Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elvan felan Hikaye !

kermit

Öne çıkan mesajlar

Saat gecenin 3 ü gibi
arkadaşlarla biraz bi yerlerde kafayı bulmuşuz
eve gidiyorum
arkdaşlar arabayla bıraktılar ama
eve gidebilmem için bi 500 metre daha yürümem lazım
her neyse markete uğradım bi kaç bişi aldım işte
evde kimse yok ben sabaha kadar devam etmeyi düşünüyom kendi başıma
bişiler aldım yürüyorum
uzun bi bulvar var
bilen biliyodur antalyalılar
Özgürlük bulvarı
yüyürken yolun solunda bi park var
4 köpek gördüm orda hav hav havlıyolar felan
tınlamadım biraz sonra aralarından birisi hafif koşmaya başladı
köpek beslediğim için havlayıp sadece susan köpekler olur
bu tam tersi havlayarak öyle bi geliyoki allah kermit kaç olm bu seni yer bitirir dedim kendi kendime.
diğer 3 köpekte ayaklandı ve öndeki köpek ben yürüyüşümü nbiraz hızlandırınca bu da hızlanamaya başladı.
birden karşıdaki apartmana koşarsam kurtulcam aklıma geldi ve öyle bi koşmaya başladımki ben bile hayret ediyorum . rahat bi 200 metre koştum ama benikovalayan köpekte tam arkamda elimdeki poşeti attım arkamdakine doğru yok fayda etmedi köpek durmuyo hala yakalasa parçalıycak. Ufak bişide değil ki hayvan gibi köpek.
Diğer 3 köpek de benim peşimi bırakıp buna sanki gaz veriyolar havlayarak "hadi oğlum , yakalarsın sen onu , yürü be" gibisinden havlıyolar .
Her neyse ben zar zor apartmanınn tekinin altına girdim ama nefes alırken ciğerlerim öyle bi acıyoki sormayın ..
boğazım kurudu felan.
hafif etkisinden kurtulunca olayın gülmeye başladım . şu zamana kadar bu kadar hızlı koşabildiğimi hiç bilmiyodum ve farkettim.. Elvan felan hikaye yani. Olimpiyatlara ben katılsaydım keşke diyesim geldi :P
eve bi gittimki sormayın rahat 5 bardak su içtim ne gündü be diye bi iç çekip yattım sonrada ^^[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Ağustos 2004 10:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi kere deniz otobüsüne yetişmek içni kartal meydanını bir uçtan dieğr uca yaklaşık 4-5 saniyede koşarak geçmiştim.[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki:
icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun....

blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
kodurtma noktaya

martılar
Sosyal ağlarda paylaş

Hawlayan Köpek Isırmaz :) EHuaheua[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤
[spo1=Paticik Antipatik ßirliği]Paticik Forumlarındaki Bireysel Silahlanma+Saçmalanma+Gereksizleşmeye HAYIR!!! Daha iyi bir paticik için elele:FRP_Master,Erutan,RaVeNa,Fransua,Neronn,_Dalamar_...
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fransua, 29 Ağustos 2004 12:11 tarihinde demiş ki:
Hawlayan Köpek Isırmaz :) EHuaheua

ya genelde öyledir
sadece havlar ama bu farklı
köpek yetiştirdiğim içinde biliyorum bu ciddi ciddi alıcaktı bi kaç parça[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki:
[i]*BonePART fistiklari yer *
Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu
Sosyal ağlarda paylaş

Bize de benzer bir şey olmuştu ,
bizim sitenin aşağısında bir market var ondan içki alıp siteye çıkıyorduk , arkadaş şimdi sitede içerken birisi görür bin türlü laf işitiriz dedi gelin şu solda kuytu bir yer var orda içelim ..
Tamam dedik , gittik apartmanın birinin girişine .
Baktık yanda bir hışırtı , arkadaş köpek var orda dedi , o zaman başka yere gidelim dedik ..
Tam apartmandan çıktım yürüyecem arkadaşlar " Heren sakın koşma " dediler .
İnat değilmi bir koşmaya başladım ( koşmaz olaydım ) 10-15 köpek kovalamaya başladı , bir arkadaş apartmanda kısılı kaldı , diğeri ta bakkala kadar kaçtı , bende siteye kaçtım , en sonunda sitede buluştuk heh[signature][hline]Artık ben de hacettepeli oldum
Sosyal ağlarda paylaş

abi onu bunu bilmem valeron imzaam oldu heh

abi onlar kuduzdur şindi ya o yuzden once haflayıp sora kosmaya baslamıs it..[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi...
said:
Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki:
oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir

[Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 29 Ağustos 2004 12:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok kötü bi duygu olsa gerek.
Kaçarken balkondan dışarı izleyen bi kız falan varsa hele ki... :)[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
The Lost Age
Developer Brook
Radio Lostage
Sosyal ağlarda paylaş

Eheh. Biz arkadaşlarla bir bayramın 2. günü sokakta oturuyorduk. Ufacık bir köpek geldi. Havlıor. Biz direk "Ehihei ısıracan mı lann?" modlarına girdik. O sırada arkadan bir yirmi(yazıyla 20) büyük köpek çıktı. O zaman ne kadar hızlı koştuğumu ve ne kadar yükseğe zıpladığımı öğrenmiştim. Depar atarak bahçe demirlerini aşışımız unutulmazdır. Ayrıca o sırada bayram gezmesine giden arkadaşalrıma güzel eğlence olmuştum. (Sahneyi düşünsenize. En önde 5 kişi koşuyor hemen arkalarında ufacık bir köpek. Onun arkasında ise yirmi kadar köpek. Maraton gibi bir şey :D)
Havlayan köpek de ısırıyor. fazla güvenmeyin. (Siz köpek gelirken çömelmeyi de denersiniz şimdi)[signature][hline]Ne hasta bekler sabahı,Ne taze ölüyü mezar, Ne de şeytan bir günahı,Seni beklediğim kadar.
Geçti, istemem gelmeni,Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar?..
Sosyal ağlarda paylaş

ben kendi rekorumu gz1 otobüsünün dombili şöförü durağın 5m ilerisinde durmayıp bana tip tip bakarak 500-600m ilerdeki durağa gazlamasıyla kırdım.
sonraki durakta yetişmiştim adama ettiğim küfürleri ben bilirim:) (adam duymuştu bide ehueh)
aynı olay rıhtım durağıyla bir sonraki durak arasında da oldu, yine yetiştim.
köpek allahtan kovalamadı kovalasa ne kadar hızlı giderim bende bilmiyorum:)[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

bir kere bana da böyle bir olay oldu
bacağım sakat olduğu için halı saha maçına gitmediğim bir gün annemin bahçeye düşürdüğü bir tişörtü almak için aşağıya indim bir köpek var bahçede nereye gitsem önümü kesiyo ben de 'ne yaparım' diye düşünürken baktım köpek başka yere bakıyor bir anda bahçenin diğer tarafından koşmaya başladım rahat bir 100 metre koştum bakkala girdim yakındaki öyle kurtulmuştum :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yavşak dicem kızacaksın =)
Sosyal ağlarda paylaş

Geçen sene 2-3 arkadaş bilişim fuarından dönerken bakırköy meydanını baştan on dakikada geçip deniz otobüslerine yetişmiştik son saniyede. Akşam 8-9 gibi bişeydi ve en son deniz otobüsü mü neydi (veya sondan bi önceki çok iyi hatılamıyorum 45 dk 1 saat bekleme süresi var).[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Sosyal ağlarda paylaş

ben olsam parçalanmak pahasına poşeti atmazdım :P[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

köpekten kaçtığın zaman daha çok kovalar abi korktuğunu belli etmiceksin yani.. biz biraz kaçıp(o sırada köepk gaza geliyor kovalıyo) aniden bir dönüyorduk bu sefer köpek kaçıyordu ehzauha[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
RamsesII'ten abarmalar;
RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
"Bugün bacım,yarın ihtiyacım"

Sosyal ağlarda paylaş

Oof of, size benim yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum (of ellerim titremeye başladı sinirden..)

Yıllar önce, Orta 2'nci sınıfın son günü servisi beklemek için dışarı çıkmıştım. Son gün olduğu için serbest kıyafetti o yüzden iki dakkada giyinip çıkmıştım, servisin gelmesine de daha vardı. Apartman bahçesinden çıkar çıkmaz ilgilenicek bir şey bulabilmek için etrafa bakınırken karşı bahçede 2 tane yavru köpek(yavru dediğim büyükler de yine daha gençler) gördüm. "Ne kadar şekerler" diye düşünüp daha yakından bakmak için yaklaştığım da şok olmuştum, çünkü bizim yavru köpeklerin yanında benim görüş hizama yeni giren 5 tane de yetişkin köpek vardı. Ben belki beni görmemişlerdir diye geri geri çekilirken birden hepsi bana döndü ve bir saniye kadar baktıktan sonra hepsi havlayarak üstüme saldırdılar.
Saniyesinde depar atarak gerisin geriye koşmaya ve çığlıklar atmaya başladım. 7 köpekte karşı bahçenin açık kapısından geçip büyük bir süratla beni kovalamıya başlamışlardı. En yakın mekan olarak kendi bahçemize girdim ama apartmana girmem imkansızdı o yüzden koşmaya devam ettim. Hemen arkamdan da bana yetişmiş olan köpekler geliyordu. Çığlıklar atarak apartman etrafında bir tur döndükten sonra son bir çare 1,25 metrelik duvardan atlayıp yan bahçede koşmaya devam ettim. Belki geçemezler diye arkama döndüğümde o kısa süreli umudumda yok olmuştu çünkü iki genç köpek dışındaki diğer 5 köpek duvardan atlamıştı. Yardım çığlıkları atarak yan bahçede bir tur daha attıktan sonra Pencerelere çıkmış mahalle sakinlerinin yönlendirmesi ile tekrar bahçeme geri döndüm. Apartman komşularımızın apartman kapısını açıp bana el kol hareketleri ile gelmemi işaret etmeleri ile son bir şansla kapıya koştum ve ben girer girmez kapıyı kapattılar. Kapının kapandığı saniye 5 köpekte kafadan kapıya girdi ve ağızlarından salya akıta akıta havlamaya devam ettiler. Tabii komşular hemen bir bardak su verdi sakinleşmem için filan ama tabii el kol bacak her tarafım çok pis titriyordu.
Komşulardan biri bu köpeklerin mahalleyi uzun zamandır tehdit ettiğini, geçen gün de 2 arka sokakta yaşlı bir adamı parçaladıklarını filan söyleyince daha bir bayılır gibi oldum...
sonra köpekler yavaş yavaş dağıldılar ve 5 dakika sonrada servis geldi tabii ona da bi depar falan...
Hayatımda ilk defa okulda Takdirname aldığıma sevinememiştim...[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

iyi ve sağlam bir köpek 5 SANİYE içerisinde 50 KM hıza ulaşabilen bir yaratıktır...

Bir insanında 54 KM hızdan yukarı çıkmasına kemikleri el vermez koşarken :))

Beni şimdiye kadar çoooooooook kovaladılar...

"Pedale!" sağolsun ;)) Dünya bisiklet sprint ve Arazi iniş rekorlarını kırdım...Artık formanın cebinde sürekli DOGO KÖPEK SAVAR var,savıyorum 2 saniyede :P

Geçmiş olsun Kermit :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
O Şimdi Londoncu
Sosyal ağlarda paylaş

bir tane de annem yüzünden olan maceram var
yaklaşık 1km 'lik yolu (pizza hutt'tan 10küsür dilim pizza yiyerek çıktıktan sonra) 3dakikada koşmuştum
perişan olmuştum walla :D[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem
maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim
Boojack, 19 Ağustos 2004 01:01 tarihinde demiş ki:
Yavşak dicem kızacaksın =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...