Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi de abi ben sana zaten cevap vermemki söledim en baştan. çünkü cevap verilcek bi taraf yok. yani bu yaştan sonra sana laf mı anlatmaya calışıyım xunn? oldu bi de biberonuna su koyiyim da sıcak havada iyi gider.

ben sana hiçbir zaman ciddi cevap vermicem abi bu forumda anla artık. senin cok da umrunda değil ama bana deme bidaha benimle tartış diye :D gülerim
Mesaj tarihi:
Tartış demiyorum zaten ibibik.

Ben laf atarım, xunn abim gelince laf yetiştiremem kaçarım diyorsan benim buna da eyvallahım var.

Senin yaşından ne olacak ayrıca, daha 2 gün önce karanlıgı keşfetmedin mi sen? Şimdi tartışamamaya devam edebilirsin küçük kız.
Mesaj tarihi:
escape said:

iyi de abi ben sana zaten cevap vermemki söledim en baştan. çünkü cevap verilcek bi taraf yok. yani bu yaştan sonra sana laf mı anlatmaya calışıyım xunn? oldu bi de biberonuna su koyiyim da sıcak havada iyi gider.

ben sana hiçbir zaman ciddi cevap vermicem abi bu forumda anla artık. senin cok da umrunda değil ama bana deme bidaha benimle tartış diye :D gülerim

olitere'den aldi simdi gazi, hadi yine iyisin ;)
Mesaj tarihi:
xunn said:

said:
bak mesela abi adamın bütün postları bu tarz. adam türk değil ingilizce yaşıyo hayatı full.

Öyle yaşıyorum gerçekten de.

Ama bu şu an senin ne haddini aşmanla alakalı ne de orada yardırdıgım herhangi birşeye cevap.

Söyledigime cevap veremeyip beni tasvir niye ediyorsun ki, benim nasıl postlar attıgım belli.

Ya adam gibi savun yada sus git.

da ayrı olacak.

Önce Türkçe'yi öğren sonra ingilizce festi yaparsın yazılarında, kıro.
Mesaj tarihi:
bende yancıları bekliyodum. nil ben kimsenin gazına falan gelmedim emin olabilirsin. zaten bu ikisine uyuzdum, illaki sölicektim bunu. gaza gelen tek kişi var burda sadece lyvna.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

ahmet bırak şimdi birkaç lan party öncesine kadar legal olarak 4chana girmen bile yasaktı lan senin

Karı bu geyigine boynum kıldan ince lakin benden 2 yaş büyüksün ve hala sabahları etekleri çıkarılmış anime figürlerinin tozunu alıyorsun.

Bence yapma.
Mesaj tarihi:
Tyrannus said:

escape said:

bi de biberonuna su koyiyim

http://i53.tinypic.com/b4dipy.png

AHAHAHHAHHAHHHAHHAHHAAHHAHA OLM BU NASIL BİRŞEY.

vaniLLe said:

escape said:

ahaha tamam büyük kız :D

AHAHAHAHAHAHA BENCE KOYDU LAFI.

Nefes alamadım.
Mesaj tarihi:
escape said:

bende yancıları bekliyodum. nil ben kimsenin gazına falan gelmedim emin olabilirsin. zaten bu ikisine uyuzdum, illaki sölicektim bunu. gaza gelen tek kişi var burda sadece lyvna.

seni kale almadım diye gaza mı gelmiş oluyorum şimdi?

bence senin kafan çok karışık.
Mesaj tarihi:
escape said:

seni kale almadım diye gaza mı gelmiş oluyorum şimdi?

bence senin kafan çok karışık.

oh wai...

hoşgör Ahmet-zun

escape said:

Lyvanna_Dolores said:

ergenlik.

ee?

Mesaj tarihi:
Salih-kun ben dragonlance'çiydim ya.

Biz olmasak şu bok fırtınası summonlanmayacka ve baya sıkılacaksınız.

Gerekli kötülüğüz şu forumda.
Mesaj tarihi:
hayır bebeyim benim bahsettiğim gaza gelmen bu tartışmanın en başındaki postların. emin ol xunn "karanlık" topicinde de laf atsaydı arkasında senin postunu görmek hiçte imkansız olmazdı.

neyse sıkıldım ben kaçıyım yapıcak daha önemli işlerim var tuvalet gibi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...