Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Merhabalar, Şimdi geçen Brükselde Fnacdayken adam apple standında mac üzerinde bir adam ile bi kadına bi yazılım tanıtıyodu. Böyle bi blog/web girdisi düzenleyici düşünün, sayfa komple yazı dolu ve ortasında bi resim var daire şeklinde. Gazete makalesi gibi düşünün. Adam o resmi mouse ile istediği yerine atıyo yazının, yazılar da otomatik kayıyor sayfa yapısını bozmadan. Çok hoşuma gitti. Şimdi asıl soru şu, Windows için bu yazılımdan var mıdır? Bide bu yazılımın adı nedir? Thanks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 html5 uygulamasıdır o bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 illustrator ile yapmak mumkun ama ise yaramaz herelde. o blog neyse onun icin yazılmıs bir plugin olabilir mi? blog duzenlemek icin ayrıca bir yazılım kullanıldıgını bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Ya bildiğin Dreamweaver giib bi yazılımdı işte. FOnksiyonlar aynıydı, ağzım açık izlemekten aklıam gelmedi ismini öğrenmek :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 o adaptive text olayi (adini salladim) pek cok apple uygulamasinda var (bkz pages). senin gordugun iweb olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Belki de... Ama adam bloğunu makalalerini felan bu şekilde oluşturabilceğinden bahsediyodu çifte. Belki de office uygulamasıydı. Var mı web için benzer arayüz? html 5 de varmı böle bişi? drag drop video pb felan gördüm html 5 de ama bunu görmedim. Klavyenin L tuşu kırıldı yazılar dandik oluyor kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 adobe illustrator ile yapılabiliyor dedigin tam olarak. grafigi kaydırdıgın yere gore textin align'ı degisiyor. fireworks'te de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Rotweiler said: Klavyenin L tuşu kırıldı yazılar dandik oluyor kusura bakmayın. L en sağlam tuşudur klavyenin. Hem Q hem F klavyelerde aynı yerde duruyor. Tank gibi mübarek. Nasıl kırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Kavga çıkınca evde, kafamdaki kulaklık fırladı üstüne. Kırıldı sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 klavyenin en saglam tusunu ben hep "t" diye dusunmusumdur, demek degilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bence en saglam enter. gerci klavye tusu bozmayı basaramadım bugune kadar ama eskiden (10 yıl once falan) yazıyı yazıp yazıp sonra enter tusuna ÇATONKK diye basma alıskanlıgı vardı millette. ona ragmen dimdik ayakta durdu hep o tus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 dandik rubber dome klavyeleri bozmak gibi bisey soz konusu olmasa gerek zaten. anca sinirlenir kirarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ahah abi konunun applicationdan, klavyenin en sağlam tuşu'na doğru gidişi enteresan olmuş dfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi adobe contribute var cs5 de ama değildir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 t en sağlamı bence. ahahah böyle bi konu açılır anketli:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 apple diye yaziliyo iste abi, dogru yazmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 en az sağlam tuç boşluk çubuğu.. arada iki kere basmam gerekiyor etk ietmesi için birt de klavyeme şöyle bi,r baktım da.. tiksindim lan.. kullaılmayan tozlar kalorifer isi ve tozdan kararmış, mesela j harfini neredeyse hiç kullanmamışım ama a harfi silinmeye yüz tutmuş durumda hani muhasebe bürosuna girersin ya, tuşları sararmış eski klavyeler gözüne çarpar öyle ki bir kullanırsın sopnra gidip elini yıkma ihtiyacı hissedersin.. öyle işte.. en iyisi gideyim bugün byeni bir klavye alayım.. mouseu da değiştireyim keza o da öuyle sararmaya başlamış leş gibi olmuş.. ıyy.. tiksindim şidmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Off, benim eski laptop beyazdı (Acer 5920g), tuşların arasındaki organik birikimden insan oluşurdu insan. Klozetten daha pistir eminim. Üstünde her türlü leke vardı, kola lekesi, şarap lekesi, bol salçalı bezelye lekesi, pizza kaşarı vesaire. Şimdi salonda duruyor Full Hd medya oynatıcı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar