DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Evet bugünkü son patch ile birlikte incursion'a geçiş tamamlanmış yeni karakter ve avatar yaratma sistemi, kontrat geliştirmeleri, gezegen güncellemeleri gibi yenilikler eklenmiş en önemliside Sansha invasion başlamış olacak. Artık gözler sonraki patch olan Incarnada. Forumda bazı yerlerde patchin düzgün update etmeyebileceği yeniden Client kurulumu gerektirebileceği gibi yazılar bulunmakta. Ancak şuan için herhangi link verilmesi söz konusu olmadı yeni client yada son patch için. Gören duyan olursa burada paylaşabilirsek sorun yaşayan arkadaşlara yardımcı olabiliriz. Açıklanan patch notları üzerinde şu iyi olmuş dediğiniz birşey varmı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Patch progress topic Burdan progress takip edilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 13:40 UTC The final round of testing went smoothly, and we are probably going to finish the deployment earlier than expected. We estimate Tranquility to be open for business in approximately 20-30 minutes. 13:50 UTC The patch is now available for download. As usual, you can do it from the game or download one manually here. 14:30 UTC Our recent estimates might have been a tad too optimistic, as we are still wrapping things up here. However, we expect to open Tranquility on schedule. 14:50 UTC Downtime has been extended to 16:00 UTC. CCP :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 1.288 MB yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Character creation olayini yine aceleye getirmis CCP, neyse umarim incarna cikana kadar customization olayini arttirirlar biraz. http://image.eveonline.com/Character/1645906204_256.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ee avatarlarınızı koysanızazaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 kıyafet sayısı az.. acaba marketten mi satcaklar rmtmi yapcaklar merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Bence istasyon patchi ile gelir ek kiyafet fln. Hatta orada degistirebiliyordu eski videolarda adam... DareJedi Buda Trader alt Perfect Woman Baska oyunlari insanlar o tuhaf grafiklerle nasil oynuyor cok merak ediyorum valla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creed Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 carbonsoz carbonsuz dimii.. oynadiklarini saniolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ahaha Triax i biraz sallama yaptim da Mai de baya bi ugrasiyorum tam deli isi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gecen benim aeonun kaportasi cizildi titan bumpladi. Triaxi posa yollada bi baksin. miami torna san tic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Du cizecem senin kaportayi şu pos a dock isini ayarlarsak benim nyx ile hemide t2 fitleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 ayarladim o isi ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 destur orkacı karakter istanbuln fethi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Klavye kisayollari tek kelime ile sahane olmus! Allign, warp, jump/dock acaip kolaylastirmis. Tabi boyle olunca macrolarin onu acilmis oldu iyice. Containeri acmak icin bile var kisayol... Ayrica destination verildigi zamanki yanda cikan zibilyon tane nokta gitmis belli bir alanda toplanan kutular gelmis artik o kutucugun ustune gelip sistem isimlerini sec.statlari takip etmesi kolaylasmis. Contract ekrani acaip sekilde akici calisiyor cok hos bir gelisme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 yeni patch i yüklemeden önce oyun sorunsuz çalışıyordu ancak patch den sonra Alt+Tab yaptığımda ve oyuna döndüğümde her şey kitleniyor renkler birbirine giriyor. veya oyuna ilk kez girdiğimde de yaptığı oluyor. acaba aynı sorunlar karşılaşan birisi var mı? ya da sorunun kaynağını ve çözümü yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bazen hatayı verdiğin de ses aygıtını onaylamamı istiyor ben ses kartının driver nı güncelledim, Ekran kartının driver nı da güncelledim ama işe yaramadı...:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bilgisayarinin ozelliklerini ve isletim sistemini yazarsan daha saglikli bir cevap verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 XP servis pack3, 4 Gb ram, İntel 4 çekirdekli işlemci, 512 MB nividia ekran kartı, Gigabyte anakart S-serisi ayrıca pc yi alalı sadece 1 yıl oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Oncelikle ekran karti driveri guncelmi diye sormam lazim :) Birde oyunun kendisindemi bu sorunu yasiyorsun yoksa karakter yaratma ekraninda mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 karakter yaratmada sorun olmadı. problem oyundayken oluyor. ekran kartı driver nı bana verilen cd sinden tekrar yükledim ama internet den yeni bir driver indirmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 internetten indir driveri onu yukle oyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 inşallah işe yarar. teşekküler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Eve client da performance - memory falan filan diye bir seçenek olması lazım önce üstekini apply sonra ortadakini apply yapınca görüntü düzeliyor aynısı arada banada oluyor 2-3 client yapınca ben böyle bir çözüm buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 uLToR said: inşallah işe yarar. teşekküler:D Sonuc? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2011 sırf karakter yaratma sistemini test etmek için yükledim girdim trial ile. saç fiziği ve sistem baya güzel olmuş. ama yazık olmuş, böyle bir sistem yap kullanama. bildiğim kadarı ile eve online'da bu yarattığınız karakterleri yönetemiyorsunuz sağda solda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar