Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Olm bu çok hızlı zencice konuşuyor ben çok zor anlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ahah geyikmiş edi mörfi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ahaha ben o kadar kasmıyorum ya köftesini kendim yapmaya falan, ama hazır köfteyle bile mcdonalds'dan güzel yapıyorum. Ayrıca yeşil biber'in ne işi var lan hamburger köftesinde hakkaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ain't no green peppers at McDonald's I'm not making McDonald's, I'm making Mama's burger. mukemmel ya, aklima geldikce guluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 kerane tatlısı asdasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 barbu said: xaty said: irmik helvası, ama içi dondurmalı olcak, üzeri de tarçınlı (zaten tarçın tüm tatlılarda olmalı), üzerinde çikolata sosu da olabilir biraz http://4.bp.blogspot.com/_VvSPmDKt_Kk/RsyCpK8ps7I/AAAAAAAAAZQ/0MuI7zk51h0/s1600/IMG_1005_2_resize.jpg resim büyük, yakından bakabilirsiniz ya bunun biraz değişik varyasyonları var. volcano diyolar hatta. çikolatalı içi dondurmalı filan, dışı sıcak. hmmppssşş allah taa belanızı versin sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar