Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Admin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kendim yaptim froyo guncellemesini ben sorunsuz. hattim ingiltere vodafone'dan ilk froyo guncellemesi ciktiginda telefon otomatik sordu yap dedim sonra hata verdi bir daha ne guncelleme ile ilgili mesaj geldi ne de ben arattigimda guncel surumu buldu 1 hfta boyunca HTC teknik ekibi ile vodafone teknik ekibini aradim surekli telefon trafigi htc sucu vodafone'a atiyor vodafone da diyor tamam biz bakariz telefonu yolla 20 kusur gun bizde kalacak hadi len dedim vodafone forumlarda birisi anlatmis nasi yapiliyor uyguladim cillop gibi froyo oldu memnunum :) (yapali cok oluyor tabi, eylul 2010 gibi HTC Desire 2.1 den 2.2 froyo gecirmistim)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 goldbären said: ancak ilk linkteki dosyaları anlamadım ben. hangisini yüklemem gerek falan. Onları yüklemek custom rom yüklemek ile aynı şey. Custom romdan originale dönmek isteyenler için. OTA_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405 diye giden
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Bir soru da ben sorayım izin verirseniz, Simdi cesit cesit rom kullandım. Da romların bir cogunda facebookta video ya tıklayınca this video cannot be loaded diye bir yazı cıkıyor.Ozellikle Froyo da. Flash yuklu onu belirteyim. Bazı gingerbread romlarında catır catır aciyor. Biraz arastırma yaptım bu sorundan baya bir adam muzdarıp. Varmıdır bunun cozumu ? Flash yuklu.Facebookun kendi app si yuklu.Birileri dedi ki browser sorunu flashı active et.Da ben bu cyanogen de flashı nerde active edeceğimi bulamadım.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 öm ile bir çalışmayan bir facebook videosu linki yolla bana bakarım.
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 dostum bu turkıyede satılan slcd 8181 kodlu desıre lar ıcınmı?eger degılse ekran driverı olmadıgından arkadasın ekran calısmayacaktır,daha dogrusu beyaz ekranla karsılasacaktır. GERGE said: goldbären said: ancak ilk linkteki dosyaları anlamadım ben. hangisini yüklemem gerek falan. Onları yüklemek custom rom yüklemek ile aynı şey. Custom romdan originale dönmek isteyenler için. OTA_Buzz_Froyo_HTC_WWE_2.22.405 diye giden
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Wildfire'lar için. Hepsinde çalışıyor Wildfire'ların. Arkadaş Wildfire soruyordu.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Ah ando ah coz su update olayini , 2.3 cikti herkes nefis diyor millet hala 2.2 derdinde. 2.3 gozle gorunmeyen ama genel anlamda performansi arttiran, stabilitiyi arttiran, ekran hassasiyetini ve cesitli teknik nesneyi cozen major bir update, 2,2 den iyi deniyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 CyanogenMod 7 (2.3) epey kararlı. Beta'da, RC'nin ağzı kulağında. Bu nedenle AOSP dağıtımlarını kullanın diyorum. HTC ya da Samsung daha aylarca geçmezler 2.3'e, belki hiç geçmezler bazı telefonlarda.
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 GERGE said: öm ile bir çalışmayan bir facebook videosu linki yolla bana bakarım. O biraz zor su anda. Misal Arkadaslarda herhangi biri video paylasmıs.Facebook app te tıklıyorum. video ya bir once yukleniyor gibi olup sonra this video cannot be loaded. Youtube catır catır seyrediyorum.Son marketten facebook app yuklu.Flash yuklu. anlamadım gitti.Neyse anlasılan gene Rom değistirecez.yaw Nedense hosuma giden hic bir rom acamiyor bu videoları :) , Hep dur bakam bu neymis dediklerim catır catır calıstırıyor.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 oha ya :( az önce bi yerde okudum. HTC, Desire modellerine 2,3 update yayınlamicakmış. Yeni çıkaracağı modellere pasif rakip olmasını istemiyormuş. Allem yarabbim yaa..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 sırf bu yüzden android almıyor bin tane üretici bin tane model bin tane versiyon bin tane rom hepsini toplasan bir iphone etmiyor. adam gibi bir standart oturtsalar herkes o standartı takip edebilse inşallah maşallah
xetraynex Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 wildfire'mi 2.2 yapmak istiyorum, ama turkiyede yayinlanmadi bildiginiz gibi. kendim ingilizce rom ile 2.2 yuklesem garanti disi kalir mi acaba?
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 aslında bunun pek onemı yok suan ıcın,zaten dhd romları ıle desıre romları uyumlu,ona yayınladıgında otomatık desıre ıcınde cıkmıs oluyor,böyle bir hata yapmayacaklarına emınım ayrıca Dragonmax said: oha ya :( az önce bi yerde okudum. HTC, Desire modellerine 2,3 update yayınlamicakmış. Yeni çıkaracağı modellere pasif rakip olmasını istemiyormuş. Allem yarabbim yaa..
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 HTC wildifre için bizde resmi olanı çıktı. en azından telefon sordu, yükle dedim yüklüyor. 55mb ile ne kadar fark yaratacak acaba, merak ettim :)
Öne çıkan mesajlar