Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 niye, 3d hazırlanması daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 bence izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 abi o salak gözlüklerle şaşı gibi izliyoruz. rahat rahat izlemek istiyorum yani. hiç sevmiyorum 3d olayını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 film sadece 3d felan degil. normal sekilde de vizyona girecek ama 3d izlenir bu film. oyle salak sacma ceviriden ziyade avatar gibi (hatta biraz daha iyisi) 3d olacak. asil imax 3d izlenirde bi istinye'de var imax orayi da hic sevmedim. ekranin tonlari acayip, contrasti becerememisler sanki biraz fazla gri gorunuyor ekran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Bone said: niye, 3d hazırlanması daha iyi. Yok yahu efendi gibi film izleyeyim yeter, içeriğe oynasınlar. Gözlüğü tak, sanki yaratık karşımda gibi voiv voiv efektler şeklinde izlemek istemiyorum. Bir kere izledim 3d film rahatsız ediyor beni, çakma, olmamışlık havası katıyor görselliğe. Normal 3d sizde girer herhalde vizyona opsiyon koyarlar yani. İçerik önemli, atmosfer önemli. Bunu kotrasınlar yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2012 3d kullanarak çekmeleri daha iyi en azından daha gelişmiş teknolojiyle hazırlamış olurlar. öte yandan 3d sevmeyenler için de 2d versiyonu çıkar. ama 2d çekerlerse 3d izlemek isteyenler için opsiyon konmamış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 3D teknolojisi olmayan salonlarda ancak çıkıyo, onlarda da film bu filmiz izlersek Ridley reis falakaya çeker bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 filmin 2 versiyonu var su an. birisi alien gibi kufurlu bol kanli r rated digeri de pg-13. fox daha secmemis hangisi vizyona girecek. umarim r rated olan olur. eger pg-13 olursa dvd'de goruruz belki director's cut diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 küfrettirmesinler ya pg13 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lc_Da6Ne7pk adamsın ridley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Laorx said: küfrettirmesinler ya pg13 ne olay o işte küfür ettirmiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 3d de iki sıkıntı var. birisi normal teknoloji ile çekilen filmleri 3d diye kaktırmaları, diğeri de 3d efekt gösterelim kaygısı ile abidik gubidik çekimler yapılması. bu filmde iki kaygımın da yersiz olduğunu düşünürsek izlenir 3d ayrıca süper lan haha 20 sene önce gördüğüm ve dikkatimi çeken o meşhur koltuktaki yaratık cesedinin hikayesini göreceğim. 5d bile izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 3D sevmeyen bi tek ben varım zannediyordum. Şu threade baktım yalnızlık duygumu attım üzerimden. Sinemada 3D yi sevmiyorum arkadaşım, sevmiyorum işte olmuyor. Bi garip oluyor, izlediğin sanat mı göz oyunları mı anlayamıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 ben 2D'sini beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 3d cekildiyse film, 3d izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 karayip korsanları gibi filmi 2d olarak çekip daha sonra 3d görsel efekt yerleştirmedilerse gayet güzel oluyor 3d filmler. 3d filmlerin insanı sinir etmemesi için 3d olarak çekilmiş olması ve efektlerin de 3d çekimin üzerine yapılması gerekiyor. teknik olarak çok bilgim yok ama bu bölümde (vizyon) bu konunun tartışıldığı güzel bir topik vardı. benim kafamdaki pek çok soru işaretini ortadan kaldırmıştı. neden bazı filmleri sevemediğinin de yanıtını bulabilirsin o topicte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=4dSkf06yCvU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Baska bir trailer.Yeni footage var epey. spoil olmasin diyenler izlemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 moriQ said: Şu başlığı ne zaman görsem aklıma ilk gelen şey bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Marv said: moriQ said: Şu başlığı ne zaman görsem aklıma ilk gelen şey bu oluyor. aynen, ne iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bizim buradaki sinemaya kartondan şeysini getirmiş koymuşlar kendimden korkuyorum ama kapıp kaçamayacağım kadar büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2012 Cuma günü sinemalarda, en son "bir zamanlar anadoludan" sonra sinemada izleyecek bir film geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 bu site mi eksik yoksa imax gelmeyecek mi? http://www.mybilet.com/eventinfo.php?eventcity=2&eventdate=1338498000&eventid=11854 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Harika bir film olacak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2012 alyenlerrrrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar