xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Şaka bir yana normal nerf yanlız. No root: %0 dmg demek çünkü. Sadece mobility meselesi değil. Eskiden frostbolt vururdu yine, survival sorunuydu ama artık 1; çok vuruyor namussuzlar. 2; mage'in frozen olmadan vurdugu frostbolt dmg'ı 6k. O yüzden normal, yoksa Blizzsever Druidleri, nerflemez kolay kolay. baya feedback verdim zaten amcalara bu konuda, azimle nerflettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 eheh daha patch gelmeden improved power word shieldın buffını iptal ettiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bi dakka, geri mi alındı o, wtf ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 yok yok düşündüğün şey değil yine 30k fln shield olcak da priest kendisine shield attıgında ekstra %30 bascaktı onu kaldırdılar, rmp'ne dokunmadılar korkma dfgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 başlıktan minor kısmı silinmeli artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Evet abi hayvan gibi class revamplar geliyor. rmp yapacaz patchi bekliyoruz penisler kaya gibi arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 abi rmp oynayan gene oynuyo şimdi balance bahanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Abi taktik maktik sallayıp priest'e abanırsak kesin alıyoruz ya. =P warr mage pala, 2si arena virgin düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 shadow prinin bufflanması gerektiğini bi tk ben m düşnüyorum? 1v1de wotlksa rogue alabiliyoduk su anda sublar full hp ile alıyolar healları priden fzla.. vampiic embrace birçok kişi tarafından gereksiz gibi yorumlansa da bence gayet iyi ve gerekliydi emproved ve ile birlikte.. şu anda baya eksikliğini yaşıyorum 2v2de.. 5v5de işe yaramayabilir ama 2v2de iyiydi..ı WANT IT BACK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 xunn said: Abi taktik maktik sallayıp priest'e abanırsak kesin alıyoruz ya. =P warr mage pala, 2si arena virgin düşün. mage ve rogları kötü demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ses said: Shapeshifts: Entering or leaving a shapeshift no longer cancels root effects. It continues to cancel movement slowing effects aahahsdasdaha Benim droodum olsa özelliklede feral %100 bırakırdım. Reroll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 # Serpent Spread change reverted ehi ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 öyle saçma sapan değşiklik mi olur ne demek lan shapeshift root'tan çıkarmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 maksat denge olsun ehiehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ses said: Shapeshifts: Entering or leaving a shapeshift no longer cancels root effects. It continues to cancel movement slowing effects aahahsdasdaha to the ground babe. oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Strength of Soul now also causes the priest to become immune to silence, interrupt, and dispel effects for 2/4 seconds after using Inner Focus. değişmiş bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Abi çok takip etmiyodum başka classların, o yüzden bilemiyorum da, hayatımda gördüğüm en ağır nerf bu ya. Daha ağır nerf oldu mu bundan önce başka classlara? Onlara bakıp kendimi avutayım dedim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 7-8 sezonluk faceroll'a inen adaletin çekici gibi patch. O neydi öyle ya, snare yoktu adamlara, sınırsız manayla, no snare, no root. WHY GOD, WHY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 nomsaR said: xunn said: Abi taktik maktik sallayıp priest'e abanırsak kesin alıyoruz ya. =P warr mage pala, 2si arena virgin düşün. mage ve rogları kötü demek ki Ben çok iyiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Siz yeni DK'yı görün şu halleriyle live'e geçerse. ABİ DURDURAMIYORUM HERİFİ SÜREKLİ BİŞİLER AÇIK FUUUUUUUUU diye rage olacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Zaten öyle değil mi, lululz. Evet ya, TSG'deki tek viable target da lolol immune 4ever bro diye gezicek. Yeni ladder titan savaşı TSG vs RMP zaten bariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 ee şimdi druidler ne yapacak? root silemeyecekler. Druid oyundaki tek magic effect silemeyen healer sınıf değil miydi? Ne olacak roota girince 10sn bekleyeceklermi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 aha druid gg feral druid holy paladinsiz disc priestsiz falan total gg artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Oyunda magic silemeyen healer sınıfı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 komple büyüyü siliyorlar oyundan yani healer classlar? 1 topic altta can çekişiyorum ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar