Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prometheus (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

film sadece 3d felan degil. normal sekilde de vizyona girecek ama 3d izlenir bu film. oyle salak sacma ceviriden ziyade avatar gibi (hatta biraz daha iyisi) 3d olacak.

asil imax 3d izlenirde bi istinye'de var imax orayi da hic sevmedim. ekranin tonlari acayip, contrasti becerememisler sanki biraz fazla gri gorunuyor ekran.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

niye, 3d hazırlanması daha iyi.

Yok yahu efendi gibi film izleyeyim yeter, içeriğe oynasınlar. Gözlüğü tak, sanki yaratık karşımda gibi voiv voiv efektler şeklinde izlemek istemiyorum. Bir kere izledim 3d film rahatsız ediyor beni, çakma, olmamışlık havası katıyor görselliğe.

Normal 3d sizde girer herhalde vizyona opsiyon koyarlar yani.

İçerik önemli, atmosfer önemli. Bunu kotrasınlar yeter.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
3d de iki sıkıntı var. birisi normal teknoloji ile çekilen filmleri 3d diye kaktırmaları, diğeri de 3d efekt gösterelim kaygısı ile abidik gubidik çekimler yapılması.

bu filmde iki kaygımın da yersiz olduğunu düşünürsek izlenir 3d

ayrıca süper lan haha 20 sene önce gördüğüm ve dikkatimi çeken o meşhur koltuktaki yaratık cesedinin hikayesini göreceğim. 5d bile izlerim artık.
Sosyal ağlarda paylaş

karayip korsanları gibi filmi 2d olarak çekip daha sonra 3d görsel efekt yerleştirmedilerse gayet güzel oluyor 3d filmler.

3d filmlerin insanı sinir etmemesi için 3d olarak çekilmiş olması ve efektlerin de 3d çekimin üzerine yapılması gerekiyor.

teknik olarak çok bilgim yok ama bu bölümde (vizyon) bu konunun tartışıldığı güzel bir topik vardı. benim kafamdaki pek çok soru işaretini ortadan kaldırmıştı. neden bazı filmleri sevemediğinin de yanıtını bulabilirsin o topicte.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...