Jedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 hayal degilde iste istiyordum bayadir demek daha dogru olur. Dizel değil. 2.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 baya bi muhabbet dönmüş. benim böyle garip zevklerim var araba konusunda. hani dediğiniz gibi anca para bolken alınır, şehir içi bir iki gün turlanır. mesela şu da çok iyi http://www.saabhistory.com/blog/wp-content/uploads/2008/01/1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Selam, Otomobilin iyi olması ne demektir? İlk önce bu kavramı açın ve sonra üreticileri masaya yatırın. Bir tarafta 15bin EUR seviyesinde üretilen Avrupa markaları varken, diğer yanda Amerika pazarında tüketim odaklı ekonomiyi tercih eden bir zihniyetin ürettiği otomobiller var. Bir kere sınıflar farklı. Benim için iyi otomobil şunları sağlamalı; - malzeme kalitesi - işçilik kalitesi - güvenlik - ortalamanın üstünde yol tutuş - verimli motor - ekonomik ömür Şu kriterler ise benim için önemli değildir; - sportif/karizmatik duruş - egzozdan çıkan homurtu - drag race mantığı - iç döşemedeki/konsoldaki seksilik - yüksek motor gücü ABD'de üretilen otomobiller benim kriterlerime göre "kötü" sıfatını alırlar. Bu, Avrupadaki tüketici içinde böyledir. Amerikada tüketiciye sorun çıkarmayan otomobil süperdir. Malzeme kalitesi, işçilik, ekonomiklik falan önemli değil. Zira politikaları gereği yakıt ucuzdur. Amerika ergonomi kelimesini ne zaman öğrendi? 150kg AlMg alışımı ile yapılabilecek bir motoru tutup da 250kg dökme demir ile yapıp sonra da bu ağırlığı taşısın diye gücü arttırmak marifetse Amerika bunu çok iyi becerdi. Yol tutuşları zaten efsane. Adamlarda ralli yerine zaten drag race ve Nascar favori. 'Ben buyum' demek her zaman olaylara vakıf olmayı sağlamıyor. Bu biraz etiket ile üstünlük sağlamak benim nazarımda. Bugatti Veyron'un 1200HP'lik versiyonunda VW 'test şartlarında 300bin km dayanır' diyebiliyorsa bence motor işini çözdüklerinin işaretidir bu. Eskide kaldı vasıfları düşük malzemeyle hantal yapıların inşaası. Neden hâlâ ortalarda Corvette dolu; çünkü adamlar sürüyle imal ettiler. Peki performanslı Avrupa otomobilleri; klasikleşenler kolleksiyoncuların elinde. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 krayslır 300C de hemi motor vardi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Selam, Evet. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 paramecium kusura bakmada 1 gram anlamıyosun arabadan sende ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 ahah kermitin ciki$i cmylmz gibi olmu$ lan, "komutanim bsg yaa.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 abi nasil bi ulke bizimki ya, 2005 mustang 41 bin dolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Selam, kermit said: paramecium kusura bakmada 1 gram anlamıyosun arabadan sende ya. Ben cezama razıyım; kırbaçla beni, yaralarıma tuz bas, gerdirmeye bağla beni... evet evet... şimdi weber sesini duyar gibiyim... weber Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kermit said: paramecium kusura bakmada 1 gram anlamıyosun arabadan sende ya.de ayrı lam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Selam, A-haa kural ihlali. Kırbaçlama sırası bende *gözleri parlar* Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 benzin 4 lira bu arabalar su gibi içiyor uzaklaşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 khalad kafa açtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 MOSTONGO AMERİKODO ZENCİLOR BONOYOR YOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2011 mustang zenci degilde 300c bildigin zenci arabası ama niye? adamlar işini biliyor bence Jedi zenci misin? bir de 300C Hemi touring olsa kim hayır der? iç malzeme kalitesi kötüymüş falan filan pvc boru döşeseler yine o kasaya o motora o dizayna hayranım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Abi sene 2011 hala amerikan arabası diyorsunuz, amerikan arabaları kadar leş araçlar var mı? amerikalılar bile kullanmıyor artık kendi markalarını, çoğunluk japon arabası alıyor. Ha pick-uplar hariç tabi. Redneckleri klasman dışı tutuyorum bu arada. Bu arada chrysler 300c gayet kötü araba, her şeyi ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar