Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 insanlık tarihindeki en kötü tv showu seçilmişti geçenlerde bu sdf http://www.wired.com/underwire/wp-content/gallery/the-cape-tv-show/cape-one-shot-explosion-660.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 http://www.moviewatchlist.com/cast_gallery/images/Summer%20Glau%20(10).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 summer glau' nun hastasıyız da lakin bu kadın cenabet falan mıdır nedir, 3. dizisi sanırım bu sonlanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 summer'ı ben alayım.. uzun soluklu bi olaya dahil olmuş olur en azından.. böle erken biten projelerle, kısa süren işlerle baymıştır bünye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 dasaaa kareli gömlek sever misin? :p http://i47.tinypic.com/t5llko.jpg o diilde aynı gömlekten bende var lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 abi summer glau için gömlek bile giyerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 summer glau ne ya hahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 sasha greyin yandan yemisi gibi su ustteki buyuk surat, hic hoslasmadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Ben izliyorum dizi yokluğundan hala, aslında hale yola sokulabilir bir senaryosu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 hiç izleyesim gelmedi valla ilk 2 bölümden sonra devam etmedim. fede said: summer glau ne ya hahahahah. ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2011 bu hatunun yuzune hic katlanamiyorum ya, bi gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 ben zaten ne kadar çirkin olduğunu göstermek amacıyla koymuşitum ama manitasıyla olan fotoğraf güzelmiş gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 iptal edilmiş. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 4. bölümden sonra dayanamadım. Aslında güzel hero The Cape, senaryosu da temelde güzel ama hiç aksiyon yok gibi sıkıyor bir süre sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Izabella Miko'da güzelmiş. her neyse bu dizileri bi yere bağlayıp öle iptal etseler keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 sabonis said: 30 dakka mı ne izledim. iddialı kötü olduğunu, büyük ihtimalle iptal edileceğini bağırıyor adeta :P bundan 5 sene sonra devam ediyo olurmuş, ben de hastası olurmuşum falan :D o kadar belliydi ki daha ilk bölümden. denediğim diziler içinde açık ara en kötüsüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2011 Aksiyon eksikliği var çeşit olarak yani herşeye de vıjjjj pelerin aha bitti sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar