BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Nefr, 23 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki: 35 iyidir, güzeldir [özel not]sefkilim okuyorsan bu mesajı bil ki genel konuşuyorum, kendim için değil[/özel not] forza Nefr! daha 5 yılım var bi an için kendimi iyi hissettim ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 35 geç bir yaş. Yani çocuk düşünüyorsan 37 gibi çocuğun olsa. Senin kılların kadayıf olduğunda çocuk en piskopat devrelerinde olacak yani başedemezsin, ona gerekli fiziksel ilgiyi gösteremezsin. Kısacası o yaşlarda çocuk yorar. Ama çocuk olmasın diyorsan zaten o yaştan sonra neden evlenicen ki? 37 yıl bekar yaşamışsın bir 37 yıl daha yaşarsın tek başına :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Nefr, 23 Ağustos 2004 15:35 tarihinde demiş ki: [özel not]sefkilim okuyorsan bu mesajı bil ki genel konuşuyorum, kendim için değil[/özel not] Ehe, garantiya almak şart hehe.[signature][hline]Evlat : Hede şarkıyı çok kötü coverlamışlar bence, dinleme hatta duyarsan kaç. (23:50) Baba : Bu konuyu meclise götürebiliriz. (23:53)
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: fedaykin, 23 Ağustos 2004 15:41 tarihinde demiş ki: ...Evlensem bile çocuk zor :D mimkinatı yok. en saçma yöntemle 1 adet karanlık oda ve 1 adet dikiş iğnesine bakar. tabi bir de düşüncesi pek hoş değil ama hatun kişinin tüpçü jokeri var. hatta hatunun yalan söyleyip hamile kaldığını ve çocukla zorla evlendiğini bile duymuştum. :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ehehe lol az önce çikolata dağıttılar personelden de birisi nişanlanmış, 2 ay sonra da o evleniyormuş :) Mühendis kadrosu bitti şimdi de sıra işçilere ve personele geldi :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sen daha dur benim gibi senden küçük bilumum kuzenlerin, okul arkadaşların ve mahalledeki bütün bekarlar evlenince asıl o zaman koyacak :p kardeşim bile nişanlandı yani bi 87 doğumlu kardeşim var o da şimdiden çoktan bi kızla normal ötesi anlaşmış durumdalar lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ehehe lol en yakın kuzen olan dayımın oğlu evlenirse o zaman hakkaten zıçtık zira annemin çenesinden durulmaz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
narin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ben 20 yaşıma geldim babam 43 valla mükemmel anlaşıyoruz , bazen kızardım "neden bu kadar erken evlendin" die ama bence çok iyi etmiş.. Birçok şey bizim hayatımızda hiç sorun olmadan yaşandı ve geçti hissetmedik , bunun aramızdaki yaş farkında çok etkisi var.. Tek dezavantajı bazen sinirlendimi komik gelio bana ama o kadarda bozuntuya vermiyorum ..[signature][hline]We mek yuh feel alright (G) Wine up ya body till a mornin light (Then gal) Wave up yuh hand because yuh know seh yuh tight (G) Bounce and gallang woman yuh know seh yuh right (Because) Woman, woman, woman ...
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Nefr'e güvenirsem 18 senem var:D evlilik çoluk çocuk önümüzdeki 14-15 yıllık programımda yok benim:) çok rahatım yani acıyorum evlilik baskısı altındakilere *!kızdırmaya çalışır* bide NHAHAHAHAHAHA derdim de gereksiz...*!kaçar*[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe MSN:[email protected] icq: 172758290
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bence müstakbel karısıyla oturmuş bizim yazıları okuyup kahkahalarla gülüyolar şu an. eh be fed alıcağın olsun. :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bi söz vardı tam olarak nasıldı emin değilim ama şöle bişidi :) 30'una kadar evlenen eşektir, 35'ine kadar evlenemeyen eşşoğulueşektir :)[signature][hline]I, Raider msn:[email protected]
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 5 yılda buldun buldun, bulamadın her halükarda eşeksin yani :p[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi
StRencher Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şu bir gerçektirki 30 lu yaşlara dayanmış ve "ben evlenmiycem ben evlenmiycem" diye tutturan bir çok kişi 30'una basmadan evlenir :D Hadi bakalım fedaykin. Şimdi iş bize düşüyo. hemen senin profilinle bütün arkadaş sitelerine account açıcaz :)[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ben de buna güveniyorum evlenmem de evlenmem diyodum, millet de aynen böyle 30una gelmeden evlenir genelde böyle diyenler diyolardı 30 da bitti malesef bu öngörüler tutmadı :p pişmanım...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 fedaykin evlenirse şimdi bize kim nutuk çekecek artık o sadece karısına nutuk çekebilir !sniff! :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 bilekrozcum nısl yahu 87li kardeşin nişanlandı? yahu yaşı kaç başı kaç kilosu kaç bu çocuğun. *! zamane gençleri böyle diye kafasını sallar *
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Lol Allah ömür verirse ve annemin evlendirme oyunlarına düşmessem bir hesaplıyım 2015 de 30 yaşım civarı en erken evlenmeye kalkarım evlenme hazırlıklarını ağır alıp 32 gibi evlenme girişiminde bulunabilirim[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Ne guzel iste tek bekar erkek sensin, Butun gucu elinde tutuyosun. Fırmadaki bekar kadinlar icin tek hedef.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
bedeviizz Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 said: Absolut, 23 Ağustos 2004 15:34 tarihinde demiş ki: İşe bekar bayan alın hayatınız renklensin :) işte en mantıklı önerme :horace:
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ehehe lol o zaten hep öylede sorun bende işyerinde o tür ilişkiye zaten kafadan karşıyım. said: Cuce, 23 Ağustos 2004 19:19 tarihinde demiş ki: Ne guzel iste tek bekar erkek sensin, Butun gucu elinde tutuyosun. Fırmadaki bekar kadinlar icin tek hedef. [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 biri nişanlandı diğerinin de böle kıskanılası bir ilişkisi var 87 olan ikincisi, virgül koymayı unutmuşum pardon :p 87 adam nişanlanırsa yarın gidip atarım kendimi ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Lol durumun berbat halen nutuk çekiyorsun vay be adam biraz kaderine dert yanar bize değil[signature][hline]Lil'Alur for Shar [Bu mesaj screamer tarafından 23 Ağustos 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir]
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 ne zamandan beri kadınlar erkekleri hedef olarak ele alıyorlar? :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 sosyo ekonomik durumun onların üstünde olup yaşamlarını upgrade fırsatı olarak gördükleri günden beri[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2004 Şimdi ben anlamadım hedeften kasıt rakip mi yoksa kişiyiyi kesmek mi ?[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Öne çıkan mesajlar