-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 londra'dan yeni döndüm. 4 ay falan kaldım erasmus ile. kesinlikle güzel bir yer, ne arıyorsan var. her milletten insan olması (cidden dünyadaki her milletten insan var, sanki hiçbir ülke atlanmamış gibi) ben öneririm londra'yı her türlü, ama LA de eminim harika bir yerdir. hatta la daha iyidir sanırım, ingilizler ne olursa olsun biraz mesafeli, bazen fıtık edebiliyorlar insanı. amerika daha sıcakkanlı bir ortam.
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 UK bir kere sosyal devlet bakımından USA in eline verir. her türlü. ben amerikada olsam hasta olmamak için dua ederdim.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 throine said: UK bir kere sosyal devlet bakımından USA in eline verir. her türlü. ben amerikada olsam hasta olmamak için dua ederdim. Arkadaşlar, lütfen. UK her türlü USA'in eline verir. İngiltere'ye gidip yaşayıp da nasıl hala İngilizler mesafeli adamlar diyebiliyorsunuz onu da anlamıyorum. Adam gibi yaşıtlarınız yerine 60 yaşına gelmiş tutucu, "fucking immigrants" diye gezen adamlarla mı geziyorsunuz ne yapıyorsunuz anlamıyorum ki.
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 toggie said: sigorta denen bi icat var. Sorun da orda zaten. Amerika'da özel şirketlere muhtaçsın. UK böyle mi ama? "sigorta şirketi" her ülkede var bunu biz de biliyoruz da. national insurance olayı her ülkede yok..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Admin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 londra da yasiyorum da LA ve USA hakkinda en ufak tecrubem yok. yeni zelanda ve ingiliz cifte vatandasi 20 yildir uk da yasayan usa da epey yer gezmis bi eleman var ona sordum LA = shit hole dedi. bu arada paris ile londra neden karsilastiriyorsunuz ki paris'te fransizca konusmalari bile yeterli 1 haftadan fazla durmamak icin. :) hatta nefr gelsin soylesin o bizzat tecrube etti heh
Bittus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Amerika'ya F-1 vizesi ile gidiyorsan zaten zorunlu saglik sigortasini yaptirmak zorundasin. yoksa ders bile secemiyorsun. mesela 2 asi yapildi bana. ikincisinin gununu kacirmistim. o sirada derslerimi de almistim. sonra bir mail geldi bana bugun revire gidip asinizi yaptirmazsaniz butun dersleriniz dusurulecek diye.
Pha Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Hotdog said: la tabiki 1 taşta 2kuş vurursun hem blake griffini hem kobeyi canlı canlı izlersin Adam olucak bu çocuk.
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Abi sigorta şirketi her ülkede var tamam bunu biliyoruz da. Bir ülkeyi sosyal devlet yapan şeylerin en başında gelen National insurance olayı her ülkede yok..
toggie Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 turistik acıdan karsılastırıyorum. konustukları dille bir ilgisi yok bu isin. fransızca guzel dil ayrıca ;) sırf saglık masraflarını devlet karsılıyor diye uk secilmemeli. cok buyuk saglık sorunları yasayacaksın da maddi acıdan goceceksin falan dusunulecek sey degil. dedigim gibi kıstas alınacak sey sehirler degil egitim. oyle londra los angeles'in eline verir, ingiltere abd'nin eline verir, ya da la >> all gibi sacma sapan soylemleri dikkate de almam ayrıca ben olsam. londralılar hemen gelmis savunmus tabi :) /summon ilke. sukru'yu summonlamıyorum hic adam issiz aylak bisi oldu zaten, kendine hayrı yok.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ted williams gibi keşfedicekler onuda bi gün
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 sokakta zencilerle sağa sola mermi saçmak istyorsan hemen öğren adamım crips pisliklerine ölüm yağdırırsınız dostum.. LA seni bekler zenci! kalanı için londra tabii
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 la migraaaaaaaaaa!! corre para la frontera, corre para tu vida!! AY AY AY!!! - LA'de yaşayan bir meksikalı
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ben ırkçılık yapıverdim tabii.. garbage diye =(
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 LA'de zenciler out, meksikalılar in aga
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 LA'de yaşayan ne kadar arkadaşım varsa hepsi nefret ettiler ilk bikaç aydan sonra. Asla yaşanmayacak bir yer diyorlar, tercih etme canım.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 çok şükür.. Mara Salvatrucha'ya mensuptum zaten ben de..
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 koydum yukarı gang sign öğreniyorum 101
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 dabi olm neden saçları öyle çirkin bi şekilde kestireyim ki. hepimiz bakımlı insanlarız şurada.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 alın LA olm izleyin Live hem: http://www.earthcam.com/usa/california/losangeles/hollywoodblvd/
throine Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 off şu saç modeli ne felakettir yahu. yazın rus turistlerin bebelerinde %90 bu saç modeli vardı. iyice tiksinmiştim o dönem.
Öne çıkan mesajlar