Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

imkb de

2DArray

Öne çıkan mesajlar

3 hafta boyunca aynı hisselerde beklemedim. mesela hatırladığım çünkü son 2-3 gün acayip bir artış gösterdi avivayı 11.60 mıydı neydi aldım ayın 12 sinde sanırım, cuma günü 13.30 dan sattım 13.45 le kapadı biraz daha beklesem az bişey daha kazanırmışım. bunu 3 hafta boyunca yaptım
Sosyal ağlarda paylaş

sen boştaki paranı değerlendirmek için çalışan bir firmaya veriyorsun. mesela pazarda portakal satıyor adam. normalde 30 kg alıp satıyor, sen para verince adam ek tezgah açıp yanda 5kg fazladan alıp satmaya başlıyor. böylece daha fazla kazanıyor. senin parandan da kazanmış oluyor. kendi kazandığı 30kglik tezgahta birikiyor, senin yardımınla ek kazancı 5kglik yerde. sen o 5kglık tezgahı geri alıyorsun sonra, ama para üzerinde kaç günlük birikmiş para var. bunun gibi bir şey, kumar olmuyor..

okul bitsin, ev eşyası için de harcamaları bi yapıyım, sonra bi miktar parayla ben de ilgilenmeyi düşünüyorum da bununla ilgili okumak etmek lazım biraz. deneme-yanılmayla girmek pek olmaz. bi de forex'e mi girsem düşüncesi de var..
Sosyal ağlarda paylaş

forex te uzun vadeli yatırım olmaz. uzun vadeli getirisi de iyi olan yatırım istiyorsan hisse senedi alıcaksın. uzun vade dediysem söyle en az 3-5 sene tutacaksın o kağıdı elinde. bir de böyle uzun vadeli yatırımlarda şirket yerine sektöre yatırım yapın uzun vadede hangi sektör büyüyecek bunu iyi tahmin ederseniz yaşadınız demektir.(tu)
Sosyal ağlarda paylaş

tam konusu gelmiş süper bende bi soriim dedim. Bunun alım satımı istinye de daha mı ıyı yoksa boyle ınternet sıtelerınden falan satın alıp satmak daha mı kolay hayır hep kenara para koyup hep bırıktırıp paraları gereksız seylere harcıyorum borsada satmaktan cekınmekten.

tl dr: satmak veya almak kolay mı ınternetten yoksa en saglıklısı istinye mi?

20 yaşına geldim ilerde calısmaya vs baslıcam kenarda kosede emeklilik fonu tarzı kendıme başarılı gordugum bır sırketın her ay belırlı miktar hissesinden alıp emeklı oldugumda butun hisseleri satıp emeklilik icin guzel bir yatırım yapmış olmayı planlıyorum alıp satmakla kasmayı bu aralar sadece yapmak ıstıyorum bir de bu emeklılık ıcın olayını ıncelersenız nasıl mantık super olur.
Sosyal ağlarda paylaş

borsa da alım yapmak istiyen varsa tam zamanıdır.
Borsa kolay kolay 65000 altını görmez 70000 zorlar zorlar geri gelir kırarsa gider. aynı şekilde 65000ide kırarsa gider ama zor bi ihtimal. Eğer tüyonuz yoksa ufak kağıtlara girmeyin hiç işlem hacmi yüksek sağlam kağıtları alın.

öneri istiyen varsa pm atabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...