kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 izmir tayfası bu aralar pasif kaldı ya hiç zevkli değil...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 çiğdem, domat, gevrek, çitlembik bunlara da summon olmazlarsa izmir tayfasının başına bir şey gelmiş demektir
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=-DHrrC9o3Po BİZİ ÇAĞIRDINIZ BİZ GELDİK.
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 dylann trollse ben padişahım yok dylann padişahsa ben trollüm ordunun başına geç
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeyskeyk said: ne çabuk toplaştık lan ahahahahah kanınızda var toplaşmak.
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Ulan o değilde izmirlileri bi arada görünce aklıma geldi bu 29 ocakta akpye inat içiyoruz olayı çok pis patlıyo bugün hava bok gibi ahahaha
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Dartanian said: Ulan o değilde izmirlileri bi arada görünce aklıma geldi bu 29 ocakta akpye inat içiyoruz olayı çok pis patlıyo bugün hava bok gibi ahahaha ben içiyorum başladım valla buyrun gelin bana!
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 SoulCube said: sipeyskeyk said: ne çabuk toplaştık lan ahahahahah kanınızda var toplaşmak. ADAMOL
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 bakın kızlar sizde havalı olabilmeniz için forumda "ben mankenim" diyebilmeniz için yapmanız gerekenleri yazıyorum. 1. Mutlaka Antalya'da yaşamalısınız. 2. Starbucks, Jolly Joker, Konyaaltı plajındaki nargile vs. gibi yerlerden çıkmamanız lazım. 4. Dedeman Oteli ve çevresinde neresi var neresi yok, Büfesinden eczanesine, nalburundan Burgerına kadar heryerde günde min yarım saat geçireceksiniz. 3. Yaz geldiğinde mutlaka ama mutlaka Lara Plajında bulunan diğer özel plajlara göre daha pahalı olan, daha sosyetik olan bi plajdan şezlong kiralayıp orda denize 1 kere bile girmeden güneşlenip eve dönmeniz lazım. 4. Güneşlenirken yüz üstü yatıp bikininizin üst kısmını çıkartıp memelerinizi göstermeyecek şekilde güneşleneceksiniz. 5. Güneşlenirken illaki içeceğiniz soda olmalı. Meyve suyu, kola, gazoz, bira aman diyim. Limonlu soda. 6. Her haftasonu mutlaka AVM leri tek tek gezip Zara, Lacoste her ne boksa bu tarz mağazalardan çıkmayıp, ordaki tezgahtarlar ile kanka olmalısınız. sizi mağazaya girerken gördüğünüz anda "HOŞGELDİNİZ EFENDİM" diye koşa koşa gelmeli. 7. 2. maddeyi yazmamın sebebini açıklıyorum burda. çevre yapacaksınız. çevre yaptıktan sonra bi mankenlik ajansına yazılacaksınız. Daha sonra bu yaptığınız çevre size + gelir sağlayacak. onuda 7. ve 8. maddeye sakladım. 8. Güllük, Şarampol, Işıklar ismiyle anılan caddelerde gün geçmiyorki bir giyim mağazası açılışı yapılmasın. Bu mağazalar defile yapacak ürününü tanıtacak. KİM LAZIM KIZLAR ? SİZ TABİKİ. yövmiyeniz podyumda git gel başına 20 lira. 10 tane kıyafet değiştirip podyuma çıksan 200 lira günde temiz para. 9. İşte bu açılışlarda kim kalabalık yapacak ? Sizin arkadaşlarınız gelecek. Ortamın Elitliğini arttıracakki diğer antalyalı yörük, antalyalı leşler tayfasını bastıracak. 10. Bi sevgili yapacaksın. arabası olacak. arabası olmazsa 3 ay takılıp ayrılabilirsiniz. yemeğinden suyuna, plajından gece klübüne kadar ne kadar fatura varsa bu elemana yaslayacaksınız. 11. Öyle bi makyaj yapmanız lazımki suratınıza, gözlerinizin altı suratınızın diğer bölgelerine göre beyaz kalacak. Suratın esmer olacak ama o göz çevren göz çukurun beyaz olacak. 12. Kokoş olacaksın. Kolunun girebileceği genişlikte küpe takacaksın. Parlak parlak yüzüklerin olacak. 13. Yazın güneşte öyle bi yanacaksınki zenci finlandiyalı kırması bişi olacaksın. 14. Sosyete pazarı denilen Cumartesi pazarına gideceksin. AMA PAZAR DEYİP GEÇMEYİN. GİDERKEN MAKYAJINIZ VE KIYAFETİNİZ YİNE GECE KULÜBÜNE GİDER GİBİ OLACAK !!! aklıma gelirse ekleyeceğim kızlar. şimdi işime dönüyorum bye. önerilerimi dikkate alırsanız manken olursunuz.
md5 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sevgili kısmını unutmuşun kermit. ben yakışıklılarla çıkmam tipsizlerle çıkarım lafını da kat işin içine
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 kermit said: bakın kızlar sizde havalı olabilmeniz için forumda "ben mankenim" diyebilmeniz için yapmanız gerekenleri yazıyorum. 1. Mutlaka Antalya'da yaşamalısınız. 2. Starbucks, Jolly Joker, Konyaaltı plajındaki nargile vs. gibi yerlerden çıkmamanız lazım. 4. Dedeman Oteli ve çevresinde neresi var neresi yok, Büfesinden eczanesine, nalburundan Burgerına kadar heryerde günde min yarım saat geçireceksiniz. 3. Yaz geldiğinde mutlaka ama mutlaka Lara Plajında bulunan diğer özel plajlara göre daha pahalı olan, daha sosyetik olan bi plajdan şezlong kiralayıp orda denize 1 kere bile girmeden güneşlenip eve dönmeniz lazım. 4. Güneşlenirken yüz üstü yatıp bikininizin üst kısmını çıkartıp memelerinizi göstermeyecek şekilde güneşleneceksiniz. 5. Güneşlenirken illaki içeceğiniz soda olmalı. Meyve suyu, kola, gazoz, bira aman diyim. Limonlu soda. 6. Her haftasonu mutlaka AVM leri tek tek gezip Zara, Lacoste her ne boksa bu tarz mağazalardan çıkmayıp, ordaki tezgahtarlar ile kanka olmalısınız. sizi mağazaya girerken gördüğünüz anda "HOŞGELDİNİZ EFENDİM" diye koşa koşa gelmeli. 7. 2. maddeyi yazmamın sebebini açıklıyorum burda. çevre yapacaksınız. çevre yaptıktan sonra bi mankenlik ajansına yazılacaksınız. Daha sonra bu yaptığınız çevre size + gelir sağlayacak. onuda 7. ve 8. maddeye sakladım. 8. Güllük, Şarampol, Işıklar ismiyle anılan caddelerde gün geçmiyorki bir giyim mağazası açılışı yapılmasın. Bu mağazalar defile yapacak ürününü tanıtacak. KİM LAZIM KIZLAR ? SİZ TABİKİ. yövmiyeniz podyumda git gel başına 20 lira. 10 tane kıyafet değiştirip podyuma çıksan 200 lira günde temiz para. 9. İşte bu açılışlarda kim kalabalık yapacak ? Sizin arkadaşlarınız gelecek. Ortamın Elitliğini arttıracakki diğer antalyalı yörük, antalyalı leşler tayfasını bastıracak. 10. Bi sevgili yapacaksın. arabası olacak. arabası olmazsa 3 ay takılıp ayrılabilirsiniz. yemeğinden suyuna, plajından gece klübüne kadar ne kadar fatura varsa bu elemana yaslayacaksınız. 11. Öyle bi makyaj yapmanız lazımki suratınıza, gözlerinizin altı suratınızın diğer bölgelerine göre beyaz kalacak. Suratın esmer olacak ama o göz çevren göz çukurun beyaz olacak. 12. Kokoş olacaksın. Kolunun girebileceği genişlikte küpe takacaksın. Parlak parlak yüzüklerin olacak. 13. Yazın güneşte öyle bi yanacaksınki zenci finlandiyalı kırması bişi olacaksın. 14. Sosyete pazarı denilen Cumartesi pazarına gideceksin. AMA PAZAR DEYİP GEÇMEYİN. GİDERKEN MAKYAJINIZ VE KIYAFETİNİZ YİNE GECE KULÜBÜNE GİDER GİBİ OLACAK !!! aklıma gelirse ekleyeceğim kızlar. şimdi işime dönüyorum bye. önerilerimi dikkate alırsanız manken olursunuz. Sen salak mısın lan?
kermit Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Xaenin said: kermit said: bakın kızlar sizde havalı olabilmeniz için forumda "ben mankenim" diyebilmeniz için yapmanız gerekenleri yazıyorum. 1. Mutlaka Antalya'da yaşamalısınız. 2. Starbucks, Jolly Joker, Konyaaltı plajındaki nargile vs. gibi yerlerden çıkmamanız lazım. 4. Dedeman Oteli ve çevresinde neresi var neresi yok, Büfesinden eczanesine, nalburundan Burgerına kadar heryerde günde min yarım saat geçireceksiniz. 3. Yaz geldiğinde mutlaka ama mutlaka Lara Plajında bulunan diğer özel plajlara göre daha pahalı olan, daha sosyetik olan bi plajdan şezlong kiralayıp orda denize 1 kere bile girmeden güneşlenip eve dönmeniz lazım. 4. Güneşlenirken yüz üstü yatıp bikininizin üst kısmını çıkartıp memelerinizi göstermeyecek şekilde güneşleneceksiniz. 5. Güneşlenirken illaki içeceğiniz soda olmalı. Meyve suyu, kola, gazoz, bira aman diyim. Limonlu soda. 6. Her haftasonu mutlaka AVM leri tek tek gezip Zara, Lacoste her ne boksa bu tarz mağazalardan çıkmayıp, ordaki tezgahtarlar ile kanka olmalısınız. sizi mağazaya girerken gördüğünüz anda "HOŞGELDİNİZ EFENDİM" diye koşa koşa gelmeli. 7. 2. maddeyi yazmamın sebebini açıklıyorum burda. çevre yapacaksınız. çevre yaptıktan sonra bi mankenlik ajansına yazılacaksınız. Daha sonra bu yaptığınız çevre size + gelir sağlayacak. onuda 7. ve 8. maddeye sakladım. 8. Güllük, Şarampol, Işıklar ismiyle anılan caddelerde gün geçmiyorki bir giyim mağazası açılışı yapılmasın. Bu mağazalar defile yapacak ürününü tanıtacak. KİM LAZIM KIZLAR ? SİZ TABİKİ. yövmiyeniz podyumda git gel başına 20 lira. 10 tane kıyafet değiştirip podyuma çıksan 200 lira günde temiz para. 9. İşte bu açılışlarda kim kalabalık yapacak ? Sizin arkadaşlarınız gelecek. Ortamın Elitliğini arttıracakki diğer antalyalı yörük, antalyalı leşler tayfasını bastıracak. 10. Bi sevgili yapacaksın. arabası olacak. arabası olmazsa 3 ay takılıp ayrılabilirsiniz. yemeğinden suyuna, plajından gece klübüne kadar ne kadar fatura varsa bu elemana yaslayacaksınız. 11. Öyle bi makyaj yapmanız lazımki suratınıza, gözlerinizin altı suratınızın diğer bölgelerine göre beyaz kalacak. Suratın esmer olacak ama o göz çevren göz çukurun beyaz olacak. 12. Kokoş olacaksın. Kolunun girebileceği genişlikte küpe takacaksın. Parlak parlak yüzüklerin olacak. 13. Yazın güneşte öyle bi yanacaksınki zenci finlandiyalı kırması bişi olacaksın. 14. Sosyete pazarı denilen Cumartesi pazarına gideceksin. AMA PAZAR DEYİP GEÇMEYİN. GİDERKEN MAKYAJINIZ VE KIYAFETİNİZ YİNE GECE KULÜBÜNE GİDER GİBİ OLACAK !!! aklıma gelirse ekleyeceğim kızlar. şimdi işime dönüyorum bye. önerilerimi dikkate alırsanız manken olursunuz. Sen salak mısın lan? kes lan
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2011 sipeyskeyk said: SoulCube said: sipeyskeyk said: ne çabuk toplaştık lan ahahahahah kanınızda var toplaşmak. ADAMOL toparlan kendine gel.
Öne çıkan mesajlar