Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şunun mantığı nedir? çok saçma yahu. yapımcılar, yönetmenler hiç mi anlamıyor, benden başka rahatsız olan yokmu sdf hayır bir faydası varsa açıklayın merak ettim gece gece sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kutsal polat alemdarı kendi sesiyle koysan izleyenlerin yarısı kaçar da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yabancı dizilerde yok sanırım böyle bir olay, hiç farketmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 diskokralı izleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bizde tipe önem veriliyor da ondan gerisini salla bi şekilde hallederiz mantığı var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 @nanik evet, ama ne zaman bir türk dizisine denk gelsem beynimi kemiriyordu bu soru. disko kralı üstüne cacık oldu yada yoğurt oldu neydi lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ayran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şimdi şöyle bir olay var aslında, haftanın 6 günü, yoğun bir çalışma temposunda çalışıyor herkes, buna oyuncularda dahil bir çok dizi de, adamlar sette çekimdeyken, bir yandan bu görüntüler kurgulanıyor. Şimdi oyuncu setteyken bir yandan seslendirme yapamayacağından ötürü seslendirmeler başkalarına yaptırılabiliyor. Tabii günümüzdeki dizilerin birçoğunda görüntü ön plana çıkıyor. Misal Necati Şaşmaz'ın gerçek sesi bence çok iyi olmasına rağmen oynadığı role uygun bir ses değil. O yüzden en başından beri başkasına seslendiriliyor. Misal şu Lale Devri'nde Mustafa Sandal'ın karısının seslendirilmesi de tamamen o kadının Türkçe'sinin aşırı derece bozuk olmasından kaynaklı, Mirsad Türkcan'ın kardeşi işte bilirsiniz. Bu tip sorunlar yüzünden seslendirme yapılabilir, ama bunlarında önüne geçebilirsiniz. Necati Şaşmaz'ın ki abi torpili ama diğer kadını mesela niye dizinde oynatırsın ? Hayır güzel bile değil, Oyuncu seçimi ve iş programı çok önemli bu konuda, ikisi de yok bizde işte, o yüzden seslendirmeler kötü işin kötüsü dublajda da geriye gitmeye başladık. Ona üzülüyorum ben asıl, eskiden dublajlı film izleyince yine mutlu olabiliyorduk, şimdi rezalete gel diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bazen ses kaydı zor olduğu veya bozulk olduğu icin yapılıyo, tempo cok yükseksette kimsede şevk yok enerji yok, seslendirme daha rahat olabiliyo.riskli karakterleri baştan atlıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bide acayip zor bişey bence sonradan seslendirmeleri. Hafta içinde diziyi çek. 3 gün sürer en az. sonra birde o oyuncuları sok stüdyoya ses kaydı al tekrar. senkron tuttur falan fistan peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 %80 ihtimal çok sırıtıyor, özellikle figüran tiplemelerde. adam mıymıy neredeyse ağzını kıpırdatmadan "abi çay getirdim" diyor, seslendirmesi "THOU SHALLL NOOOOT PAAASSSSS" gibi birşey çıkıyor. kumanda bendeyse o anda çeviriyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 http://img826.imageshack.us/img826/3696/ibretilik02.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar