Ayfon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2012 00:04:06:06 (THE ENGINEER SPEAKS) (DELETED SCENE) Film süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2012 10dk deleted scenes: http://www.worstpreviews.com/headline.php?id=26030&count=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 film süper falan değildi bence, en iyi tanım "meh" olur heralde çok fazla klişe vardır ve sıradan popüler sinema ürünü o kadar kasıntı şeyler aramayın altında. bir de robotun kadına aşık olduğunu söylemek direk lcd kafası heralde, başta onun rüyasını vermeleri de ana karaktere derinlik katma çabası işte çok fazla bir şey aramayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Dingil spoya alsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 dingillik asıl senin yaptığın spoiler değeri taşımayan bir şey için yaygara çıkarıyorsun, gerçi bunu anlamayacak kadar dingil olduğun için tartışmaya lüzum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Tamam almışsın afferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 spoiler değeri taşıyor yalnız o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 neyi tam olarak "spoil" ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Ben henüz filmi izlemedim ama filmde bir noktada robotun insana iyilik yapacağını düşünüyorum.Eğer izlerken tadını biraz bile kaçıracaksa bu filmin, dingilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 önce filmi izle de sonra karar ver kim dingil diye, cidden lüzumsuzsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Yine karar verme yetkisi bendeymiş çokta lüzumsuz değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 evet çünkü senin kararların hepimizi bağlıyor dimi ? ghjkl gece gece ergen inadına bağlayıp lüzumsuzluğunu devam ettirmen de çok hoş neyse yatıyorum ben, takıl sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Saol kardeş sana da iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Alayiniz dingil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 robotun kadına aşık olması teorisinden bahsediyorsun, ayrıca başındaki görüntüyü ilk defa izleyen herkes "bu ney acaba" diye düşünüyor. şimdi senin yazdığını okuduktan sonra izleyiş şekli değişecek adamın. spoiler dediğin illa filmin sonunu söylemek değildir abicim. film hakkında 0 bilgiye sahip izlemek var, bir de önden böyle 3-5 bilgi alarak izlemek var. bütün izleyişi değiştirir bunlar. ha ama dingil mingil bunlar da ayıp şeyler yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 kajshdkja atışmayı okurken kaptırdım kendimi, arkada film inerken açtım spoiler ı okuyorum. en dingil benim kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 öyle böyle spoiler değil tık olay tamamen yaratılanın yaratanını inkar etmesi ve kendini ondan üstün görmesi ile alakalıymış. yaratılan insan ırkının teknisyenini inkar etmesi ve başkaldırması(burada biraz ancient theori giriyor işin içine.) sonucu sözüm ona mühendis dediğimiz ırkın insanlığı yok etmek istemesini; alt metinlerde insan ırkının ürettiği android olan david'in insanlığı küçük görerek elinden geldiğince onlara oyun oynaması ve onlara başkaldırması sonucunu anlatıyor. son sahnedeki mühendisle konuşmasında ise amiyane tabirle mühendisi goygoya getirip saldırmasını sağlıyor. sonuçta orada ne söylediğini kimse bilmiyor. mühendisin onun başını okşayıp sonra öldürmesi ise yardım için "teşekkürler ama hain olduğun için geber" anlamında. bundan sonrası için konuyu nasıl bağlayacakları tabii ki tamamen R.S ve senaristlerinin elinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 bende alien serisiyle baglantılı sanıyodum iyi oldu bu anlattıkların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 sanssizsansli said: tık son sahnedeki mühendisle konuşmasında ise amiyane tabirle mühendisi goygoya getirip saldırmasını sağlıyor. sonuçta orada ne söylediğini kimse bilmiyor. mühendisin onun başını okşayıp sonra öldürmesi ise yardım için "teşekkürler ama hain olduğun için geber" anlamında Orası biraz daha değişik, bu dialoğun yazımına yardımcı olan dil bilimci ile görüşmüşler: Yine Ağır Spoiler said: The line that David speaks to the Engineer (which is from a longer sequence that didn’t make the final edit) is as follows: /ida hmanəm aɪ kja namṛtuh zdɛ:taha/…/ghʷɪvah-pjorn-ɪttham sas da:tṛ kredah/ A serviceable translation into English is: ‘This man is here because he does not want to die. He believes you can give him more life’. http://thebioscopist.com/2012/06/20/the-linguistics-of-prometheus-what-david-says-to-the-engineer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hmm. tabi orada haksız olma payım yazı tura gibiydi. ne konuştuklarını bilmediğim için sadece bir tahmindi. yine de konuşmanın devamını dinlemek isterim dc'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Xenocide said: robotun kadına aşık olması teorisinden bahsediyorsun, ayrıca başındaki görüntüyü ilk defa izleyen herkes "bu ney acaba" diye düşünüyor. şimdi senin yazdığını okuduktan sonra izleyiş şekli değişecek adamın. spoiler dediğin illa filmin sonunu söylemek değildir abicim. film hakkında 0 bilgiye sahip izlemek var, bir de önden böyle 3-5 bilgi alarak izlemek var. bütün izleyişi değiştirir bunlar. ha ama dingil mingil bunlar da ayıp şeyler yapmayın Başıyla ne alakası var dediğim sahnenin ya, sanki rüyada ne gördüğünü anlattım olmayacak bir teori olduğunu söyledim, ki önceki sayfalarda gayet robotun aşıkndan falan bahsedilmiş spoiler kullanılmadan. Ayrıca robot ile kadın arasındaki ilk sahne, filmin 3. sahnesi. İkisi arasında bir etkileşim bile yok öncesinde.Spoiler demenin sadece filmin sonunu söylemek olmadığını biliyorum da, senin mantığına göre filmin konusunu okumak da spoiler olur sonuçta "izleyiş şeklimiz" değişiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 What did David say to the Last Engineer? According to Dr. Anil Biltoo, one of the linguists who helped create the Engineer language, David tells the Engineer "This man (referring to Weyland) is seeking more life. He believes you can give it to him." Biltoo also revealed that there was originally more of a conversation between David and the Engineer, but it was reduced to one line. It's possible these scenes will show up on the DVD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Film bana bayağı bir bayık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 fena dildi film yeni izledim. güzel bi başlangıc filmi tadında yanlız varmı haber devamının gelecegiyle ilgili ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 iki bölüm daha cekilecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar