goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 tırt hazır tozlardan fazlasını bulamadığım için onlardan içiyorum. dışarıda da starbağs belki. mug'da olsun derseniz kartonsuz gelir. maria magdalena esprileri yapabilirsiniz. seçeneklerde olmayanlar eklesin kendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 menengiç,türk kahvesi ve sıcak çikolata severim sıcak çikolata evde kakao varsa kendim yapma taraftarıyım.hazırlar bazen içimi bayıyor çok şekerli oluyor menengiç yapmasını bilmiyorum dışarda içerim.türk kahvesi orta içerim asdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sıcak içecek içmem. yazın buzlu soğuk kahve yapıorm fena olmuyo o. onun dısında kahve içmem. insanın ağzında kotu bi tat bırakıo kahve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 menengiç ve mırra atlamışım menengiç güzel evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 hep 3ü 1 arada.22 yaşındayım starbucks a girmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 filtre kahve yoksa jacobs monarch toz kahve sade böyle. bir tek white chocolate mocha için starbucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 french press Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 ayırt etmem nasıl olursa olsun içerim yok ankette.. ama genelde şekersiz sade (Y) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 french press tercihen latin amerika kahveleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kahve içmem sütlü türk kahvesi içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 senko said: french press tercihen latin amerika kahveleri aynı şekilde. kahve önemlidir, iyi kahve içmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sade ground coffee icerim. evdeysem evde yaparim. derse gidiyor ve acelem varsa yemekhaneden alirim. zamanim varsa starbuckstan icerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 daha çok aradığınız kahveyi nasıl elde ediyorsunuz gibi soru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Disardaysam starbuckstan iciyorum, evdeysem toz kahveyi kendim karistiriorm, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 karamelli olsun benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Organik Rize-Hemşin çayı içiyorum. "Abie kaçak çay içiyoruz biz manyak o yee" diyenlere de içimden gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 elime geçen her çeşit kahveyi imkan dahilindeki her şekilde içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 imkanım varsa karar türk kahvesi içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 aktiftablet said: Organik Rize-Hemşin çayı içiyorum. "Abie kaçak çay içiyoruz biz manyak o yee" diyenlere de içimden gülüyorum. tirebolu 42 dene bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 benjani said: hep 3ü 1 arada.22 yaşındayım starbucks a girmedim daha. aa ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 http://www.shogan.co.uk/wp-content/uploads/screenshot1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 3ü1 arada kadar kötü bir karışım yok ya, nescafe gold bile kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 kettleda kaynatıp bira bardağına 2 doz 3ün 1ini basıyorum agero öğrenci styla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Evde french press, üşenirsem türk kahvesi. Filtre kahveyi kahve çok demlenmişse sütlü, kalan zamanda sade içerim. Şeker fark etmez genelde. Türk kahvesi keza. Çok çaresizsem üçü bir arada içerim ama kahveden saymıyorum onu, sıcak içecek diye içiyorum. Çaydan anlamam çok ama demleme terih ederim. Günde kafadan 4-5 bardak içiliyor zaten ister istemez. Evde içebildiğim kadar decaf içiyorum artık kahveyi, okulda çok fazla kahve içiyorum çünkü ve americano (kaynar suyla çoğaltılmış espresso işte) içiyorum genelde. Uzun lafın kısası bulduğumda affetmeyecek şekilde her tür kahveyi içiyorum. Sütlü türk kahvesi fikrini bulan zeka küpünün de kulbunu kırıp eline vereceğim, kahveyle terbiyesizlik yapılmasın arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Her gün 1-2 tane mocha pret a manger'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar