Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Olm bu çok hızlı zencice konuşuyor ben çok zor anlıyorum.
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ahaha ben o kadar kasmıyorum ya köftesini kendim yapmaya falan, ama hazır köfteyle bile mcdonalds'dan güzel yapıyorum. Ayrıca yeşil biber'in ne işi var lan hamburger köftesinde hakkaten?
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Ain't no green peppers at McDonald's I'm not making McDonald's, I'm making Mama's burger. mukemmel ya, aklima geldikce guluyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 barbu said: xaty said: irmik helvası, ama içi dondurmalı olcak, üzeri de tarçınlı (zaten tarçın tüm tatlılarda olmalı), üzerinde çikolata sosu da olabilir biraz http://4.bp.blogspot.com/_VvSPmDKt_Kk/RsyCpK8ps7I/AAAAAAAAAZQ/0MuI7zk51h0/s1600/IMG_1005_2_resize.jpg resim büyük, yakından bakabilirsiniz ya bunun biraz değişik varyasyonları var. volcano diyolar hatta. çikolatalı içi dondurmalı filan, dışı sıcak. hmmppssşş allah taa belanızı versin sonuna kadar.
Öne çıkan mesajlar