Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 geçenlerde burdada lafı geçti inönüde maçlar öncesi kartal uçurtulcaktı ama bugün çarşı karşı oldugunu gösterdi buyrun http://www.forzabesiktas.com/ okuyun güzel yazmışlar. ben bile destekliyordum uçmasına okuyunca garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi müzik falan efsane. bi ara bizim sampiyonluk kutlamaları icin stada aslan getirmislerdi. kucucuk kafesin icinde sahayı turlattılar hayvana acımıstım onumuzden gecerken. dunyanın en aptalca hareketlerinden biriydi herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 saçma. orda uçmasa başka yerde uçurulcak ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 güzel bir gösteri bence de ama adamlar da gayet haklı. Bu arada ben şu 40 yaşından sonra yaptıkları olayı bilmiyordum iyiymiş valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mokoko said: saçma. orda uçmasa başka yerde uçurulcak ztn. bi klübün kartalıymış zaten bu her maç öncesi uçuruluyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 doğru demişler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu arada yazının tamamını okumamıştımda kartalında çekilcek çilesi varmış hakkaten. gaga koparıo vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 böyle duyarlı taraftar başka kimde var sorarım :P aferim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Arkaya fon olarak "fly like an eagle" koysalarmış daha güzel olurmuş. Yazı güzel cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İsteyen istediği yerde uçursun ama Beşiktaş uçurmasın, yakışmaz. Güzelmiş (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Helal olsun çarşı'ya en iyi taraftar grubu olduklarını bu duyarlı hareketleri ile bir kez daha kanıtlamış oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_FYHCySENrc Bence Çarşı şunun özentisi olmaya karşı, yoksa Kartal bu bir şekil uçacak yani çok güzel gösteri olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 forza kamiller gene reklam peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 duzgun bakilirsa, o kartal takimin sembolu olarak kalirsa guzel olur, ama mactan maca 2 dk ucurucaz diye ufacik kafeslerde mundar olmasin hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 said: KARTALIM BEN! HEPİMİZ KARTALIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bize her yer trabzon! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 bana da cok sacma geliyor zaten kartalı sahada ucurmak takımın kusu ucmus diye lafa soze vardiranlar olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Helal olsun çok duyarlı bir hareket olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kartal aynı kartal bu arada videodaki. direk onu getirmişler sanırım. bu arada şu aklıma geldi. kartal çok guzel hayvan eziyet çekmesin karşıyız deniyo ama tabi karşı takım taraftarları insan değil onların ağzına edilebilir, dovulebilir, kafası yarılabilir tabi. onlara yazık değil cunku bjklı değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Bu siteyi hazırlayanların ideolojik olarak şiddet yanlısı olacakları bana garip geliyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar