Cons Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Densiz said: 3dk cd ile yürüme efektlerine immune oluyorsun, o sırada sheepdi stundı yemiyorsun. wat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Densiz said: Arms ağacında bile charge manyağısın. Densiz said: yürüme efektlerine Densiz said: 140k vuran ss ler var tek charge daki daki 3sn stun sayesinde Densiz said: Sağlam warriorler beni zorluyor. Tam frost bolt ve ice lance gelişine açıyorlar şaftım kayıyor. dostum yapmaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 şu geldi aklıma asfasdfsda Kaede said: Spidee said: Kollar Savaşçısı http://img155.imageshack.us/img155/4654/1290338983232.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 way beee ne tartisma donuyo, arenajunkiese official forumlara filan kitlemis durumda walla gozlerim doldu. O diilde ben warriora gelenlerin buffmi nerfmi oldugunu anlamiyorum napicam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 IQ test. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Peki zeki arkadasim. Bana soylermisin bunlar nerfmi buffmi. Recklessness now increases special critical strike chance by 50%, down from 100%, but lasts the full 12 seconds instead of allowing only 3 charges. Inner Rage has been redesigned. It now reduces the cooldown on Heroic Strike and Cleave by 50% (to 1.5 second) for the next 15 seconds. 1-minute cooldown. It still cannot be used during Deadly Calm. This ability was originally designed to help warriors with rage capping, but the Heroic Strike and rage normalization changes seem to have solved that problem on their own. This new design will still allow warriors to burn off excess rage faster, at their discretion. Lambs to the Slaughter: Instead of granting 10/20/30% damage to the next Mortal Strike, Overpower, or Execute, it now grants a 10% buff to any Mortal Strike, Overpower, Slam, or Execute that stacks 1/2/3 times. War Academy no longer buffs Heroic Strike or Cleave. It now buffs Mortal Strike, Raging Blow, Devastate, Victory Rush and Slam. Glyph of Rapid Charge has been changed from a 7% reduction to Charge's cooldown, to 1 second off of the cooldown. This change is primarily to clarify the exact cooldown reduction this glyph provides. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 said: Recklessness now increases special critical strike chance by 50%, down from 100%, but lasts the full 12 seconds instead of allowing only 3 charges. Buff. said: Lambs to the Slaughter: Instead of granting 10/20/30% damage to the next Mortal Strike, Overpower, or Execute, it now grants a 10% buff to any Mortal Strike, Overpower, Slam, or Execute that stacks 1/2/3 times. Nuke'u azaltıp sustained damage'ı arttırmışlar. said: War Academy no longer buffs Heroic Strike or Cleave. It now buffs Mortal Strike, Raging Blow, Devastate, Victory Rush and Slam. Daha majör skillere verilmiş, bence buff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 said: Recklessness now increases special critical strike chance by 50%, down from 100%, but lasts the full 12 seconds instead of allowing only 3 charges. Eger eskidi gibi %20 dmg almaya dewam edersekki bu sefer 12sn surucek PVP icin korkunc bir nerf. said: Lambs to the Slaughter: Instead of granting 10/20/30% damage to the next Mortal Strike, Overpower, or Execute, it now grants a 10% buff to any Mortal Strike, Overpower, Slam, or Execute that stacks 1/2/3 times. Deneyip gormek lazim bisi diyemiorm. said: War Academy no longer buffs Heroic Strike or Cleave. It now buffs Mortal Strike, Raging Blow, Devastate, Victory Rush and Slam. Evet MS eklenmis HS yi zaten patchden sonra kimse kullanmicak heralde. Buff denilebilir. said: Inner Rage has been redesigned. It now reduces the cooldown on Heroic Strike and Cleave by 50% (to 1.5 second) for the next 15 seconds. 1-minute cooldown. It still cannot be used during Deadly Calm. This ability was originally designed to help warriors with rage capping, but the Heroic Strike and rage normalization changes seem to have solved that problem on their own. This new design will still allow warriors to burn off excess rage faster, at their discretion. E peki simdi bu ne? %15 dmg yok artik. HS ye Cleave gelen buffdan sonra slam warken ben onlari kullanmicamki bunu kullanayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Nası hs yi kullanmıycan ya hemde eskisi kadar sık kullanıcan, Deadly calm açtığında hem pve hem pvp arms Hs mecburen spamlıycak free gcd olduğundan, Fury pvede rage boşaltmak için ve flury up time için mecbur spamlıycak (more crit = flurry) Fury pvpde ise belki biraz daha az kullanılcak ama 70 ragei gördünmü basıcaksın gene pek değişen bişi yok. Ayrıca gene 20k (pve) crit vuruyodu gayet 4.0.6 ptrde %35 nerfe rağmen (fury de) Edit: Slam hsnin yerine geçemez gcdsi var ve castliyorsun salmi pve de mortal collosus ve op cd iken kullanıcaksın pvp de de benzer şekilde armsken. Rage sıkıntısı olan yerde HS atmıycan tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 biraz ptr oynadımda hunter hareket halindeyken auto shot calısmıyor hani calısacaktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 PTR 2 patch geriden geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 * Slam weapon damage percent (at level 80+) has been increased from 125% to 145%. Fury * In addition to its current effects, Bloodsurge now also causes the next Slam to deal 20% more damage. * Raging Blow weapon damage percent (at level 80+) has been increased from 110% to 120%. Oh shit biri o 92k ss sini blizzarda yollamış :D normal olarak tekrar nerflendi ragingblow :P %110 dan %120ye saçmaydı ama gerçekten. Slam'a deli buff geldi ama totalde armsta iş yapıcak bu gidişle pvede artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 nerf derken? bufflanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ahmedinejad said: nerf derken? bufflanmış %110 dan %145 e çıkarmışlardı %120 ye nerflemişler, bunlar ne çekiyo ya harbiden merak ediyorum geceleri asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cungu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 sultan sofrası kuruyolarmış geceleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 denizden kova yapyıolarmış diye duydum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 dk tank nerfleniyor diyolar,ben göremedim onun hakkında bişey,tekrar mı değiştirildi? bloodta armor %60 yerine %30 diye söylediler bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 shadow priestin düzelmesi gereken birçok şeyi var ama mind sear dışında hiçbir yenılık yok , yeterince QQ lamıolar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Hepsi Disc olcak cunku, zaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Hak yolunu buldum holy oldum valla ben. Patch gelene kadar böyleyim hiç uğraşamıycam. CAST ETMEYİ ÖZLEMİŞİM :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Holy süper. Ama guardian spirit'ten sonra çok sahane yatırıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bu patch ne zaman gelicek acep? Bilgisi olan warmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bu hafta gelmeyeceği kesin ama gelecek hafta gelmesi çok muhtemel. Bu hafta ptrye final build gelirse tarih kesinleşir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Bu nedir yaaa: Rogue Combat Blade Flurry is now a toggle that can be turned off by pressing the button again. In addition, this ability no longer has a fixed duration, but will go on cooldown for 10 seconds after being canceled (similar to Stealth). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2011 game breaker bi değişiklik, saygıyla selamlıyoruz. götünden skill revize etmek böyle bişey olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar