lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 extended bekle bence, anlamsız bodoslama ilerleyen bazı sahneler var. Belki onların cevapları çıkar BD'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 aynen, izlemişken tam izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 tüm müzik marketlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 izle lan, ne beklicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JLrVC2FKLh8 düzgün vision ripde düşmüş torrent leache de. Extended Cut versiyonu ne zaman çıkıcak ya. Yada bu sahneler direk sadece deleted scenes olarak Blu-Ray ekstrası mı olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Sinema televizyon okuyan ya da bu konularda iddialı yetkili biri varsa bana filmden şu sahneyi kesme gereği görmelerinin nedenini anlatabilir mi? Robot adamın ne dediğini açıklıyor ve bu da filmdeki gizem unsurunu etkiliyor gibi bir açıklama geldi aklıma ama ne derece doğrudur bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=JLrVC2FKLh8 düzgün vision ripde düşmüş torrent leache de. Extended Cut versiyonu ne zaman çıkıcak ya. Yada bu sahneler direk sadece deleted scenes olarak Blu-Ray ekstrası mı olacak? galiba direk içinde ya.ben extras yazan bi tane gördüm mesela.herhalde yeni retail ripler direk extralı olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Aket-Atum said: Sinema televizyon okuyan ya da bu konularda iddialı yetkili biri varsa bana filmden şu sahneyi kesme gereği görmelerinin nedenini anlatabilir mi? Robot adamın ne dediğini açıklıyor ve bu da filmdeki gizem unsurunu etkiliyor gibi bir açıklama geldi aklıma ama ne derece doğrudur bilemedim. en ufak bir açıklama olmadan elemanın ortalığı darmaduman etmesi baya şok etkisi yaratıyor, o yüzden bu parça biraz gereksiz kalmış bence bi de robot adamın dediğini açıklamıyor, kendi söylediği şeyi açıklıyor :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Uzaylıyı konuşturmaları çok kesin bir olay bir de, hani robotun dilinden anladı mı, eski uygarlık dilleri gerçekten biliyor muymuş gibi sorulara cevap veriyor. Uzaylının cevap vermesiyle eski uygarlıkların uzaylılardan öğrendiği görüşünü kesinleştirmiş oluyor dizi. O yüzden bazı şeyleri teori seviyesinde bırakmak için kesmiş olabilirler sahneyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 3d si nasıldı bu filmin? güzel mi? ya da vay be sahneye bak dediğin bir 3d sahne var mı? kısaca gidip 3d izlemek mi daha iyi olur. hiç uğraşma düz izle mi dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 blurayda o kesilmiş sahneler hep, baya bi vardı tam süresi falan önceki sayfalarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ya şuan yok mu o kesilmiş sahneli olanlar peki? bir de 3d mi normal mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 normal film kaç dk? işte kesilmiş sahneler ile 23 dk daha uzun olcakmış, ordan hesaplayıp şeyedersiniz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 nette blu rayler bile 124 dakika gösteriyor. imdb'de de 124 dakika gösteriyor. kısaca yok kesilmiş sahneler heralde. yok mu şunu tam olarak bilen biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 bugün izledim iyiydi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 KidLazer said: dün izledim herkes eleştiriyor ancak ben çok beğendim her filmde açık noktalar olur koca lost bile dandik bitti ardında bi dolu soruyla..film gayet başarılı ve konu da fena olmamış..bana göre açık noktaların bırakılmasının sebebi 2.filmin gelecek olması. spoylır bir arkadaş pek çok geminin olmasının araya sıkıştırılmış olduğunu söylemiş bence bu kısım da mantıklıydı kadının kurtuluşu yok derken bir süpriz yapılmış ve 2.filme kapı açılmış. bence güzel bağlanmış. Lost kaç sezonluk dizi abi naptın, bırak da olsun saçmalamaları.. Bir iki saatlik film yapıyosan,türde iddialıysan,kusura bakma da hatasız yapacan.. Bazı yerler cidden çok saçma ve öyle 2.filmmiş ek sahneymiş gibi şeylerle düzeltilecek türden değil, ya sahneyi komple baştan çekmeli ya da filmi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 benim soruma cevap verecek yok mu? ona göre beklicem ya da beklemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Abi güzel sahneler var ama ben olsam izlerdim, öyle beklemene çok da değmez kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 http://www.slashfilm.com/prometheus-blu-ray-to-feature-nearly-15-minutes-of-footage-deleted-from-ending/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Valla şu zamanda imdbden 7.4 puan alan bilim kurgu her türlü iyidir. Zaten kıtlık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kıtlık var diye kimse sesini çıkarmıyor zaten. yoksa senaryo delik deşik. neyse başlamayalım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 barbu said: 3d si nasıldı bu filmin? güzel mi? ya da vay be sahneye bak dediğin bir 3d sahne var mı? kısaca gidip 3d izlemek mi daha iyi olur. hiç uğraşma düz izle mi dersiniz? bence 3d izle. 3dnin seyircinin gözünün içerisine sokulduğu çok fazla sahne yoktu ama mesela filmin başlangıcındaki sahnede atmosfere girmeni sağlıyor 3d. arka plandaki ortamın derinliği falan seni havaya sokuyor. daha fazla anlatırsam spoilera girecek. izleyince görürsün. burası spoilera girmez sanıyorum. geminin indiği kalktığı falan sahneler var. şimdi tam hatırlamıyorum 3dsi nasıldı tam o sahnelerin ama atmosfere katkısı çok yani. ben 3d izledim ve memnun kaldım. bence sen de öyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 o zaman biraz daha beklemem gerekecek. ama bekleriz artık. teşekkürler cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 barbu said: nette blu rayler bile 124 dakika gösteriyor. imdb'de de 124 dakika gösteriyor. kısaca yok kesilmiş sahneler heralde. yok mu şunu tam olarak bilen biri?extended cut çıkacak mı bilmiyorum, ama EXTRAS adı altında bir release daha var filmden ayrı, onu indirebilirsin. içinde 18 adet sahne var. extended cut diye bir bluray yok, ama eğer ki silinen sahneler filmle uyumluysa (alternatif falan değil direk kesilmişse) belki birileri birleştirip postlar, o zaman ona bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar