Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple yazılımı(oku pls sdf)

Rotweiler

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Şimdi geçen Brükselde Fnacdayken adam apple standında mac üzerinde bir adam ile bi kadına bi yazılım tanıtıyodu.
Böyle bi blog/web girdisi düzenleyici düşünün, sayfa komple yazı dolu ve ortasında bi resim var daire şeklinde. Gazete makalesi gibi düşünün. Adam o resmi mouse ile istediği yerine atıyo yazının, yazılar da otomatik kayıyor sayfa yapısını bozmadan. Çok hoşuma gitti.

Şimdi asıl soru şu, Windows için bu yazılımdan var mıdır? Bide bu yazılımın adı nedir? Thanks.
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de...
Ama adam bloğunu makalalerini felan bu şekilde oluşturabilceğinden bahsediyodu çifte. Belki de office uygulamasıydı.

Var mı web için benzer arayüz? html 5 de varmı böle bişi? drag drop video pb felan gördüm html 5 de ama bunu görmedim.

Klavyenin L tuşu kırıldı yazılar dandik oluyor kusura bakmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

en az sağlam tuç boşluk çubuğu.. arada iki kere basmam gerekiyor etk ietmesi için

birt de klavyeme şöyle bi,r baktım da.. tiksindim lan.. kullaılmayan tozlar kalorifer isi ve tozdan kararmış, mesela j harfini neredeyse hiç kullanmamışım ama a harfi silinmeye yüz tutmuş durumda

hani muhasebe bürosuna girersin ya, tuşları sararmış eski klavyeler gözüne çarpar öyle ki bir kullanırsın sopnra gidip elini yıkma ihtiyacı hissedersin.. öyle işte.. en iyisi gideyim bugün byeni bir klavye alayım.. mouseu da değiştireyim keza o da öuyle sararmaya başlamış leş gibi olmuş.. ıyy.. tiksindim şidmi
Sosyal ağlarda paylaş

Off, benim eski laptop beyazdı (Acer 5920g), tuşların arasındaki organik birikimden insan oluşurdu insan. Klozetten daha pistir eminim. Üstünde her türlü leke vardı, kola lekesi, şarap lekesi, bol salçalı bezelye lekesi, pizza kaşarı vesaire. Şimdi salonda duruyor Full Hd medya oynatıcı olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...