Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.0.6 minor balance patch

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şaka bir yana normal nerf yanlız. No root: %0 dmg demek çünkü. Sadece mobility meselesi değil.

Eskiden frostbolt vururdu yine, survival sorunuydu ama artık 1; çok vuruyor namussuzlar. 2; mage'in frozen olmadan vurdugu frostbolt dmg'ı 6k.

O yüzden normal, yoksa Blizzsever Druidleri, nerflemez kolay kolay. baya feedback verdim zaten amcalara bu konuda, azimle nerflettik.
Mesaj tarihi:
yok yok düşündüğün şey değil yine 30k fln shield olcak da priest kendisine shield attıgında ekstra %30 bascaktı onu kaldırdılar, rmp'ne dokunmadılar korkma dfgds
Mesaj tarihi:
shadow prinin bufflanması gerektiğini bi tk ben m düşnüyorum? 1v1de wotlksa rogue alabiliyoduk su anda sublar full hp ile alıyolar healları priden fzla.. vampiic embrace birçok kişi tarafından gereksiz gibi yorumlansa da bence gayet iyi ve gerekliydi emproved ve ile birlikte.. şu anda baya eksikliğini yaşıyorum 2v2de.. 5v5de işe yaramayabilir ama 2v2de iyiydi..ı WANT IT BACK!
Mesaj tarihi:
ses said:

Shapeshifts: Entering or leaving a shapeshift no longer cancels root effects. It continues to cancel movement slowing effects

aahahsdasdaha

Benim droodum olsa özelliklede feral %100 bırakırdım. Reroll
Mesaj tarihi:
Abi çok takip etmiyodum başka classların, o yüzden bilemiyorum da, hayatımda gördüğüm en ağır nerf bu ya. Daha ağır nerf oldu mu bundan önce başka classlara? Onlara bakıp kendimi avutayım dedim sdfsdf
Mesaj tarihi:
7-8 sezonluk faceroll'a inen adaletin çekici gibi patch.

O neydi öyle ya, snare yoktu adamlara, sınırsız manayla, no snare, no root.

WHY GOD, WHY?
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

xunn said:

Abi taktik maktik sallayıp priest'e abanırsak kesin alıyoruz ya. =P

warr mage pala, 2si arena virgin düşün.

mage ve rogları kötü demek ki

Ben çok iyiyim.
Mesaj tarihi:
Zaten öyle değil mi, lululz.

Evet ya, TSG'deki tek viable target da lolol immune 4ever bro diye gezicek. Yeni ladder titan savaşı TSG vs RMP zaten bariz.
Mesaj tarihi:
ee şimdi druidler ne yapacak? root silemeyecekler. Druid oyundaki tek magic effect silemeyen healer sınıf değil miydi? Ne olacak roota girince 10sn bekleyeceklermi artık.
  • Yeni Oluştur...