direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dylanN said: sırada bekleyen 3 rus var. korkuyorum ama . o son rus'u üye yapmıycakdın :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
direniyorum Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 kermit said: abi antalyada 100 tane ajans var yoldan kızları toplayıp manken yapıyolar az biraz marka yerlerde takılıp çevre yaptığın zaman, bi mağaza açılışında seni izleyenler genelde 200 kişi ise 100 tanesi yoldan geçen yörükler, 100 taneside arkadaşların oluyo herhangi bir paylaşım yapmamışım, daha iki kelam laf etmişim ve bunun karşılığında bana tutmuş ; burası senın kafanda olan yer degıl gibilerinden ahkam keserseniz bende size iki kelime ile cevap veririm. çünkü, beyinin bedava olduğunu anımsattınız bana. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 direniyorum said: dylanN said: sırada bekleyen 3 rus var. korkuyorum ama . o son rus'u üye yapmıycakdın :) aynen .:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 diren. sana tavsiye veriyim. bu kadar sivri giriş yapma. sana yapılan ilk karşılamanın sert ve gereksiz olduğunu düşünüyorsan da alttan al düzgün cevap ver. burdaki insanlar ne fakeler, ne troller gördü o yüzden ön yargı oluşması normal. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hosgeldin direniyorum yeni gelenler bolumunu temizliyorum simdi, gecici rahatsizlik icin ozur dileriz. sen gec keyfine bak yalniz sevgili patiler; bu yeni gelenler bani sizi kesmemeye basladiysa madalayalariniza dogru cekicle vurmaya baslayacagim, haberiniz olsun dogru durust hosgeldin demeyecekseiz girmeyin arkadasim yeni gelenlere, mecburi bolum olmadigi gibi mesaj atmazsaniz icinizde kalacak bir konu olmasi da olasi degil burada Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hoşgeldin. direnmene gerek yok rahat ol.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dilan gibi olma rahat edersin, bir dost. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 nefr mrb Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 dylanda mazoşist Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 seviyo ben onunla uğraşayım Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kermit said: [makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence. iyi düşün. Abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var.Burdan direk diablo 3 topiğine akacak,ordan gidip warhammer 40K da terminator armorun nasıl delinebileceğine dair yorum yapacak. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bansheee said: kermit said: [makyaj malzemeleri, kıyafet markaları, araba modelleri, kuafö isimleri, saç şekilleri, ayakkabılar, çantalar hakkında bilgi paylaşılacak bi forum değil burası bence. iyi düşün. Abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var.Burdan direk diablo 3 topiğine akacak,ordan gidip warhammer 40K da terminator armorun nasıl delinebileceğine dair yorum yapacak. abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var. burdan direk diablo 3 topiğinde benimle konuşacak, sonra gidip öm atacak, sonra msn isteyeceğim, olur olur yani :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bazı şeylere direnilmez.. hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 kermit 2 rekat pozitif ol, dondugunden beri herkese hırlamaktan salya icinde bıraktın butun forumu Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 goldbären said: abi nerden biliyosun belki kızın içinde geek ruhu var. burdan direk diablo 3 topiğinde benimle konuşacak, sonra gidip öm atacak, sonra msn isteyeceğim, olur olur yani :( yapma gold geyik yapıyoruz şurda nerelere çekiyosun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2011 direnme boşver Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2011 ahahaha klassik bir patide yeni bayan topii olmuş. min 5 sayfa, aşşası kesmez zaten haha. hoşgeldin direncim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Bu kadar olay olmuş, kimmiş neymiş bakayım dedim de çirkinmiş. Dağılabilirsiniz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 nerde var ki resim? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 http://forum.paticik.com/login.php?0,logout=1 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 abi pyro yapmaz böyle şey dedim. ve yedim. utanıyorum :( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.