Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Xenocide said:

http://forum.paticik.com/thumbnails/5d2/432/253/d62/21d/31b/46f/a1f/bd0/b8c/02_450xNULL.jpg

Bu kıza nerf lazım. Balance değişikliğini şöyle yapihjim.

O kız 40 yaşında 15yaşındakikaankural olucak pompişler.
Mesaj tarihi:
xunn said:

ValhallAwaitsMe said:

Takılmadığım yerlerdeki kızları görmediğim için haliyle öyle bişi söz konusu değil,hadi canım 14 şubatta geldi,markalar indirime girmiştir deri eldiven al güzel geçir o gününü.

Not : Ağır geldiyse PM den buyur.

Hey, Valhall, fap klasöründeki kızların sayılmıyor.

Ah kıyamam herkesi pati tayfasının %90 ı gibi abazan sanıyorsunuz,çok loser bir yaklaşım ama anlıyorum sizi..

Siz dragon eyç tişörtü giyip akşamları leşlere bakıp fapfap devam
Mesaj tarihi:
synthesizer said:

i feel you bro dicektim ama, shit got personal.
o yuzden destegimi cektim.

Hayır bu hayatın heryerinde geçerli,insanlar herkesi kendileri gibi görüyor, ve 13 years old ragei ile savunuyor tabi 3-5 de aynı class ally bulunca tanrı sanıyorlar kendilerini sıkıldım bu muhabbetten artık.

Losersan çekil köşene ağla somurt banane,insanlara çemkirme yeterki.

Neyse şu topice son mesajımdır gönül rahatlığı ile leş hatun paylaşımı yapıp öve öve bitiremeyebilirsiniz.
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

Hayır bu hayatın heryerinde geçerli,insanlar herkesi kendileri gibi görüyor, ve 13 years old ragei ile savunuyor tabi 3-5 de aynı class ally bulunca tanrı sanıyorlar kendilerini sıkıldım bu muhabbetten artık.

i got bad news dicektim ama kendin calıp kendin oynamıssın.
hayatın heryerinde gecerli olduguna gore forumdan kacarak kurtulamicaksın, okulda, is yerinde, otobus duragında, devlet dairesinde her yerde karsılasacaksın.
learn to cope with it
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

Neyse şu topice son mesajımdır gönül rahatlığı ile leş hatun paylaşımı yapıp öve öve bitiremeyebilirsiniz.

paticikten görüp sonradan böyle alangirli laflar etme sanatı.
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

xunn said:

ValhallAwaitsMe said:

Takılmadığım yerlerdeki kızları görmediğim için haliyle öyle bişi söz konusu değil,hadi canım 14 şubatta geldi,markalar indirime girmiştir deri eldiven al güzel geçir o gününü.

Not : Ağır geldiyse PM den buyur.

Hey, Valhall, fap klasöründeki kızların sayılmıyor.

Ah kıyamam herkesi pati tayfasının %90 ı gibi abazan sanıyorsunuz,çok loser bir yaklaşım ama anlıyorum sizi..

Siz dragon eyç tişörtü giyip akşamları leşlere bakıp fapfap devam

ValhallAwaitsMe said:

synthesizer said:

i feel you bro dicektim ama, shit got personal.
o yuzden destegimi cektim.

Ben bu topicte agzında kopukler olan sadece seni görüyorum, rage moar.

I feed on it.

said:
Ah kıyamam herkesi pati tayfasının %90 ı gibi abazan sanıyorsunuz

Adam geleli 12 gün olmuş, cool story bro.
Mesaj tarihi:
Vahalla tanımadığın bir sürü insanı tahmini bir şekilde kategorileyip onun üstünden laf sokmaya çalışmanın bir adı var mı peki psikolojide yoksa direk denyoluk mu?
Psikoloji bilmini yalayıp yutmuşsun üstüne swap yapmışsın ondan sordum.
Mesaj tarihi:
gün geçmiyor ki paticik albümde bir celebrity'nin güzelliği tartışılmasın.
beyler kendinize gelin
karı kız için değmez. bir winston için hele hiç değmez. şuna bağ
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...