2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 izledim zaten o filmi ilk çıktığı zamanlarda. pek bir gaza getiriciliği yok aslında borsa daha çok yan senaryo gibi olmuş filmde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 SoulCube said: wallstreet: money never sleep izle önce sonra gaza gel çok sıkıcı bi filmdi bu ya. bayadır bi filmde uykum gelmemişti yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bosch ev aletleri 116.5 tan aldım 122 den sattım 1-2 hafta sonra yardırmaya başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bourbon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 3 haftada yüzde 100 kazanç iyimiş ama nasıl yaptın merak ettim? neler vardı portföyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 3 hafta boyunca aynı hisselerde beklemedim. mesela hatırladığım çünkü son 2-3 gün acayip bir artış gösterdi avivayı 11.60 mıydı neydi aldım ayın 12 sinde sanırım, cuma günü 13.30 dan sattım 13.45 le kapadı biraz daha beklesem az bişey daha kazanırmışım. bunu 3 hafta boyunca yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.economywatch.com/files/imagecache/story/story/Crash%20Day%20-%20Still%20Unexplained%20-%20Could%20Be%20Best.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 500 ü 1.000 yaptım, 5.000 ini de 10.000 yaparım mantığını kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bende gircem bu imkb ye ufaktan bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 bu da kumara girmiyo mu8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 yatırım yapmaya giriyo bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Kumara giriyor GÜNAH !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 sen boştaki paranı değerlendirmek için çalışan bir firmaya veriyorsun. mesela pazarda portakal satıyor adam. normalde 30 kg alıp satıyor, sen para verince adam ek tezgah açıp yanda 5kg fazladan alıp satmaya başlıyor. böylece daha fazla kazanıyor. senin parandan da kazanmış oluyor. kendi kazandığı 30kglik tezgahta birikiyor, senin yardımınla ek kazancı 5kglik yerde. sen o 5kglık tezgahı geri alıyorsun sonra, ama para üzerinde kaç günlük birikmiş para var. bunun gibi bir şey, kumar olmuyor.. okul bitsin, ev eşyası için de harcamaları bi yapıyım, sonra bi miktar parayla ben de ilgilenmeyi düşünüyorum da bununla ilgili okumak etmek lazım biraz. deneme-yanılmayla girmek pek olmaz. bi de forex'e mi girsem düşüncesi de var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 gazetelerin ekonomi sayfalarını okuyarak bile sektör tahminiyle yardırabiliyorsun, borsa kolay kar dağıtımı olayı var onu tadamadım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 borsayı anlatan en iyi döküman at yarağı borsası dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 xaty said: bi de forex'e mi girsem düşüncesi de var.. forex'e yatırım yapacağına harbiden git kıbrısta falan kumar oyna kaybetsende oyun oynadım zevk aldım dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 forex daha hızlı kazandırıyo kazandırana. güvenilir firmadan girmek lazım ama o işe milyon tane xforex betforex tarzı kolpa firma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 saniyeler içinde kazandığını saniyeler içinde kaybediyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 uzun vadeli takılmak lazım her türlü yatırımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 forex te uzun vadeli yatırım olmaz. uzun vadeli getirisi de iyi olan yatırım istiyorsan hisse senedi alıcaksın. uzun vade dediysem söyle en az 3-5 sene tutacaksın o kağıdı elinde. bir de böyle uzun vadeli yatırımlarda şirket yerine sektöre yatırım yapın uzun vadede hangi sektör büyüyecek bunu iyi tahmin ederseniz yaşadınız demektir.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 iyi de borsa 70 lerde süredebilir, 100 bine çıkadabilir, 50 lere geri de düşebilir. tavan gördüysen satacaksın başkasına yöneleceksin, taban gördün mü tekrar geri dönersin fazla parası olanlar dklık takılıyor zaten carf a,b var ve satasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 tam konusu gelmiş süper bende bi soriim dedim. Bunun alım satımı istinye de daha mı ıyı yoksa boyle ınternet sıtelerınden falan satın alıp satmak daha mı kolay hayır hep kenara para koyup hep bırıktırıp paraları gereksız seylere harcıyorum borsada satmaktan cekınmekten. tl dr: satmak veya almak kolay mı ınternetten yoksa en saglıklısı istinye mi? 20 yaşına geldim ilerde calısmaya vs baslıcam kenarda kosede emeklilik fonu tarzı kendıme başarılı gordugum bır sırketın her ay belırlı miktar hissesinden alıp emeklı oldugumda butun hisseleri satıp emeklilik icin guzel bir yatırım yapmış olmayı planlıyorum alıp satmakla kasmayı bu aralar sadece yapmak ıstıyorum bir de bu emeklılık ıcın olayını ıncelersenız nasıl mantık super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 borsa da alım yapmak istiyen varsa tam zamanıdır. Borsa kolay kolay 65000 altını görmez 70000 zorlar zorlar geri gelir kırarsa gider. aynı şekilde 65000ide kırarsa gider ama zor bi ihtimal. Eğer tüyonuz yoksa ufak kağıtlara girmeyin hiç işlem hacmi yüksek sağlam kağıtları alın. öneri istiyen varsa pm atabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 benım soyledıgıme cevap verebılırsın mesela hisse almak veya satmak süre olarak kolay mı istinye dısında (internet sitelerinde bankaların oyle olanakları falan var ornegın o tarz sıtelerden alıp satmak cabuk oluyor mu istinye de ki gibi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 orta ve uzun vade için söyle bi kaç hisse o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2DArray Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2011 Borsada kimsenin lafıyla hareket etmeyin -Anonim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar