Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 biraz daha basitce konunun ana hattinda arkadaslarla neye karsi ciktigimizi ileteyim .. bizler bu filmin kotu oldugunu, hikaye baslatan filmin bu olmamasi gerektigini ancak ilerde ne olabilecegini merak ediyoruz. bizler star wars un guzel bir hikaye oldugunu ama her filmin mukemmel olmadigini iletiyoruz. alien serisi guzel ama bu film icinde barindirdigi sacma sapan seyleri ile iyi bir film olmayi hak etmiyor, ilerde bir klasik olamaz ama klasik bir serinin kotu filmi olabilir. anlasildimi houston. ? o kadar uzaksin ki bize ondan houston dedim :) espri bazinda igneleme boyle garipseme, aydan houstona bizden sana gibi. boyle acikliyimde ben ne olur ne olmaz :D mihihihihi ahahahahhaa ... bone ile girmeyin hic bir seye sonunuz delirmeye veya bir anda 500 post kasmaya kadar ilerleyebilir. ben girdim bakin simdi nasil cikarim belli diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 ÇARLİZZ çokgzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Her filmde mantık hataları oluyor zaten. Oturup herbirine takılırsak zaten iyi film diye birşey olmaz, göremeyiz.. "Robot kadına aşık olmuş". Bunu burada ilk defa gördüm. Şunu okuyana kadar hiçte öyle bir izlenime kapılmamıştım. Film bunu gözüne sokmuyorsa sen neden bu ayrıntıya takılırsın ki. İşte sorunda burada. Olmadık/olmayacak şeylere kafa yoruyoruz. Takılmayın böyle ıvır zıvır şeylere. Genel olarak oyunculuklar kötü idi ( David ve Charlize ablama laf yok ), özellikle dialoglar ve karakterlerin yaptıkları... Ama bu filmi bütün olarak ele alınca o kadar da kötü görünmüyor. Film anlatılmak istenileni verdi sonuçta ve devam filmleri için açık kapılar bıraktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 filmin başında İdris Elba yazınca kafayı yedim. oha Stringer Bell gibi karakteri vardır kesin diye. meğer random zenciymiş herifin karakteri filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Yetmez ama evet O değil, en sonunda aklı başına gelip yana yuvarlanan karakterin de üzerine yanlamasına düşmesine deli güldüm. Robot & Kadın Ne robot kadına aşık olmuşu birader, Charlize i diyorsanız şirketin patronu olan babasının emriyle binbir türlü iş çevirdi arkasından, diğerine alien doğurtturdu, eğer robotun aşkı böyle oluyorsa severim öyle aşkın ızdırabını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 robolove :P ask olarak algilanmasi gereken o dana robot arkadasin neden sadece bir tek o kadinin ruyalarina giriyor oldugu gercegi. nedir onda buldugu ? neden onu secti ? neden ona ilgi duyuyor gibi duruyor ? 17 kisi varken o gemide neden sadece onun uyku haline ilgi gosteriyor vs de vs. robotsan eger nedir bunlari yapma sebebin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Seçmek? Abi iki yıldır yoldalar ve sen filmin başındaki 5 dakikada o kadının rüyasını izlediği için sadece onu seçtiği sonucuna ulaşıyorsun, bence yanlış. Herkesi izlemiştir o iki yıl zarfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ben nerden bileyim abi bana verilmeyeni.. izledigimi yorumlayabilirim olabilirleri degil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m61pdf8vIo1qcskouo1_500.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aaaaaaaaaaaaaaashdfhasdfhdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Myshkin said: aquila said: robotun kadina asik olmasini kim uydurdu, once onu bulalim. nalaka bilmiyorum yaziyim yine de kunel ermenicede becermek demek kuneri sanırım bundan geliyor öptm by. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Norak said: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m61pdf8vIo1qcskouo1_500.jpg Aynı burun, aynı elmacık kemikleri, aynı çene, aynı kafa, aynı vücut Bunu filmden önce mi yapmışlar sonra mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 o baya eski ya, squidward estetik ameliyat oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 filmden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 BlackLabelSociety said: nalaka bilmiyorum yaziyim yine de kunel ermenicede becermek demek kuneri sanırım bundan geliyor öptm by. Erşan Kuneri ----> Sean Connery :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 öptm by demiştim ama:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 meanwhile... http://www.youtube.com/watch?v=eh_HUIJkRzU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 "top comment" said: If I found that thing deep below the surface, the sonic waves caused by my screams would sink Japan again asdasdfsdafsd harbi filmdeki her yaratıktan daha korkunç şu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 bastaki jockey neden icti o siviyi? Intihar falan mi ediyodu mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 evt terk ettiklerini görüyoruz, o da intihar ediyo. dünya olduğunu söyleyenler var, ama belli değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 olm adam kendini feda edip yasami baslatiyo. dna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 blurayde bi sürü deleted scene olcakmış: 00:02:31:16 (ARRIVAL OF THE ENGINEERS) (DELETED SCENE) 00:00:58:05 (T'IS THE SEASON) (DELETED SCENE) 00:00:42:08 (OUR FIRST ALIEN) (DELETED SCENE) 00:00:42:14 (SKIN) (DELETED SCENE) 00:01:22:01 (WE'RE NOT ALONE ANYMORE) (DELETED SCENE) 00:02:57:01 (STRANGE BEDFELLOWS) (DELETED SCENE) 00:01:25:04 (HOLLOWAY HUNGOVER) (DELETED SCENE) 00:00:23:12 (DAVID'S OBJECTIVE) (DELETED SCENE) 00:03:27:07 (JANEK FILLS VICKERS IN) (DELETED SCENE) 00:03:40:12 (A KING HAS HIS REIGN) (DELETED SCENE) 00:02:01:24 (FITFIELD ATTACKS) (DELETED SCENE) 00:04:06:06 (THE ENGINEER SPEAKS) (DELETED SCENE) 00:05:30:04 (FINAL BATTLE) (DELETED SCENE) 00:05:05:19 (PARADISE) (DELETED SCENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 en çok merak ettiklerim 00:03:27:07 (JANEK FILLS VICKERS IN) (DELETED SCENE) 00:05:30:04 (FINAL BATTLE) (DELETED SCENE) 00:05:05:19 (PARADISE) (DELETED SCENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Norak said: JANEK FILLS VICKERS IN Mmmmmhhhh oh evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Norak said: meanwhile... http://www.youtube.com/watch?v=eh_HUIJkRzU bu da predator (2. dk dan sonra seyredin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar