Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Ev dekorasyonuyla ilgili bir şeyler ararken orda çalışan bir arkadaşım aracılığıyla buldum bu siteyi. Sticker ve saatler baya güzel görünüyor. Arada çok hoşuma giden şeyler oldu, onları da paylaşayım istedim. http://www.dekorpark.com/images_buyuk/f32/2li-Kedi-Desen-Buzdolabi-Sticker_132_1.jpg http://www.dekorpark.com/images_buyuk/f56/Prizde-Kediler-5-Adet_356_1.jpg Gerçi başlıkta da var ama olsun gene vereyim sayfa linkini www.dekorpark.com Benim asıl ilgimi çeken ise kişiye özel çizimleri de istediğiniz tarz sticker, tablo yada saat yapabilmeleri hizmeti. Cereal guy bilen varsa onla ilgili bişeyler yaptırmayı düşünüyorum mesela :> Not: Her türlü troll serbest doğal olarak. Sonuçta benim değil site ama pozitif-negatif feedback olursa arkadaşa iletebilirim onları da. Onun dışında siteyle maddi veya manevi açıdan herhangi bi alakam yok. Ayrıca işin aslı çok da sevmem böyle reklam işlerini ve biraz çekinerek attım bu mesajı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 viral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Kanvas saatlerden çok güzel şeyler var Öğrenci olmasam bikaç şey alır süper dekorasyon yapabilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Çok güzel ya. Ben alırım buradan bir şeyler. Şu mesela süper: http://www.dekorpark.com/DuvarDizayn-Oyuncu-Kediler-WS-238-_291.html Troll hakkımı da sonuna kadar kullanırım ama Site aşırı karışık bu arada. Bu tarz bir siteden minimalist, çekici bir tasarım beklerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 hmm 2 tane beğendim bişiler, bide şey sorcam; bu forex tablo olanlarda sadece poster kısmı değil dimi, altındaki kanvasla beraber geliyor? açıklamalar yetersiz biraz çünkü tam anlaşılmıoyr :P bide galiba ingiliz sitesinin tr versiyonu bura, orjinal siteyi bulmak lazım, daha çok şey vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aldınız mı bişiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 karar bana kalsa aldıydım çoktan da yetkili merciden onay bekliyoruz hala :> bu arada o tabloyu ve diğer sorunu sorayım bu akşam arkadaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Güzel şeyler var benim hoşuma gitti. Burdan hediyelik bişeylerde çıkabilir hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 üşenenler için üşenmeyen adamdan geliyor www.dekorpark.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 cevab veremedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Duvar saati istiyorum, mekanizması ve sayıları ayrı ayrı olsun. Sayılar duvara istediğin gibi yerleştirilebilsin, siyah polyesterden olsun. ortada da düz bir mekanizmaya bağlı akrep-yelkovan olsun. Bu saatten gördüm bir yerlerde ama bu sitede yok, olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Norak, ingiliz sitesi olayı haberim yok öyle bişeyden ama bayilik olayı yada Türkiye şubesi tarzı bi yer değiliz dedi. o tablolar kanvasla beraber geliyormuş orda görüldüğü şekilde. sadece poster değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 hmm ok bazı ürünler ingiliz temalı falan baya var hatta kraliçe falan çünkü, belki iwantoneofthose/bunlardan istiyorum gibindir diye düşünmüştüm. alcaklarımı alayım bari sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bana izin çıkmadı hala ya ühühü :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar