Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Destur Namahrem Var..!

direniyorum

Öne çıkan mesajlar

kermit said:

abi antalyada 100 tane ajans var
yoldan kızları toplayıp manken yapıyolar
az biraz marka yerlerde takılıp çevre yaptığın zaman, bi mağaza açılışında seni izleyenler genelde 200 kişi ise 100 tanesi yoldan geçen yörükler, 100 taneside arkadaşların oluyo

herhangi bir paylaşım yapmamışım, daha iki kelam laf etmişim ve bunun karşılığında bana tutmuş ; burası senın kafanda olan yer degıl gibilerinden ahkam keserseniz bende size iki kelime ile cevap veririm. çünkü, beyinin bedava olduğunu anımsattınız bana.
Sosyal ağlarda paylaş

hosgeldin direniyorum

yeni gelenler bolumunu temizliyorum simdi, gecici rahatsizlik icin ozur dileriz. sen gec keyfine bak

yalniz sevgili patiler; bu yeni gelenler bani sizi kesmemeye basladiysa madalayalariniza dogru cekicle vurmaya baslayacagim, haberiniz olsun

dogru durust hosgeldin demeyecekseiz girmeyin arkadasim yeni gelenlere, mecburi bolum olmadigi gibi mesaj atmazsaniz icinizde kalacak bir konu olmasi da olasi degil burada
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

[makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence.
iyi düşün.

Abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var.Burdan direk diablo 3 topiğine akacak,ordan gidip warhammer 40K da terminator armorun nasıl delinebileceğine dair yorum yapacak.
Sosyal ağlarda paylaş

bansheee said:

kermit said:

[makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence.
iyi düşün.

Abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var.Burdan direk diablo 3 topiğine akacak,ordan gidip warhammer 40K da terminator armorun nasıl delinebileceğine dair yorum yapacak.

abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var. burdan direk diablo 3 topiğinde benimle konuşacak, sonra gidip öm atacak, sonra msn isteyeceğim, olur olur yani :(
Sosyal ağlarda paylaş

Muhabbete Katıl

Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Paylaştığınız link otomatik olarak mesaja iliştirildi.   Bunun yerine link olarak göster

×   Önceden girilen içerik getirildi.   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...