msuuut Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2011 Tinu; Abi kapıda ödeme gibi bir şansımız yoktur degil mi?:/ Kart varda limiti 400 liralık yahu. Gerçi psi alabileceğimiz belli de degil adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Sadece DH kampanyasını kazananlar giriş yapabilir. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 ürün tükenmiştir... boşu boşuna erken kalktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 %50 indirimi nasıl hesaplıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Vay anam, açgözlüler saldırmış hemen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 abi meraktan soruyorum, insan cekmek icin 5 tane falan mı verdiniz ps3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 50 demişlerdi de DH'yle bir şeyler oldu galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Saat 8e doğru 1300 kişi falan siteye refresh çekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Alienware'in bir modelinde tükendi diyordu ilk girdiğimde, şimdi hala alınabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 MadOrca said: ürün tükenmiştir... boşu boşuna erken kalktım. alacagini zannedenler varmi$ burda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Esh said: MadOrca said: ürün tükenmiştir... boşu boşuna erken kalktım. alacagini zannedenler varmi$ burda.. hatta sahne $u: dh daki tayfa elde poi kryss lerle stealth bekliyo, sen precast kal vas la bux a port oluyosun. kazanma $ansin -%80 falan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Açıkçası biraz hayalkırıklığına uğradım ben. PS3 dışında süper, hemen alayım dediğim bir ürün bulamadım. Tamam süper Alienware modelleri, mouse'lar filan var da o kadar para verebilecek kaç kişi var? Keşke ütü vs. yerine yelpaze ilk etapta biraz geniş tutulsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ürün alırken yanında alınabileceklerin tek satılmaması ya da satışının sitede bulunamaması da kötü. Muhtemelen o ürünlerden kalanlar daha sonra tek başlarına satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 fiyatlar da çok ucuz değil ps3 dışında. logitech g19 netsiparis.com'da 321 tl mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hiposin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 http://www.alienware.com/Landings/laptops.aspx#LearnMore abi 1500 dolar yurtdısı fiyatı alıp getirtmeye kalksan ne kadar extra odersinki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ben hala ps3'te yazan %50 indirime takıldım. Bir de 750TL diye yazıp üstünü çizip 500 yapmışlar (750'nin altına satıldığını geçtim). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 hayal kırıklığı oldu biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Alienware tükenmekle tükenmemek arasında gidip geliyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 1 tane vardır, birisi sepete ekleyip sonra vazgeçiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 bi tane daha ps3 kampanyası istiyoruz pati olarak. adedi düşük olsun ama sadece pati oyuncularına özel olsun,süper olur :) faydalanamadık üzüldük,zaten kesin dükkancılar almıştır o ps3leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Ben aldım PS3, yarın gelir dedi tinu. Ürün olarak çok iyi bir yelpaze yok evet, ilerde ne yapacakları önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 dükkancılar aldı işte. hemen başlarlar ilan açmaya günün karı diye dh'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 LathspeLL said: Ben aldım PS3, yarın gelir dedi tinu. Ürün olarak çok iyi bir yelpaze yok evet, ilerde ne yapacakları önemli. 550 ye alirim senden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar