klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aquila said: tespik var galiba elinde. :):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ya böyle durumlarda hani alınması gereken önlem varsa alırsın çaktırmadan ama öğrenciye potansiyel suçlu,potansiyel sapık,potansiyel hırsız gözüyle baka baka o hale getiriyo idareci ve öğretmenler. zihniyet direk kötümser ve aslında çarpık. direkt kendi çarpıklık ve sapkınlıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ne yani şimdi bi erkeğinki 45 cmden kısaysa yaklaşamıyo mu kızlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ben potansiyel sapık,suçlu,tecavüzcü olsam 5 cm kısa uzun aldırış etmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Laorx said: DoruK said: izmirdeki liselerde -15 cm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21570012 abi ahah o yazarın baya çılgın yazıları var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 azmis o kiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 cidden 45cm neden. 50 yada 40 neden deil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Eralp said: Laorx said: DoruK said: izmirdeki liselerde -15 cm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21570012 abi ahah o yazarın baya çılgın yazıları var :Dajhahahba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 aquila said: azmis o kiz. kız değil de gay sanırsam. Diğer yazılarından öyle çıkardım ben yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 öeh abi o nasıl bi kız öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kütahya gibi iğrenç ötesi bi yerde okudum liseyi. bizde bile yoktu böyle şeyler. kimse karışmazdı kimin kimle oturduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Laorx said: DoruK said: izmirdeki liselerde -15 cm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21570012 nunu yazan gerizekalı karı kusura bakmasın ama 15cm 18cm çök köçök hössötmöyöröm derken önced bi dönüp deforme manyaa olmuş durumdaki kendi kuyusunu bi incelesin. hayır senn vaginan bağırsaklarınla bağlantılı ve içeri doğru 200cm ise erkekler ne yapsın. elektrik direkleri o vakit diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Giovanni said: aquila said: o en sagdaki ne? abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dragonmax said: Laorx said: DoruK said: izmirdeki liselerde -15 cm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21570012 nunu yazan gerizekalı karı kusura bakmasın ama 15cm 18cm çök köçök hössötmöyöröm derken önced bi dönüp deforme manyaa olmuş durumdaki kendi kuyusunu bi incelesin. hayır senn vaginan bağırsaklarınla bağlantılı ve içeri doğru 200cm ise erkekler ne yapsın. elektrik direkleri o vakit diyorum. Adam rage yaptı ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Giovanni said: aquila said: o en sagdaki ne? abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahahahaha tam tensoluk lan. yada mindfuck mı diyelim şaşırdım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 en sağdaki erkek kız kılığına girmiş beyler araya sızmış kural ihlali var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dragonmax said: Laorx said: DoruK said: izmirdeki liselerde -15 cm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21570012 nunu yazan gerizekalı karı kusura bakmasın ama 15cm 18cm çök köçök hössötmöyöröm derken önced bi dönüp deforme manyaa olmuş durumdaki kendi kuyusunu bi incelesin. hayır senn vaginan bağırsaklarınla bağlantılı ve içeri doğru 200cm ise erkekler ne yapsın. elektrik direkleri o vakit diyorum. abi onemli olan islevi, yipratma kendini bosyere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 diyemiyoruz cunku maalesef boyutu da onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Giovanni said: aquila said: o en sagdaki ne? abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 o fotograf cekildikten sonra ogrenciler summer nights soylemeye baslamis true story Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 senko said: diyemiyoruz cunku maalesef boyutu da onemli. ustune gitmeyin, yipratmayin adami. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Liseye duvardan atlayarak giren zenci panige yol acti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dragonmax said: Laorx said: DoruK said: izmirdeki liselerde -15 cm http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21570012 nunu yazan gerizekalı karı kusura bakmasın ama 15cm 18cm çök köçök hössötmöyöröm derken önced bi dönüp deforme manyaa olmuş durumdaki kendi kuyusunu bi incelesin. hayır senn vaginan bağırsaklarınla bağlantılı ve içeri doğru 200cm ise erkekler ne yapsın. elektrik direkleri o vakit diyorum. abi böyle durumlarda sinirini kontrol etmen lazım yoksa yanlış anlaşılıyo olay :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bkz : kalinlik vs uzunluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 okul müdürünün 44cm'lik bi macerası olmuş demek ki :( (afedersiniz ama dayanamadım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar