Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 arkadaşlar bu şarkıyı ilk kim söledi Bee Gees mi?Metallica mı?[signature][hline]Love is Divine
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 metallica tabiki.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ilk önce hemingway söledi[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 sağol[signature][hline]Love is Divine
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hangisi?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 metallica olması lazım yani beste lars ile james'in?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 oha beegees ne alaka:)metallica nın şarkısı işte halis muhlis:)[signature][hline]administrator error
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Ra_d, 29 Ağustos 2004 12:39 tarihinde demiş ki: ilk önce hemingway söledi eheuheu o yazmamış mıydı :-P
cmrownz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bencede metallicaydi ssanriim[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue curious about me ? here
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 diyorum ben de bi sorun var acaba abus sağol demiş de açıklığa kavuşan bişi yok :D[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem!
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Ra_d, 29 Ağustos 2004 12:39 tarihinde demiş ki: ilk önce hemingway söledi buna sağol dedim[signature][hline]Love is Divine
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ha yani ona inanıosun bize inanmiosun onun dediği doğru öylemi?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Direk metallica yaw, hemingway de ne?[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 heralde abi hemingway yazar diilmi[signature][hline]The dream is true...
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Abi dalgamı geçionuz ya? HemingWay'de ne? tabiki Metallica'nın Ride to Lightning albümünde...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hemingway benim amca oğlu. seneler önce kendini vurdu.içkiciydi zaten.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hemingway de ne DEDİ YA !!!!!!!!!!!! Ernest Hemingway For Whom The Bell Tolls klasiğinin yazarıdır.. Metallica da ondan esinlenip şarkı yazmış işte.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya bilmek zorunda değilsiniz bu gayet normal.ama hemingway ismini duyduğununuzda "o ne la?" demek yerine, en basitinden sozluk'e girip bi hemingway diye aratıverirsiniz.atalarımızında dediği gibi bilmemek değil öğrenmemek ayıp.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 olurmu raad o şarkı metalikanın albümünde vardı bitmiştir yorum yapmaya bile gerek yok haksızsın şimdi kabullen[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya hayır geçekten her gün bir sürü bilmediğim şey görüyorum.sonuçta kimse herşeyi bilemez.eğer bunlardan biri hakkında konuşacksam en azından ne olduklarına bi bakıyorum.en fazla 30 saniyemi alıyo. çok zor değil diye düşünüyorum.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo.
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hemmingwayi ne bilmek ne de öğrenmek zorundayım, mamafi buradan bilmediğim sonucu daçıkmaz! Ama bahsi geçen şarkının metallica'ya ait olduğundan emin olduğum için espirili bir yanıt vereyim dedim. heminkvey abi affet hata ettik, hayvanım ben. grrr.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır. (Kuran 2/39)
Abus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Şarkının Metallica'ya ait olduğunu savunanların Mortis'in dediğini çürütmesi lazım.Veya şöle mi desek Hemingway yazmış Metallica yorumlamış.[signature][hline]Love is Divine
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya sonuçta çoğu grup şarkılarını yazarken edebiyattan yararlanıyor. Örnek olarak Iron Maidenın sondan bir önceki albümü Brave New World o da ingiliz yazar Aldous Huxley'nin yazmış olduğu bir distopik bir romandır. Adamlar ondan esinlenmiş albüm yapmışlar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 reality check_ beegees metallica'dan eski bir gruptur. ancak! beegees bu sarkiyi ilk kez 1993'de metallica'nin ride the ligthning(1982) albumunden TAM TAMINA 11 sene sonra size isn't everything'de yorumlamistir. gel gelelim sarki aslinda fad gadget tarafindan taa 1982'de napmistir, evet, yazilmistir. ernest hemingway iste yazardir, yazar.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 haaaaayt! çekilin angelfire son noktayı koymuş, olay kapanmıştır :-P Hemmingway ünlü bir yazardır, eğer kendisini hiç duymadıysanız, bir kitabını bulup okumanızı öneriyorum, çok sevilen bir yazardır. Ha ayrıca http://www.wikipedia.com çok iyi bir kaynaktır, onu da bilmeyenlere öneririm, kullanmaktan çekinmeyiniz.
Öne çıkan mesajlar