Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://twitter.com/06melihgokcek çok eğlenceli lan. said: SEVLİLİ ANKARAGÜÇLÜLER... ANKARAGÜCÜ BİRAZ ÖNCE BOMBAYI PATLATTI... FATİH TEKKE ANKARAGÜCÜNDE... HAYIRLI OLSUN... said: sonmezer58 @06melihgokcek örtülü ödenekten mi transfer ettin sayın başkan melihgokcek esprini yesinler : ) said: emrahpolitics @06melihgokcek Ne oldu şimdi Fatih Tekke Ankaragücü'ne gelince? Kulüp başkanı mısınız, belediyeci mi? Karar verin bir zahmet. melihgokcek Ankaralıyım.Ankaragüçlüyüm..Kıskandınız mı:)@emrahpolitics said: Kim zam olsun ister? Hangi siyasetçi tepki alacağını bile bile zam yapmak ister? Ama zaruret insanı mecbur bırakır.@ZamlaraProtesto said: edemirtas67 @06melihgokcek başkanım ankaraya disneyland ve metrobüs projelerinde gelişme var mı acaba Var.Biraz daha gelişme olsun detay veririm.@edemirtas67 çok eğlenceli lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kim trollüyor bunu? gerçek demeyin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Gerçek malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 oha, nası lan. dur bakayım az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 çok spam yapıo. en basta takip ediodumda 5 dakka falan once unfollow yaptım. yeter o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 peki mahkeme olayı gerçekmi 140 karakterden fazla istemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adam bi sürü kişiye dava açacaktır.. o zaman görmek lazım dava açılanların yüzlerini XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Hem imzalarım.Hem de üstüne futbolculara imzalatırım.Sen atkını bizim özel kaleme bırak.@ankazan06 ankazan06 @06melihgokcek Başkanım Ankaragücü atkımı imzalarmısınız cahillik çok kötü şey lan. aşağıdan yukarı doğru gidiyormuş çözemedim başta. okuyorum okuyorum anlamsız. (öyle dimi lan gene yanlış anlamadım olayı ?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 lan acaba ben bu adama başkanım diyerek ps3 falan aldırtır mıyım ? para bok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adam IRL Trollugu netede tasiyip yeni cigirlar aciyor artik, en buyuk idloum herif ya <3 <3 <3 http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg hani normalde nette trollersin, RL de denersin tutturamassin filan herif RL de grand master troll oldu, simdi nete tasiyor bos zamanalrinda /b/ de filanda takiliyordur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Following RTE ABDULLAH GUL ahahahhahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Tam tersine relax..@yumurtaveboyoz about 1 hour ago via web in reply to yumurtaveboyoz yumurtaveboyoz @06melihgokcek buün gerginmisiniz ?? asdlaskdşasdjasdjkasdas relaxxxxxxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Ankara'nın anasını ağlattı herif. En pahalı şehir olma yolunda ilerliyoruz. Konuyla ne alakası var bilmiyorum konuyuda bilmiyorum. Ama adam o kadar sömürüyorki her gördüğümde suratını sövesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 chillaxgökçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 adamın işi gücü yok dakika başı tweet atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.gazeteciler.com/medya-kosesi/melih-gokcek-twitterda-inci-sozlukle-tanisti-28844h.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 kendisi ise harbiden işsiz güçsüz biriymiş lan bu Melih. adam paso tweetliyo nefes almadan. Başkasıysa eğer kendi çalıştırdığı, o zaman adamın işe alma kriteri işsiz güçsüz biri olması. Çok feci. yazık be Ankaralılara harbiden. hadi biz gene iyiyiz istanbul'da. okadar kötü değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 melih gokcek dunayda kendisine ait cyber teami olan tek belediye baskani olabilir kac senedir oel kadrolu elemanalri var, nerde bi anket kosuyorlar, nerde bi elestiri gelip yag cekiyorlar, adam task force kurmus kendine jewish internet defense force gibi en guzelide kilicdaroglu.com u satin alip belediyeye routelamalari idi ama asfdasfd diyorum grand master troll diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ohahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://img198.imageshack.us/img198/1336/abzh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 cüneyt özdemir bişi mi demiş bunlara, melih tayfası unfollow edecez geyikleri dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 demokratik saygısızlık ne lan ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 said: Yazıyla protesto edebilirsin ama stad'da yuh çekmeye hakkın yok lol daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 said: Su an da Turkiyenin en hizli cevap veren kisiyim, ancak yine de yetisemiyorum.. said: YENİ BİR METODLA SİZLERİN SORULARINA İNANILMAZ SÜRATLE CEVAP VERECEK BİR YOL BULDUM. BAKALIM ÇÖZEBİLECEKMİSİNİZ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 multi twitter patch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar