xunn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Abi hala ciddiye alıyorsun beni sen de. Olm yapmayın ya.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 şuan trolle ciddiyi birbirinden ayıramayacak bir durumdayım bi geldim ofise biri yarım sayfa çelişkilerle dolu saçma bir yazı tüm algılarım kapandı gerçekten.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Sakin ol aga sen sinirlenince türkiye 4 saniye geri gidiyor progresste.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Larva said: Ben de isterim ufacik cocuklar Ataturk hakkinda dusuncelerini kafasina cakilarak degil, tarafsiz tarih kitaplarindan okuyarak olustursun. Ama bir taraf oy icin beyin yikiyorken, obur tarafin hic birsey okuyup uretmeyen insana, dusuncelerinde tamamen ozgursun demesine imkan yok. İşte bunun mümkün olmadığı bir ülkede yaşıyoruz. Sen bunu dediğin an otomatikman ya dincileri hoş gören liberal oluyorsun ya da direk dinci oluyorsun, sinsi sinsi Atatürkçülüğün altını kazan. Halbuki ne dincileri seven ne de ülkedeki tehlikelere pembe gözlüklere bakan liberalleri sevmeyen bir insan olabilirsin (benim gibi). İnsanların bunun farkında varmadan kendilerinin açık görüşlü ve ilerici olduğunu iddia etmesi ben de şu duyguyu yaratıyor http://thegamefanatics.com/wp-content/uploads/2010/10/fuuuuuuu.png
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 burdan cikarilacak sonuc: ayagini yorganina gore uzat
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 abi bir ülke o kadar özgür olursa o ülkenin ömrü kısa olur ardeth. bunu en iyi senin bilmen lazım pls
escape Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 malesef cocuklara kücük yaşta az da olsa vatan millet sevgisi istesin veya istemesin aşılanması gerekiyor. yoksa gerçekten şimdiki gençlerdeki "umursamaz" tavrın 10 misli olur emin ol. tamam ben yazdım bitti kapansın konu, bir tane bayan foto koysun. hadi bakıyım cons başla
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 escape said: abi bir ülke o kadar özgür olursa o ülkenin ömrü kısa olur ardeth. bunu en iyi senin bilmen lazım pls sahip olduğu özgürlüğün neye yaradığını, anlamını ve önemini bilen bireylerden oluşuyorsa ülke, ömrü öyle kısa falan olmaz. Diğer türlü zaten özgürlüğü birileri kısıtlar, özgürlüğü kısıtlananların ruhu bile duymaz (şu anda bu ülkede olduğu gibi).
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 konu ne bilmiyorum ama bilim adamlarına saygı gösterin çok rica edeceğim.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Ardeth. Atatürk'ü, Atatürkçülük'ü bilmeden Atatürk'e ve Atatürkçülere laf atmak bilimsel değil. Her nereye gidiyorsan bol kitap oku. Ama Ahmet Altan değil, Orhan Pamuk değil, Etyen Mahcupyan değil... Rıfat Ilgaz, Kemal Tahir, Aziz Nesin, Uğur Mumcu, İlhan Selçuk ve hatta Falih Rıfkı Atay oku. Turan Dursun oku. Server Tanilli oku. Sıkıcı gelir sana, tahmin edebiliyorum ama beyni tek taraflı geliştirmek bilim adamını bozar. Biraz da bu yazarları oku. Üzme bu kadar kendini. Benim gibi adamlar için de tasalanma. Not: Yanlış anlaşılmasın, bu yazarların bir kısmı Atatürkçü değil. Ama sahip oldukları ideolojiler Kemalizm olmasa bile Kemalizm'in ve Atatürk'ün önemini bilen ve aydınlanmanın ve ilericiliğin ancak ve ancak ulusun kendi köklerine sahip çıkması ile mümkün olduğunu görmüş, yaşamış insanlar. Oku. Kabul etme yazılanları ama biraz altyapını sağlamlaştır. Bilgin olsun, fikrin oluşsun. Yok çünkü şu an. Benim yazdıklarıma çelişkili demekle, saçma bulmakla sen dolu olmuyorsun.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 -alatariel- said: konu ne bilmiyorum ama back to the kitchen hehehhee
-alatariel- Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 nobel'i gözüne soktuğumda konuşalım şekerim.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 dağılın http://i54.tinypic.com/141ictd.png
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 kedi olan mi bu? hani kedi bendim, niye ciplak simdi bu? bisi mi demek istiyosun cocugum
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 ne bileyim. hızlıca yaptım öyle :P laptopun parmak şeysi ile yaptım bi de (artislik yapam accık)
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 cetintas said: Ardeth. Atatürk'ü, Atatürkçülük'ü bilmeden Atatürk'e ve Atatürkçülere laf atmak bilimsel değil. Ben daha ne diyeyim ki daha ne yapayım bu lafın üstüne. Hala Atatürk'e laf atmaktayız bir adım ilerleyemedik gerçekten de, hala Atatürk'e laf atan bir insanım.
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 escape said: abi bir ülke o kadar özgür olursa o ülkenin ömrü kısa olur ardeth. bunu en iyi senin bilmen lazım pls insana insan gibi davranmadığın her sistemde yerde hata vardır.
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2011 barbu said: aslında göt demek istedi orda. asdfs
Öne çıkan mesajlar