Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 beelzebub ilginçmiş baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 apuahuau abi beelzebub... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Cuce said: abi neden ispanyada geciyo onu anlamaıdmı ben 1 2 IS diyorsan ispanyada geçmiyor, japonyada geçiyor çünkü tek IS pilot okulu orda ve dünyanın geriye kalanından en azından 1 jenerasyon öndeler. dünyanın geriye kalanında hala 2 ve 3. jenerasyon IS ler kullanılırken bizim elemanın IS i ağır modifiyeli 3. jenerasyon, o yüzden 3.5 falan diyorlar hatta 2. bölümde. bir kaç bölüm sonra da houki ye upgrade geliyor. dünyanın ilk 4. jenerasyon ISi Akatsubaki. İlk bölümdeki kapışma sahnesinde kullandığı kırmızı IS o işte edit: yanlız char mezarında dönüyor ahah ichikanın IS inin ismi byaku shiki asdfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://farm4.static.flickr.com/3605/3566272441_01888132e7_z.jpg?zz=1 ben bu kule yüünden demiştm onu, saol bilgiler icin. iş cıkabilir idfen adam gibi bağlarlarsa kötü is'innerden geldiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 yani benim bildiğim kadarıyla öyle. light novel spoilerları okumuştum ordan hatırlıyorum. o kadar bariz bir landmarkı niye koymuşlar şimdi anlam veremedim. zaten onun dışında japonya olmadığına dair başka bişey yok. enteresan IS konusunda da mesela hikayenin başında en fazla 3.5 var japonyada ama ingilterenin blue tearsı da ağır modifiyeli 3. fold out armorı olmadığı için 3.5 denmiyor falan bayağı bir arkaplanı da var bu sırada hikayenin. ne kadarına girebilirler bilemiyorum ama hiç yoktan karakter backgroundlarını flashbacklerle bile olsa gösterip white knight incidentı gösterseler baya oturur dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Fortuna said: Korewa Zombie Desuka sandığımdan çok daha iyi çıktı, sonundaki cross-dress olayı olmasa favorim olurdu bu sezon. 1. Bölüm O magician kızın testereyle kestiği şey pedo bear değilmiydi :D Yok artık dedim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 IS fena degilmis, hareme vurmaz adam gibi hikaye kasarsa potansiyel olur guzel, byakushiki de lol olmus baya onun disidna bu sezon begendigim bisi dikkatimi cekmedi fist of north star a geri donuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://sites.google.com/site/gintamawhy/_/rsrc/1263045574571/home/snapshot-00041.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 onii chan no koto kimse izlememiş demek , haha kötü hissettim kendimi direk onu indirdim çünkü ilk DAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Oni-chan no koto'ya da baktım (guilty pleasure) ama pek beğnmedim, meh. Haftada bir olunca 20dk kıyar izlerim canım isterse o kadar. Bu moe dalgası beni de vurdu bu sezon baya ecchi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 moe değilde kardeşin randomlığı eğlendiriyor baya. yoksa o çizim tarzıyla moe falan dinlemem leş gibi mortitsle böyle karar verdik asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Sam said: http://sites.google.com/site/gintamawhy/_/rsrc/1263045574571/home/snapshot-00041.jpg keske ilk izledigim anime su olsaymis lan, ne parodi kacirmisim simdiye kada rheueheuehu http://www.youtube.com/watch?v=7BscSJ5RXss&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 izlemediysen golgo'ları da izle, çok şey kaçırıyorsun ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Mortis said: onii chan no koto kimse izlememiş demek , haha kötü hissettim kendimi direk onu indirdim çünkü ilk DAS izledim bende cok içacıcı gelmedi yaw belkide cizimdendir Yumekui merry iziliyorum hosuma gitti.staff iyimiş john doe=alucardı seslendiren amca var ana karakteride indexdeki accelerator vış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fractale ve beelzebup (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 önceden paticikte anime dönem başlıkları bomboş olurdu, şimdi iyiki bir döneme bakamadım herkes anime izler olmuş. madoka nasıl çok moe değilse indireyim komple çıkanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 IS güzel abi, direk güzel diğerlerine bakamadım şu dönem bi bitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 fractale ii mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 IS ve beelzebub başarılı gayet, fractale'e bakmadım ben de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 beelzebub: delinquent oldu mu severim. dragon crisis: loli-moe... shakugan no shana gibi. izlenir ama pek birşey vaad etmiyor. fractale: ilk bölümü gayet kaliteliydi. ikinci bölümle kendini belli eder. freezing: sezonun "en kötü" adaylarından. gosick: sezonun en iyilerinden. hourou musuko: görüntü ve ses açısından çok iyi de, senaryo ve karakterler çok zayıftı ilk bölümde. is: izlenilir ama çok zayıf. çok çok zayıf. kore-wa zombie desu ka?: ne izlediğimi ben anlamadım. zombiydi, mahou shoujo oldu. eğlendirebilitesi var ama. level-e: gayet başarılıydı ilk bölüm. bugün 2.si gelmeli. onii-chan no koto: eğlendim ilk bölüm. gerçi daha ensest olsa... neyse. rio: en kötüye bir diğer aday. wolverine: işte izlenilir. pek bir olayı yok. 2. bölümde gelen ninja karakter kaliteyi de düşürdü. yumekui merry: bu da iyilerden. gosick, level-e, yumekui merry en iyiler şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Dei said: is: çok çok zayıf. Dei said: gosuck: sezonun en iyilerinden. http://img189.imageshack.us/img189/8067/1266847999369.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 sdgfagf abi bu gif yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dei Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. http://www.youtube.com/watch?v=iXYyv9jYVVw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 beelzebubu çok sevdim lan hehe fractale e bakıcam şimdi onii chan no koto iiya ben sevdim haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 stalker twintail osananajimi unfunfunf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar