Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Şlotskizimi paketinden çıkarırken hüzünlendim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 sinirlendimi peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Deathblade said: Abi üşengeçlik demişsinizde bi kettle da su kaynatıp makarna koyup 20 dk sonra tabağa koyup yiyecek kadar üşengeçseniz yok artık diyorum :) makarnayı yemek kategorisine koymuyorum ben... ayrıca ayda max 2 yada 3 kere makarna yapıp yiyen adadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ruslar bazen gerçekten lezzetli şeyler yapıyorlar. annem rus diye demiyorum ama çohlezzetli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lan zor bişey değil yemek yapmak ya. bulaşık zor ama :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yedikten sonra hemen 10 dknı ayırırsan blaşıkta problem olmuyo tek kişiysen zaten max 2 tencere 2 tabak 1 pardak 1 çatal 1 kaşık 1 bıçak max 10dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 utopia said: aile geçindiriyor insanlar o parayla 3 vardiya falan çalışıp çok ayıp lan böyle topikler açmanız falan iki tokat atasım geliyor ha ananız babanız sizin alkolünüze sigaranıza para vermek zorunda değil çalışın kazanın lükslerinizi oradan zıkkımlanın çok haklı. ayıp. şimdi salağın biri gelir paramız varsa harcamamıza karışamazsınız reröre yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 e parası varsa karışamayız ama haklı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 belki patronun oğlu mevkiinde herif ne biliyoruz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o zaman ağlanmicak. yettirecek. yettiremiyorsa lüksünden de vazgeçemiyorsa gitsin part time iş bulsun. millet aile geçindiriyor o parayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yettiremeyen adam da gecko hani. kesin hatunlara yedirmiştir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bella said: utopia said: aile geçindiriyor insanlar o parayla 3 vardiya falan çalışıp çok ayıp lan böyle topikler açmanız falan iki tokat atasım geliyor ha ananız babanız sizin alkolünüze sigaranıza para vermek zorunda değil çalışın kazanın lükslerinizi oradan zıkkımlanın çok haklı. ayıp. şimdi salağın biri gelir paramız varsa harcamamıza karışamazsınız reröre yapar. Karışabilir misiniz ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben cok istesem karışırım. gelip döverim paranı alırım sende daha cok harcıyamazsın. ama ordaki mevzu, karışıp karışmama değil, konumuzun cok parası olanın cok para harcaması değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yoo olanın harcamasından kime ne abi. olmayıp da ağlayanlar için söylüyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 evet, bu iki cevap yeterli. sınırsız parası varsa harcayabilir, konu o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Olmayıp da harcayanlar içinse lafım yok, angut onlar da olanın harcamasına laf edecek lükse sahip insan yok dünya üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Olmayanların ağlamasına da mı kızıyorsunuz ? Düşene bir tekme de sizden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 olmayıp harcayanlar,evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Olmamasına rağmen elindeki bütün parayı çar çur edenlere kızılıyor burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 OLANIN DA OLMAYANIN DALÖLÖ dur lan benim hatlar karıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lan yoksa 600 lirayı hem hatuna yedirdin hem de vermedi 1 ay aç kaldın demi? doğruyu söyle lan gülmicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Ayağını yorganına göre uzatacaksın demiş atalarımız. Olay bundan ibaret olsa gerenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 tam trasty ve blazcowicz lik başlık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Xaenin said: Olmayıp da harcayanlar içinse lafım yok, angut onlar da olanın harcamasına laf edecek lükse sahip insan yok dünya üzerinde. kes lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: yüksek ihtimal yurtta kalıyosun aylık yurt ücretini ailen ödüyor. sana kalan 600 lira zaten 7/24 pc başındasın. pek bi ortamın yok. kız arkadaşında yok. alkol 2 birayla göt olacak bi tiptesin orda yırttın. sigara içersen annen baban döver. 600 lira yeter. otelde kalıyorum/çalışıyorum ücreti de ben karşılıyorum bana kalan 600 lira ilen 7/24 pc başında değilim ne yazıkki olmayı çok isterdim, skype falan bile açamıyorum lan sdf. geri kalanlarda gerçek dışı ama yazmicam övünmeyi sevmiyom sdf ama sigara içersem döverler gerçekten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar