gecko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bir erkeğin elini tuttuğum için utandım diyen kızı partide akşam simidi gibi çatır çatır yediler. ben mi sağ gösterip sol vurancılara çok rastlamıyorum yoksa böyle topaklar açmak bende bir hastalık mı yarattı artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sen de yeseydin kıyısından köşesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 DİYARDAN DİYARAAA BİR YOL....... ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 e tamam kız el tutmayı sevmiyormuş aksam tutmuş istediğini.bi sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 alkol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Ne bakıyosun sen denilene. Kızların çoğunu ortamı ayarladıktan sonra papaz eriği gibi kütür kütür yersin ama lafa gelince kendilerinden düzgünü yok. Öğrencen coni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=G8sHEkJMKZ0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dartanian said: Ne bakıyosun sen denilene. Kızların çoğunu ortamı ayarladıktan sonra papaz eriği gibi kütür kütür yersin ama lafa gelince kendilerinden düzgünü yok. Öğrencen coni. teorik olarak yanlış, pratik olarak daima doğru zuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Dartanian said: Ne bakıyosun sen denilene. Kızların çoğunu ortamı ayarladıktan sonra papaz eriği gibi kütür kütür yersin ama lafa gelince kendilerinden düzgünü yok. Öğrencen coni.çok namusluyum ben falan,sonra bir bakmışsın 7 kocalı hürmüz bile daha masum yanlarında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 karakteri oturmamış kızlarla pek takılmayın yaşanabilir bu tarz olaylar bazen üzer bazen sevindirir ama risk almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ergenlik sonrası özgürlüğünü yaşıyolar, ama bi yandan "çok cici kızım ben" izlenimi vermeye çalışıyolar. Sütten ağzı yanınca üfleye püfleye yoğurda dönüceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 tam faydalanılmalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 0ne said: ergenlik sonrası özgürlüğünü yaşıyolar, ama bi yandan "çok cici kızım ben" izlenimi vermeye çalışıyolar. Sütten ağzı yanınca üfleye püfleye yoğurda dönüceklerdir. tüm yoğurtların hayali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 gecko said: bir erkeğin elini tuttuğum için utandım diyen kızı partide akşam simidi gibi çatır çatır yediler. ben mi sağ gösterip sol vurancılara çok rastlamıyorum yoksa böyle topaklar açmak bende bir hastalık mı yarattı artık?abi hiçbir kız senle uğraşacak kadar günah işlememiştir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kötü de, neye göre kime göre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 neyse ayıp kaçar bu laf agro almayım üstüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Özetle istemesini bileceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yok la kermit vermeyen kız var abi erkek almayı bilse bile o kadar da değil :) vermeyen kızlar için bakınız;dürüyenin güğümleri dizisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 ha bi de; vermeyen kız yoktur kesinlikle evet, ama sana mı verir başkasına mı orası ayrı. sanmıyorum "almasını biliyo" diye çok alakasız insana versin bi kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 vermek de süper kelime lan ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 terbiyesizleşmeyin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 abi gaza getirip vuruyosun ağzımıza sonra, olmaz o öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Fistan said: karakteri oturmamış kızlarla pek takılmayın yaşanabilir bu tarz olaylar bazen üzer bazen sevindirir ama risk almaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar