nomsaR Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 beğenemedim pek, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2011 Hiç beğenmedim şarkıyı. Birinci mesajdakini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=iIlfHVNEHAw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catrenox Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 İnsanlar nasıl "abi ailecek hastasıyız" "şu gelmiş geçmiş en müthiş albüm yaaaaa" gibi cümleler kuruyor ya, formülü var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 içinde gitar lolo solo olan bi parçanın güzel olma ihtimali varmı hala asdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Hastadam said: xunn said: Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum. dt de böyle anasını 30 saniye dinleyemiyrum fiçu fiçu gitar tonlarını. oh be yazmaktan kurtardın beni. beni de yazmaktan kurtardin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 uh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 xunn'a katılıyorum ben de.Arada beğendiğim bölümler oldu ama bi daha dinlemem ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 böyle kötü bir konuyu hala uplıyonuzu ya sdfsd hyr gerge niye böyle bişi yapmış anlamadım. biri gelip yüz yılın şarkısı serdar ortaç-dansöz diye konu açsa bişi diyemeyiz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şarkını mı yapmış serdar >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Efekt dolu o iğrenç gitar tonu, gitarımı daha çok sevmemi sağladı bundan emin olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konu sticky olsun, GERGE'yi de çarmıha gerelim ki bundan sonraki müzik paylaşımlarında insanlar 2 kere düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Darqainu said: Hastadam said: xunn said: Abi bu gitar tonu, böyle nasıl tiksindiriyor beni müzikten öyle böyle değil neden bilmiyorum. dt de böyle anasını 30 saniye dinleyemiyrum fiçu fiçu gitar tonlarını. oh be yazmaktan kurtardın beni. beni de yazmaktan kurtardin :) bu. ama dt yi severim be gene de gitar tonuna katlana katlana kimi zaman. ya da severdim yıllar oldu dinlemeyeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ben hâlâ şarkının çok iyi olduğunu düşünüyorum. Metal kafa olmuşsunuz hepiniz, progressive'e gelemiyorsunuz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şarkı iyi merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 serdar ortaçtan iyi bikere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 albümü dinlemeye başladım bakalım, bu konu açıldığından beri dinlicektim anca denk geldi sdşklfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 A Kid Called Panic çok iyi şarkı, albümün geri kalanı için bir şey diyemicem çünkü hala bu şarkıyı geçemedim tekrarlamaktan keşke en sona koysalardı .D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Cidden dinletiyor sanki arkada bi amiga platform oyunu açık kalmışta tınlamıyorum havasında hissetim kendimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar