cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Marka giymeyi pek tercih etmem ama MAVİ CİNS'in(biliyorum Jeans yazıldığını) İSTANBUL serisi tişörtleri çok hoşuma gidiyor. Bu üzerimdeki siyahı geçen sene almıştım, üniformam gibi oldu hatta eşimle ve annemle sıkça tartışıyoruz, kızıyorlar başka tişörtün yokmuş gibi neden hep aynı tişörtü giyiyorsun diye. Ben de birkaç hafta önce gittim, bu İSTANBUL serisinin başka bir versiyonunu aldım. Tavsiye ederim arkadaşlar, abidik kubidik yabancı markaların saçma sapan yabancı kelimelerini, yabancı şehir ve ülke isimlerini, yabancı bayraklarını üzerimizde taşıyacağımıza bari güzelim İstanbul'un adını taşımış oluruz, şehrimizin şanı yürür düşüncesindeyim.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Gökalp kardeş, takılalım, ayıp ettin. Hatta şuradan sesleneyim, gelin delikanlı bay-bayan kardeşler de gelsin paticik'ten de gidip Cumhuriyet Meyhanesi'nin üst katında PATİCİK günü yapalım...
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 o büyük hata olur çoluk çocukla olmaz yani
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cumhuriyet meyhanesi :)o cetin abi senden ise geliriz :p ögrenciyiz malum :p
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ya çoluk çocuk derken belli bir yaşın üzerine içki izni var, ben değil Tayyip dedi, yasa çıkarttı adam. Belli yaşın altındaki kardeşlerimiz de gelsinler, balık gazozla iyi gider, şöyle yaptırırım herkese hamsi tava, karides güveç, kalamar, tereyağlı peynirli mantar. Açtırırız kara kapak Efe, rakıcılara acılı ezme, Haydari, közleme biber-patlıcan, patlıcan salata... Önce Atatürk'ün masasına kaldırırız rakıları, sonra vururuz muhabbetin dibine.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 applev0dka said: cumhuriyet meyhanesi :)o cetin abi senden ise geliriz :p ögrenciyiz malum :p Bakarız kaç kişi geliyor. Ondan sonra oluştururuz Voltron'u(bilirsiniz umarım Voltron'u?), paylaşırız hesabı, parası olanlar olmayanlara ısmarlar. Nedir sanki altı-üstü içeriz 1-2 büyük Efe,8-10 gazoz, yeriz işte bir şeyler...Ama tek başıma yetemem herkese, yanıma başka sponsorlar lazım, neticede 3 aydır işsizim ve tercüme yaparak geçimimi sağlıyorum gençler.
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 düşünmen yeter bu adamları çetin ama bu seferlik benden olsun.
cerebralis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 oh ya yaş olayı ilk defa işe yaradı .çocuğu da kayınvalideme bıraktımmı tamamdır !
interperez Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 vaniLLe said: ne cetini lan, abi diyeceksin. bu.
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Buralar gene püfür püfür, global warming bilenem uğramamış, tey tey.
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Aha, Gökalp kardeşime bak ya. İşte bu toprak insanının genetiğine kodlanmış misafirperverlik geni. Yok başka millette. Canım kardeşim, paylaşırız hesabı, gençlere rakı nasıl içilir öğretmek önemli. Yoksa benim babacığım gibi 61 yaşında rezil olurlar herkese, ne yapsın öğretmemiş rahmetli dedem, öğreten de çıkmamış. Geçen hafta anneciğimi sabaha kadar uğraştırmış babacığım. Rakı içmek farklı bir olay dostlar. İçmek kolay ama delikanlılığı bozmamak kolay değil.
Öne çıkan mesajlar