calimero Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 kız ark bildiğin bu ekmek teknesindeki ustanın kızlarından biri.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 "roket adam" said: beni de çizsene lan ne istiosun
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.zamandayolculuk.com/cetinbal/VZ/v2roket.gif
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 memem yok diye google dan aratmış. canın sağolsun.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 oha resmen sallamamış smarthan roketi. beni çiz desem cıbılcıslak nehre atlayan saeros'u bulup koyacaktı heralde.
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hayvan falan söylemesi gerekiyodu amaa :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 sus yalanci. roketin üzerinde bi lemur yapamadin mi ?
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 özümde yavsak bi insanim, dayanamiyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben açıkçası kaş göz çizilmiş bir roket kardeş bekliyordum. ama google'da roket diye aratılmış ve buraya yapıştırılmış resmen. canı sağolsun ne diyeyim arkadaşlar.
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Roket sen üzülme ben seni çizerim bi gün.
utopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 o değil de ben mulgear'la düzenli olarak karşılaştığıma yemin edebilirim.
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben de eskiden deno idi sanırım onu görüyodum sürekli. edit : ferrero yu görmüyodum sürekli ya bikaç kere gördüm. geçen gün de kadıköyde birini gördüm patiden kesin ama nickini hatırlamıyorum hatta baktım baya nerden tanıyorum ben diye çok gıcık birşey bu hahah albümde falan gördüm herhalde.
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ohannes. bizim lisede bi eleman vardı mulgear'a acayip benziyodu. muhammeddi galiba çocuğun adı. bi foto bulsak da koysak. /summon holy
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ben niye kimseyi görmüyorum lan Gerçi aynı yerde olsak bile birbirimizi görmüyoruz izmirde öyle bi özürlülüğümüz var.
mulgear6 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 utopia said: o değil de ben mulgear'la düzenli olarak karşılaştığıma yemin edebilirim. sadece 1 haftadır filan türkiyedeyim ama ^_^ he diyosan ki şubatta martta filan gördüm olabilir o moncici said: ohannes. bizim lisede bi eleman vardı mulgear'a acayip benziyodu. muhammeddi galiba çocuğun adı. bi foto bulsak da koysak. /summon holy holyyi daha geçen gün gördüm aa naber lan bizim lisedeki bi elemana benziyosun demedi derdi olsa di mi? derdi
Öne çıkan mesajlar