gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam arkadaşlar, Normalde domain register için , mydomain.com ya da bluehost.com u falan kullanıyorum ama , bu sefer türkiye'den bir firma ile banka havalesi ile almak istiyorum. Fiyatları makul ama daha önemlisi sağlam bir firma var mı ? Yarın öbür gün kapayıp gitmesin , sıkıntı olmasın !
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Di, bu seninle alakalı bir yer galiba di mi ? Flatofis diyor çünkü yerine :) Öyleyse alıyorum domain'leri ordan . Faturayı parayla göndertme olayı güzelmiş ama heheh :) Bence mantıklı Edit : Aldım Domain'i , Türk firmalarının domain'leri kendi adına yapma sevdası nedir anlamadım . Burası da kendi adına kaydetti domain'leri. Yabancı siteler , biz ne info verirsek onun adına kaydediyorlar. İleride birşey olsa , site hakkında hiçbir iddiam olmuyor bu şekilde di mi ? Site sahibi sadecehosting.com görünüyor who is lerde
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Ben de o yüzden sadece turkticaretten alıyorum domainlerimi. Hepsi benim adıma. :)
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam, Eski calistigim yer burasi. Whois bilgilerinde kendi adlarini kullanmalarinin sebebi, musterilerinin cogunun bu bilgileri gizli tutmak istemelerinden kaynaklaniyor. Haliyle default olarak boyle bir uygulamaya gectiler benim orada calistigim vakitlerde. Istersen kontrol panelinden istedigin bilgileri degistirebiliyorsun. Yasal olarak elinde fatura oldugu surece hakkini ararsin bu arada. Turkiye'desin ve Turkiye'de vergi odeyerek faaliyet gosteren bir firmadan hizmet aliyorsun. O belge elinde oldugu surece hakkini arayabilirsin demektir bu. gomelskaya said: Di, bu seninle alakalı bir yer galiba di mi ? Flatofis diyor çünkü yerine :) Öyleyse alıyorum domain'leri ordan . Faturayı parayla göndertme olayı güzelmiş ama heheh :) Bence mantıklı Edit : Aldım Domain'i , Türk firmalarının domain'leri kendi adına yapma sevdası nedir anlamadım . Burası da kendi adına kaydetti domain'leri. Yabancı siteler , biz ne info verirsek onun adına kaydediyorlar. İleride birşey olsa , site hakkında hiçbir iddiam olmuyor bu şekilde di mi ? Site sahibi sadecehosting.com görünüyor who is lerde
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Turk Ticaret kadar rezil firma az esasen. Tavsiye etmiyorum.
throine Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Godaddy'de şu sıralar NEWYEAR11 kodu ile tüm domainler $1,49. .org domain vardı namecheap te kayıtlı onun .com olanını kaydettim godaddy'de $1,49'a. Domain için namecheap tavsiye ederim.(tu)
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ben bi yamuklarını görmedim şimdiye kadar. nesi rezilmiş?
Tcpip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Türk Ticaret'den almak gibi bir hata yapmayın. Panelinden tut servislerine kadar her şeyi dandik.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Türkticaret baya fena, bi domain için baya sürünüp, sonra eeh yeter be diyip bıraktığımı biliyorum. Tavsite etmiyorum ben de şiddetle.
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 konu ile alakası yok ama merak ettim bu .co domainler niye pahalı?
reyou Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 vaperon said: turkticaret.net tarihin en kotu domain saglayicisi
Bone Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 goldbären said: matt domiaan! lol http://www.youtube.com/watch?v=ZWTzyU5MFgM
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 reyou said: vaperon said: turkticaret.net tarihin en kotu domain saglayicisi Tarihin en kötüsü mü? Nasıl yani? Bir kere sorun yaşadığımı hatırlıyorum, bundan 4 sene önce o da siteyi tuttukları server'in bir bağlantı problemi oluşmuştu. Telefonla aradım, 5 dakika sonra siteyi başka bir server'a aldılar. O gün bu gündür sitede hiçbir problem yok. Ben bir problem yaşamadım.
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 turkticaret'e çok yükleniyolar. devamlı poh atıyosunuz ama ne yaşadığınızı da yazmıyosunuz..
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 benim domainler alantron.com da duruyor. http://www.webhosting.info/registrars/search/Country/TR bunlar türkiyedeki icann akredite şirketler. Yani asıl güvenilir olanlar.
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ben isimtescil.net kullanıyorum, memnunum. turkticaret domain süresi geçmiş domaini geri almak için min 100tl para istiyor şaka gibi isimtescilden 20 tle geri aldım oh mis.
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 di said: Selam, Eski calistigim yer burasi. Whois bilgilerinde kendi adlarini kullanmalarinin sebebi, musterilerinin cogunun bu bilgileri gizli tutmak istemelerinden kaynaklaniyor. Haliyle default olarak boyle bir uygulamaya gectiler benim orada calistigim vakitlerde. Istersen kontrol panelinden istedigin bilgileri degistirebiliyorsun. Yasal olarak elinde fatura oldugu surece hakkini ararsin bu arada. Turkiye'desin ve Turkiye'de vergi odeyerek faaliyet gosteren bir firmadan hizmet aliyorsun. O belge elinde oldugu surece hakkini arayabilirsin demektir bu. gomelskaya said: Di, bu seninle alakalı bir yer galiba di mi ? Flatofis diyor çünkü yerine :) Öyleyse alıyorum domain'leri ordan . Faturayı parayla göndertme olayı güzelmiş ama heheh :) Bence mantıklı Edit : Aldım Domain'i , Türk firmalarının domain'leri kendi adına yapma sevdası nedir anlamadım . Burası da kendi adına kaydetti domain'leri. Yabancı siteler , biz ne info verirsek onun adına kaydediyorlar. İleride birşey olsa , site hakkında hiçbir iddiam olmuyor bu şekilde di mi ? Site sahibi sadecehosting.com görünüyor who is lerde Şimdi yine domain lazım oldu bana , sen sadecehosting dediğinden beri oradan alıyorum ama , ya insan şifleri md5 ler bari , pass reset istiyorum , kabak gibi mailime atıyorlar heheh :)
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 bende sadecehosting kullanıyorum.en son adsoyad.com.tr aldım.kullanışlı ve basit panelleri var.bide hazır script eklemişler panele.joomla,wordpress, drupal falan. site builder toolunu 12 dolara satıyorlar kullanan varmı güzel şeyler yapılıyormı,almayı düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar