liberal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 kıza komentte bulun kardeşim bana niye COVOP VOROYORSON!!
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 http://forum.paticik.com/thumbnails/5d2/432/253/d62/21d/31b/46f/a1f/bd0/b8c/02_450xNULL.jpg ben de bu kızın türk versiyonunu biliyorum abi. baya clone stamp kullanmış allah baba
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Xenocide said: http://forum.paticik.com/thumbnails/5d2/432/253/d62/21d/31b/46f/a1f/bd0/b8c/02_450xNULL.jpg Bu kıza nerf lazım. Balance değişikliğini şöyle yapihjim. O kız 40 yaşında 15yaşındakikaankural olucak pompişler.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Valhall Awaits Me de güzel şarkıdır lan şimdi görünce aklıma geldi. http://www.youtube.com/watch?v=Y96q-Ng3b7U
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 albumde dramanın hastasıyım.
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 xunn said: ValhallAwaitsMe said: Takılmadığım yerlerdeki kızları görmediğim için haliyle öyle bişi söz konusu değil,hadi canım 14 şubatta geldi,markalar indirime girmiştir deri eldiven al güzel geçir o gününü. Not : Ağır geldiyse PM den buyur. Hey, Valhall, fap klasöründeki kızların sayılmıyor. Ah kıyamam herkesi pati tayfasının %90 ı gibi abazan sanıyorsunuz,çok loser bir yaklaşım ama anlıyorum sizi.. Siz dragon eyç tişörtü giyip akşamları leşlere bakıp fapfap devam
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 i feel you bro dicektim ama, shit got personal. o yuzden destegimi cektim.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 btw, drama icin yanlıs saat. keske haftaici saat böyle 11-12 gibi olaydı. ne hararet olurdu
Somon Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 yhea 1 atdır 6-7de yatıyorum 3-4de kalkıyorum keşke sabah 6da kalkıp 2 saat spor yapıp 8de hayata başlasam :(
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 synthesizer said: i feel you bro dicektim ama, shit got personal. o yuzden destegimi cektim. Hayır bu hayatın heryerinde geçerli,insanlar herkesi kendileri gibi görüyor, ve 13 years old ragei ile savunuyor tabi 3-5 de aynı class ally bulunca tanrı sanıyorlar kendilerini sıkıldım bu muhabbetten artık. Losersan çekil köşene ağla somurt banane,insanlara çemkirme yeterki. Neyse şu topice son mesajımdır gönül rahatlığı ile leş hatun paylaşımı yapıp öve öve bitiremeyebilirsiniz.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Somon said: yhea 1 atdır 6-7de yatıyorum 3-4de kalkıyorum keşke sabah 6da kalkıp 2 saat spor yapıp 8de hayata başlasam :(o anca 30 yasından sonra yapılabiliyo.
synthesizer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ValhallAwaitsMe said: Hayır bu hayatın heryerinde geçerli,insanlar herkesi kendileri gibi görüyor, ve 13 years old ragei ile savunuyor tabi 3-5 de aynı class ally bulunca tanrı sanıyorlar kendilerini sıkıldım bu muhabbetten artık. i got bad news dicektim ama kendin calıp kendin oynamıssın. hayatın heryerinde gecerli olduguna gore forumdan kacarak kurtulamicaksın, okulda, is yerinde, otobus duragında, devlet dairesinde her yerde karsılasacaksın. learn to cope with it
interperez Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ValhallAwaitsMe said: Hayır bu hayatın heryerinde geçerli,insanlar herkesi kendileri gibi görüyor, ve 13 years old ragei ile savunuyor tabi 3-5 de aynı class ally bulunca tanrı sanıyorlar kendilerini sıkıldım bu muhabbetten artık. Losersan çekil köşene ağla somurt banane,insanlara çemkirme yeterki. Neyse şu topice son mesajımdır gönül rahatlığı ile leş hatun paylaşımı yapıp öve öve bitiremeyebilirsiniz. paticikten görüp sonradan böyle alangirli laflar etme sanatı.
xunn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 ValhallAwaitsMe said: xunn said: ValhallAwaitsMe said: Takılmadığım yerlerdeki kızları görmediğim için haliyle öyle bişi söz konusu değil,hadi canım 14 şubatta geldi,markalar indirime girmiştir deri eldiven al güzel geçir o gününü. Not : Ağır geldiyse PM den buyur. Hey, Valhall, fap klasöründeki kızların sayılmıyor. Ah kıyamam herkesi pati tayfasının %90 ı gibi abazan sanıyorsunuz,çok loser bir yaklaşım ama anlıyorum sizi.. Siz dragon eyç tişörtü giyip akşamları leşlere bakıp fapfap devam ValhallAwaitsMe said: synthesizer said: i feel you bro dicektim ama, shit got personal. o yuzden destegimi cektim. Hayır bu hayatın heryerinde geçerli,insanlar herkesi kendileri gibi görüyor, ve 13 years old ragei ile savunuyor tabi 3-5 de aynı class ally bulunca tanrı sanıyorlar kendilerini sıkıldım bu muhabbetten artık. Losersan çekil köşene ağla somurt banane,insanlara çemkirme yeterki. Neyse şu topice son mesajımdır gönül rahatlığı ile leş hatun paylaşımı yapıp öve öve bitiremeyebilirsiniz. Ben bu topicte agzında kopukler olan sadece seni görüyorum, rage moar. I feed on it. said: Ah kıyamam herkesi pati tayfasının %90 ı gibi abazan sanıyorsunuz Adam geleli 12 gün olmuş, cool story bro.
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 bu ne lan sanki hakkıdaki iddialara cevap veriyo gibi
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Vahalla tanımadığın bir sürü insanı tahmini bir şekilde kategorileyip onun üstünden laf sokmaya çalışmanın bir adı var mı peki psikolojide yoksa direk denyoluk mu? Psikoloji bilmini yalayıp yutmuşsun üstüne swap yapmışsın ondan sordum.
Cystein Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 gün geçmiyor ki paticik albümde bir celebrity'nin güzelliği tartışılmasın. beyler kendinize gelin karı kız için değmez. bir winston için hele hiç değmez. şuna bağ
Öne çıkan mesajlar