Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prometheus (2012)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

biraz daha basitce konunun ana hattinda arkadaslarla neye karsi ciktigimizi ileteyim ..

bizler bu filmin kotu oldugunu, hikaye baslatan filmin bu olmamasi gerektigini ancak ilerde ne olabilecegini merak ediyoruz.

bizler star wars un guzel bir hikaye oldugunu ama her filmin mukemmel olmadigini iletiyoruz. alien serisi guzel ama bu film icinde barindirdigi sacma sapan seyleri ile iyi bir film olmayi hak etmiyor, ilerde bir klasik olamaz ama klasik bir serinin kotu filmi olabilir.

anlasildimi houston. ? o kadar uzaksin ki bize ondan houston dedim :) espri bazinda igneleme boyle garipseme, aydan houstona bizden sana gibi. boyle acikliyimde ben ne olur ne olmaz :D

mihihihihi ahahahahhaa ... bone ile girmeyin hic bir seye sonunuz delirmeye veya bir anda 500 post kasmaya kadar ilerleyebilir. ben girdim bakin simdi nasil cikarim belli diil.
Sosyal ağlarda paylaş

Her filmde mantık hataları oluyor zaten. Oturup herbirine takılırsak zaten iyi film diye birşey olmaz, göremeyiz..

"Robot kadına aşık olmuş". Bunu burada ilk defa gördüm. Şunu okuyana kadar hiçte öyle bir izlenime kapılmamıştım. Film bunu gözüne sokmuyorsa sen neden bu ayrıntıya takılırsın ki. İşte sorunda burada. Olmadık/olmayacak şeylere kafa yoruyoruz. Takılmayın böyle ıvır zıvır şeylere.

Genel olarak oyunculuklar kötü idi ( David ve Charlize ablama laf yok ), özellikle dialoglar ve karakterlerin yaptıkları... Ama bu filmi bütün olarak ele alınca o kadar da kötü görünmüyor. Film anlatılmak istenileni verdi sonuçta ve devam filmleri için açık kapılar bıraktı..
Sosyal ağlarda paylaş

Yetmez ama evet

O değil, en sonunda aklı başına gelip yana yuvarlanan karakterin de üzerine yanlamasına düşmesine deli güldüm.

Robot & Kadın

Ne robot kadına aşık olmuşu birader, Charlize i diyorsanız şirketin patronu olan babasının emriyle binbir türlü iş çevirdi arkasından, diğerine alien doğurtturdu, eğer robotun aşkı böyle oluyorsa severim öyle aşkın ızdırabını

Sosyal ağlarda paylaş

robolove :P

ask olarak algilanmasi gereken o dana robot arkadasin neden sadece bir tek o kadinin ruyalarina giriyor oldugu gercegi. nedir onda buldugu ? neden onu secti ? neden ona ilgi duyuyor gibi duruyor ? 17 kisi varken o gemide neden sadece onun uyku haline ilgi gosteriyor vs de vs.

robotsan eger nedir bunlari yapma sebebin ?

Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
blurayde bi sürü deleted scene olcakmış:

00:02:31:16 (ARRIVAL OF THE ENGINEERS) (DELETED SCENE)
00:00:58:05 (T'IS THE SEASON) (DELETED SCENE)
00:00:42:08 (OUR FIRST ALIEN) (DELETED SCENE)
00:00:42:14 (SKIN) (DELETED SCENE)
00:01:22:01 (WE'RE NOT ALONE ANYMORE) (DELETED SCENE)
00:02:57:01 (STRANGE BEDFELLOWS) (DELETED SCENE)
00:01:25:04 (HOLLOWAY HUNGOVER) (DELETED SCENE)
00:00:23:12 (DAVID'S OBJECTIVE) (DELETED SCENE)
00:03:27:07 (JANEK FILLS VICKERS IN) (DELETED SCENE)
00:03:40:12 (A KING HAS HIS REIGN) (DELETED SCENE)
00:02:01:24 (FITFIELD ATTACKS) (DELETED SCENE)
00:04:06:06 (THE ENGINEER SPEAKS) (DELETED SCENE)
00:05:30:04 (FINAL BATTLE) (DELETED SCENE)
00:05:05:19 (PARADISE) (DELETED SCENE

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...