile F? Lisansta bizde bütün dersler öyleydi. 70. Mühendislik bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://img211.imageshack.us/img211/9884/ekranalntscp.jpg bu sınav sonuçları komple not kartı da çıksın da harf notlarını görelim GRATZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 oh be jeofizikten geçtim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2011 http://i56.tinypic.com/4id7gn.jpg 40 yılın başında bi süper not getirdim(evet, BB ve üzerini süper kabul ediyorum, AA larda gözüm yok, dağılın) onda da dif geldi oturdu çot diye. FF yaaa :'( Bari DD filan verseydiniz insafsızlar. Ders 4 saatlik bi de. Kim uğraşıcak şimdi tekrar almakla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 SeaGle said: http://img211.imageshack.us/img211/9884/ekranalntscp.jpg bu sınav sonuçları komple not kartı da çıksın da harf notlarını görelim GRATZZZçan mı var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Bizde final ve ortalama 40'ın üzerine çıktığında geçiyorsun, çana göre de harf notun belirleniyor. Geçme-kalma konusunda çan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 40 ne ya. öf bi de gelip bize meslektaş olacak bunlar. fiyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 AHAHAHAHAHAH canıms bizim 40 da ona göre alınıyor, öyle 2+3=5 ile olmuyo o işler asdsadsadsadas allan zeplincisi, sıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mum_Chamber said: can egrisi dunyanin en salak sistemidir. ogrencilerin basarisini goreceli olarak hesaplamak aptalligin dingilligin onde gidenidir. ahah ne diyorsun abi sen bizde katalog 60dan basliyor 60 DD can egrisini kaldirsinlarda dersten gecen sayisi 3-4 olur. 17 ortalama ile ders gectigimi bilirim ben can sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 abi çan yapmayan okullarda soruları ona göre hazırlıyor merak etmeyin. ege'de finalden 35 mi ne almak lazım sanırım kalmamak için. 35 puanlık beleş geliyomuş hep sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çan'da ona bakmıyorlar sistem kendi hallediyo sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 barnacle said: abi çan yapmayan okullarda soruları ona göre hazırlıyor merak etmeyin. ege'de finalden 35 mi ne almak lazım sanırım kalmamak için. 35 puanlık beleş geliyomuş hep sorular. Bizde öyle bişey yok mesela çan sadece harf notunu belirlediği halde. 40 almak için imanın gevriyor finalden. Çok beleşe veren okullar da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 babamın bir lafıyla kaçıp gideyim burdan; geçen nasıl geçiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 can degilde bazi hocalar gaussian distribution yapiyorlar, iste o cok fena bisi, dusuk adamin ortalamasini daha da dusuruyor boyle. ortalamasi yuksek adami da daha da yukseltiyor. (veya bizimkiler uygulamayi bilmiyor) can ile dd ile gecebiliyyorken mesela gaussian yaptilar mi ff'i aliyorsun direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 barnacle said: babamın bir lafıyla kaçıp gideyim burdan; geçen nasıl geçiyor.. ahah default baba lafi +oglum xx dersinden niye kaldin -bla bla oldu iste fln +kac kisi gecti -15 kisi fln gecmistir +yaa bak gecen nasi geciyor hakketen ustune yorum yapilamaz, tezin direk cokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bizimkilerin yöntem hep aynı. kafasına göre ortalamaya 15-20-25 altı not alanları katmıyor çan yükseliyor. ve internette ilan edildikten sonra yapıyolar bi bakıyosun çan 20 sonra hoop 35. ondan sonra bu çana ne harf versek diye düşünüyolar. hocaya mail atarsan acınacak haldeysen 2 backspace hamlesiyle istediği harfi veriyo bi de. örnek 1; soldakiler ortalama sağdaki benim not 1.Vize 12/11/2010 47 40 2.Vize 31/12/2010 62 54 Final 19/01/2011 56 48 YARIYIL SONU NOTU (YSN) 19/01/2011 CC örnek 2 ; 1.Vize 21/08/2009 47 50 2.Vize 14/08/2009 37 50 Final 21/08/2009 55 75 YARIYIL SONU NOTU (YSN) 21/08/2009 CB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 2vize+final cok saks :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 şu muhabbetler geçtikçe kanım beynime sıçrıyor ya http://oi54.tinypic.com/30w035t.jpg ben hazırlık atlayıp bi dönem öncekilerle başladım okumaya ama benim girdiğim yıl yönetmelik değişmiş çan yerine sabit not sistemi koymuşlar biz bunu farkedince dilekçeler felan yazdık ama nafile en sonunda gittim dekanla konuşmaya daha üst nereye yazayım napayım şimdi diye de adam direkt tartışmaya girdiydi benle yok efendim iyi öğrenciyi not sistemi belirlemezmiş yok efendim sen çakallık yapıyomuşsun diyorum madem sistemler ayrı ona göre de ayrı sınav yapın yok efendim sen kendini akıllı mı sanıyosun diyorum e ben mezun olup mastera başvurduğumda ortalamam benden daha kötü öğrencilerden daha kötü olcak ne iş yok efendim sen bu kafayla mastır da yapmaaszın yok biz master'a alırken not ortalaması sadece %25-50 etki ediyor blabla :S bu 55'le BA alan adam da dönem 3.sü. Öss'ye hazırlanır gibiyim okula gitmiyorum hayırlısı bakalım nasip kısmet google'da ne var ne yok diye bakayım tekrar dedim de frmtr'de bile bir adam kan kusmuş: http://www.frmtr.com/universiteler/3246184-ege-universitesi-ve-sacma-2009-yonetmeligi.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zyprexia Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi ege üniversitesi mi,aman diyeyim.Böyle boktan bir not sistemi görmedim.çan desen kesinlikle çan değil,sabit sistem desen o da değil.Abuk sabuk bişey.İnanılmaz salaklıkta şeyler dönüyor ortada ve hocaların bölüm başkanlarının yaptıkları kayırmalar notlarla oynayıp genel ortalamayı zıplatmalar vs...Egeye gelmek isteyen varsa bi daha düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Çan sistemi gayet şukela beleş bir sistem bizim okulda eskiler sabit not yeniler çan sisteminde alttan ders alınca yeniler 20 ile 30 ile geçerken biz 60a kasıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 egede de tam tersi oluyor işte anlamadığım şey şu 55 yıllık üniversite not sistemini nasıl oturtamaz adamla tartışıyoruz adamın sürdüğü argüman şu "ya 4 sene önce de sistem değişmişti gene sizin gibi bi kaç çocuğun başı yanmıştı gelmişlerdi itiraz etmişlerdi hedeydi hödöydü ama yapcak bişey yok..." .... bütün ülkede aynı olması lazım bu not sisteminin fikrimce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar