BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Elimizde CAD çizimi mimari kat planımız var fakat ayrıntılar fazla yuvarlak hatlı ayrıca zaman kısıtımız var ilk başta 3dsmax e atalım oradan halledelim dedik ama baktık o iş de uzun sürecek o yüzden, ana hatlarıyla elle çizebilecek veya bizden alacağı cad plan ve kesitler üzerinden düzgün şekilde 3dsmax de ana hatlarıyla perspektifi şekillendirebilecek birisine ihtiyacımız var ödeme yapılacak
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 mimarlık bitirmiş kadar oldun ildeniz sende
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sen en diyorsun temel sanat dersinde hocayı asiste bile ettim ahahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 ben bunu güncel tutayım da
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yapacak olan arakdaşa ödeme yapılacak hani bedava iş yaptırmayacğaız ehe
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 sordum arkadaşa cevap bekliyorum (tu)
xaty Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 cad'i olanın perspektifini çizmekten kasıt nedir?
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 elimizde plan var, yani neyin nerede olduğu ne boyutta olduğu belli şimdi, bir de cad dosyalarını 3dsmax e aktarıp yükselterek 3 boyutlu hale getirebiliyoruz ama o da uzun sürüyor, ayrıca mobilyaları ayarla, bencere kapı gibi ince yapıları tekrardan çiz vs..
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 mimar here. archicadle yaparım. otoketten archicade aktarım da var zaten rahat yapılacak birşey yani. ama ne zamana? yarına proje yetiştiriyorum bende çünkü :/ ha bi de öyle süper renderlar falan mı lazım? o zaman iyice uzar otoketten archicade aktarıp çizerim sonra artlantisle renderlarım texture koyup. böyle bişi mi lazım? Edit: postu tekrar okudum da elle çizim fln da olur demişsin herhalde öyle çılgın renderler falan gerekmiyor. o zmn hemen halledilir yani.
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 yüksek mimar geldi ben kaçtım o zaman:)
Öne çıkan mesajlar