Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Razer Switchblade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ama ana fikir mavıs olmaması.

ya valla 2011 de de touchscreen telefon almadım ( bana hala o kadar parayı bi telefona vermek saçma gelio, bide gereksiz )

kardeşim yapıosanız, öle devrim mevrim yapacaksanız
donanımı kendi kendini upgrade eden bişi yapın bakalım =)

ya da
Apple donanımı olsun + windows 7 olsun + pili bitmesin + 500 gr olsun + şekil olsun + 2 tane girişi olsun ama oraya herşey olsun ( aynı anda hemde ) ekranı buyuyebılır olsun, touchpadi super olsun.

bunu ıstıorzz!
Mesaj tarihi:
pili muhtemelen pure gamingde 4-5 saat gidecek bu aletin. ciktiginda muhtemelen win 8 ile gelmi$ olacak. agirligi desen 750gr i a$amaz.

multi touch amolede kayabilirler. ya da benzer bir yuksek cozunurluk ve kontrasti olan cozume.
Mesaj tarihi:
intel de razer in yarattigi hype dan sebepleniyor yancilik yapiyorlar, bunlar 32nm adam gibi bi atom serisine gecmezlerse ,aralarinda bi kontrat yoksa win8 de SoC destekleyecegi icin tegra3 gibi platforma da gecebilirler, cok da az maliyetli olur.
Mesaj tarihi:
Esh said:

yani hicbir $ekilde 1000$ olmaz bu alet. bi de 2012de hala wow oynaniyor olursa cok ilginc olacak gercekten.

yanki iddaliyim blizz yeni mmorpg cikara kadar gider
caaclysm ilk ayda 4.5 milyon satmis
1997 e cikmis uo bile catir catir hala oynaniyosa osiyi gectim freeshardlarda bile
neden wow oynanmasin
kac sene oldu cikali 6 mi
Mesaj tarihi:
Ne kadar olumsuz eleştiri alırsa aslın geleceğin gaming veya hatta standart notebookları için ilham kaynağı olacağı kesin bi ürün. Tebrikler razer.
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

Ekran 7 inç kapasitif multitouch. 3G ve 128GB SSD sunuyormuş ki fiyatının 1000 dolar üstü olacağını kestirmek zor değil.

şu dediğin özelliklere göre 1500$ ya da biraz üstü olur diye tahmin ediyorum.
  • Yeni Oluştur...