Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

‘Ucube dedim, yıkılmalı’

dylanN

Öne çıkan mesajlar

heykel estetik açıdan kötü olabilir ama bırakın bu yorumu ulkenin üniversitelerinde güzel sanatlar ile ilgilenen insanlar yapsın.

gelişmemiş ülke tanımı : herkesin her konu hakkında bilgisi olmadan fikri olduğu yer

bana göre

ha bir de imam hatip mezunundan sanat hakkında yorum olarak pek bir beklenti içinde olmamak gerek
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

heykel estetik açıdan kötü olabilir ama bırakın bu yorumu ulkenin üniversitelerinde güzel sanatlar ile ilgilenen insanlar yapsın.

gelişmemiş ülke tanımı : herkesin her konu hakkında bilgisi olmadan fikri olduğu yer

bana göre

ha bir de imam hatip mezunundan sanat hakkında yorum olarak pek bir beklenti içinde olmamak gerek

ahaha nutella, bu postuna cevap vermiş gibi sayın Başbakanımız

said:

Heykelin ne olduğunu az çok bilirim. Heykel ile ilgili takdir yetkisi kullanmak için illa güzel sanatlar mezunu olmak şart değil. Şarkı türkü için yoldan geçen vatandaşa ‘Beğendin mi?’ diye soruyorlar. Konservatuar mezunu musun diye sormuyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Bitmemiş heykel için abuk sabuk yorumlar yapılması beni benden aldı.

Filmin ilk on dakikasını izleyip, sıçarım böle filmin içine demek gibi bişey.

insanlarin yayinlanmamis diziyi KANUNI ICKI ICMEZ SEVISMEZ YAHUDI KOMPLOSU diye yerin dibine gecirip rtuk e sikayet ettigi bir ulkede yasiyorsun asdfafds
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bu sabah milliyet.com da spot haberlerin içinde olan bu haber şimdi sitede yok , geçtim flash haberleri alt tarafa felanda kaymamış direk uçurmuşlar haberi,

haberin yorumlarında tepkiler çoğalınca , padişah bir fermanla kaldırdı haberi :)

çok yaşa özgür basın!
Sosyal ağlarda paylaş

Heykel izmir'e gidiyormuş şimdi. Karşıyaka belediye başkanı kararı çıkartmış, sanatçıdan da onay gelirse taşınacakmış tırlarla izmire... Hayırlı olsun izmirliler. :P

Kişisel not: Abi ne benzemez bir heykel... Tamam sanat, bitmemiş, ama aşırı benzemez birşey bu :D
Sosyal ağlarda paylaş

İzmir belediyesi bu kafayla harbiden adam olmaz ahahaha
Reklam yapıcam diye adamlar heykelimtrak şeyleri alıp şehrine koyacak ya sdssddf

Onu yapacağına çağır heykeltraşı "bilader bize şöyle güzel bi heykel yap, sonuna kadar da bitir" dese tepkinin allahı olacak. Ama onlar o heykeli ordan alıp taşıtıp izmir'e dikmeye kasıyorlar ahah.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...