Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

For Whom The Bell Tolls?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi dalgamı geçionuz ya? HemingWay'de ne? tabiki Metallica'nın Ride to Lightning albümünde...[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near
Fight Fire With Fire Brusting With Fear
WE ALL SHALL DIE
Mesaj tarihi:
hemingway de ne DEDİ YA !!!!!!!!!!!!

Ernest Hemingway
For Whom The Bell Tolls klasiğinin yazarıdır..

Metallica da ondan esinlenip şarkı yazmış işte.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
ya bilmek zorunda değilsiniz bu gayet normal.ama hemingway ismini duyduğununuzda "o ne la?" demek yerine, en basitinden sozluk'e girip bi hemingway diye aratıverirsiniz.atalarımızında dediği gibi bilmemek değil öğrenmemek ayıp.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
olurmu raad
o şarkı metalikanın albümünde vardı bitmiştir
yorum yapmaya bile gerek yok haksızsın şimdi kabullen[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Mesaj tarihi:
ya hayır geçekten her gün bir sürü bilmediğim şey görüyorum.sonuçta kimse herşeyi bilemez.eğer bunlardan biri hakkında konuşacksam en azından ne olduklarına bi bakıyorum.en fazla 30 saniyemi alıyo. çok zor değil diye düşünüyorum.[signature][hline]Benim Şirket
Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama,
işte şimdilik kendini idare ediyo.
Mesaj tarihi:
hemmingwayi ne bilmek ne de öğrenmek zorundayım, mamafi buradan bilmediğim sonucu daçıkmaz! Ama bahsi geçen şarkının metallica'ya ait olduğundan emin olduğum için espirili bir yanıt vereyim dedim.
heminkvey abi affet hata ettik, hayvanım ben. grrr.[signature][hline]Küfre sapanlar ve ayetlerimize yalan diyenler. İşte onlar ateşin arkadaşlarıdır.
(Kuran 2/39)
Mesaj tarihi:
Şarkının Metallica'ya ait olduğunu savunanların Mortis'in dediğini çürütmesi lazım.Veya şöle mi desek Hemingway yazmış Metallica yorumlamış.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
ya sonuçta çoğu grup şarkılarını yazarken edebiyattan yararlanıyor. Örnek olarak Iron Maidenın sondan bir önceki albümü Brave New World

o da ingiliz yazar Aldous Huxley'nin yazmış olduğu bir distopik bir romandır. Adamlar ondan esinlenmiş albüm yapmışlar.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
reality check_

beegees metallica'dan eski bir gruptur.

ancak!

beegees bu sarkiyi ilk kez 1993'de metallica'nin ride the ligthning(1982) albumunden TAM TAMINA 11 sene sonra size isn't everything'de yorumlamistir.

gel gelelim sarki aslinda fad gadget tarafindan taa 1982'de napmistir, evet, yazilmistir.

ernest hemingway iste yazardir, yazar.
Mesaj tarihi:
haaaaayt!
çekilin angelfire son noktayı koymuş, olay kapanmıştır :-P

Hemmingway ünlü bir yazardır, eğer kendisini hiç duymadıysanız, bir kitabını bulup okumanızı öneriyorum, çok sevilen bir yazardır.
Ha ayrıca http://www.wikipedia.com çok iyi bir kaynaktır, onu da bilmeyenlere öneririm, kullanmaktan çekinmeyiniz.
  • Yeni Oluştur...