nomsaR Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 KIZLARIN YAPTIĞI TEK FRP ORGAZM DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR?? BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM??
olitere Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 drow standartlarında kötü olmamak iyidir
Elarine Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 olitere said: drow standartlarında kötü olmamak iyidir Pwned. Well played.
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 drow diye bişi yok lan kendinize gelin fsad
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 nomsaR said: KIZLARIN YAPTIĞI TEK FRP ORGAZM DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR?? BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM?? Abi kendi kalene orta açmışsın ki sen..
Tyrannus Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 xunn said: synthesizer said: adam butun memelere hotkey yapmış Senin gibi olmaktan iyidir; Edit: OHA TYRANNUS AYNI SEN LAN SU COCUK AHAHAHAHH abi.. http://www.dailyhaha.com/_pics/cat_its_beautiful.jpg
xunn Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 synthesizer said: gugıl iz my friend, heba etmiyorum ben kendimi triforce diyarında hacıt Spoken like a true newfag.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 http://images.memegenerator.net/y-u-no-meme/File/367946/y-u-no-meme.jpg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 evet abi, ben açıkça gel FEREPE yapalım dedim. Net olun azıcık, maymun olmayın böyle.
nomsaR Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ben de yazdım dün gece, yarım saat sonra sevincin önünde ceketimde SİKLAMEN le bekliyorum diye. gelmedi, kendi kaybetti zaten.
synthesizer Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 ohoo bu canın gotu kalkmıs ingilterede fazla kızdan. olm guy love bu başka şeye benzemez
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 sadece resimlere baktım 3 sayfadaki ahmetin koyduklarına güldüm o kadar gereksizlik yapmayın
Esh Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 abi kiz hem guzel hem kizil hem frpci hem de d&d 2 oynuyo. manga bile kadini boyle cizemedi.
kermit Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 frp bende böyle bir akima kapilmistim birzamanlar... üst mahalleden 3 tane çocuk frg midir ondan oynuyolardi. nasi bisey lan bu diye danisdim çocuklara. off sükrü mistik bir alemin karanlik odalarinda yitip gitmek gibisi yok inan bana dedi çocuk. gel sende bize takil ve elamdoria diyarlarinda bizimle engin maceralara atil dediler. o ne lan diye cevap verdim. elamdoria... bizim dünyamiz gölgeyle isigin savas alani, meleklerle seytanin satranç tahtasi... dur bi ayakkaplarimi kapinin önünde biraktim çalmasinlar dedim ve ayakkabilarimi içeri aldim. tekrardan bunlarin yanina gittigimde bunlar zar kagitlar magitlar biseyler yapiyolardi. kendine bi isim bulmalisin dedi bana toybars. sükrü diye ayni atiklikle cevapladim. püheheheh diye gülerek etrafimda dönmeye basladilar. sükrü mü püheheh yok kazim pühehe yok yok mahmut püheheh. oturun lan oturdugunuz yerde diye bagirarak üstünlügümü ortaya koydum. sükrünün nesi var ulan diye gürledim. ortalik sakinlesti ve ilk konusan toybars oldu. dostum mistik bir isim bulmalisin kendine. mesela benimki lord of the nights, aytunç unki dragon master, suphi ninki blind guardian. anlamlari nelan bunlarin dedim. off sükrü... benimki gecelerin efendisi, aytunçunki ejderha efendisi suphinin kide kör bekçi. zikerim lan gidiyorum ben. kör bekçi nedemek ulan. hem ben tiravestimiyim gecelerin bilmemnesi filan dedim. sinirliydim ve serçe parmagim titriyordu. ama çocuklarin ismarladiklari pizzayi hatirlayinca biraz daha kalmaya karar verdim. bir ingilizce sözlük rica ettim. sözlükle ilk kez tanisan her türk gibi hemen sik, ibne, piç, orospu gibi kelimelerin ingilizce anlamlarina baktim. tamam benim adim fucker dedim. vuuuvv harika dedi toygar ve omzuma yumruk atti. pizzayi hatirladim ve tepki göstermedim. nasi oynaniyo lan bu dedim. izle ve gör diye cevapladi aytunç. suan bir zindandayiz ve etrafimizda 3 ejderha var dedi toygar. sonra sira aytunça geçti. dragonball atagimla ejderhaya magic mana diablo damage thunder madnir. yeter lan diye çigirdimi hatirliyorum. aldim bunlarin zarlarini bi bardak suyla birlikte yuttum. sonra da kaçtim evden. ejderhanin da amoga goyuyim mizraginin da amoga goyuyim.bunelan amaci ne lan bu oyunun
olitere Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 Mesaj tarihi: Mart 24, 2011 kaç yıl oldu sen gideli , gözlerim hasretinle kör oldu
Öne çıkan mesajlar