Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011 Anime

Overlord

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

abi neden ispanyada geciyo onu anlamaıdmı ben

1
2

IS diyorsan ispanyada geçmiyor, japonyada geçiyor çünkü tek IS pilot okulu orda ve dünyanın geriye kalanından en azından 1 jenerasyon öndeler. dünyanın geriye kalanında hala 2 ve 3. jenerasyon IS ler kullanılırken bizim elemanın IS i ağır modifiyeli 3. jenerasyon, o yüzden 3.5 falan diyorlar hatta 2. bölümde.

bir kaç bölüm sonra da

houki ye upgrade geliyor. dünyanın ilk 4. jenerasyon ISi Akatsubaki. İlk bölümdeki kapışma sahnesinde kullandığı kırmızı IS o işte

edit: yanlız char mezarında dönüyor ahah ichikanın IS inin ismi byaku shiki asdfadsf
Sosyal ağlarda paylaş

yani benim bildiğim kadarıyla öyle. light novel spoilerları okumuştum ordan hatırlıyorum. o kadar bariz bir landmarkı niye koymuşlar şimdi anlam veremedim. zaten onun dışında japonya olmadığına dair başka bişey yok. enteresan

IS konusunda da mesela hikayenin başında en fazla 3.5 var japonyada ama ingilterenin blue tearsı da ağır modifiyeli 3. fold out armorı olmadığı için 3.5 denmiyor falan

bayağı bir arkaplanı da var bu sırada hikayenin. ne kadarına girebilirler bilemiyorum ama hiç yoktan karakter backgroundlarını flashbacklerle bile olsa gösterip white knight incidentı gösterseler baya oturur dizi
Sosyal ağlarda paylaş

Mortis said:

onii chan no koto kimse izlememiş demek , haha kötü hissettim kendimi direk onu indirdim çünkü ilk DAS

izledim bende cok içacıcı gelmedi yaw belkide cizimdendir Yumekui merry iziliyorum hosuma gitti.staff iyimiş john doe=alucardı seslendiren amca var ana karakteride indexdeki accelerator vış
Sosyal ağlarda paylaş

beelzebub: delinquent oldu mu severim.

dragon crisis: loli-moe... shakugan no shana gibi. izlenir ama pek birşey vaad etmiyor.

fractale: ilk bölümü gayet kaliteliydi. ikinci bölümle kendini belli eder.

freezing: sezonun "en kötü" adaylarından.

gosick: sezonun en iyilerinden.

hourou musuko: görüntü ve ses açısından çok iyi de, senaryo ve karakterler çok zayıftı ilk bölümde.

is: izlenilir ama çok zayıf. çok çok zayıf.

kore-wa zombie desu ka?: ne izlediğimi ben anlamadım. zombiydi, mahou shoujo oldu. eğlendirebilitesi var ama.

level-e: gayet başarılıydı ilk bölüm. bugün 2.si gelmeli.

onii-chan no koto: eğlendim ilk bölüm. gerçi daha ensest olsa... neyse.

rio: en kötüye bir diğer aday.

wolverine: işte izlenilir. pek bir olayı yok. 2. bölümde gelen ninja karakter kaliteyi de düşürdü.

yumekui merry: bu da iyilerden.

gosick, level-e, yumekui merry en iyiler şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...