Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sesu said: Fistan ignore yemiş DAS. benim ignore yemem önemli değil alıcı olacaklar salak değildir heralde. isteyen varsa sıfırını 60 liraya ben satarım özel mesajla ulaşırsınız. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ben&Jerry's said: bisiklet icin heycanlandim satilmazsa bi sure konusalim su ara mesgulum finaller falan guncel fotoalrini koyabilirsen cok sevinirim Bisiklet hala satılık. Çiziği vs yok. Şu an fotoğraf koyamıyorum çünkü makinam arkadaşımda. Bir ara geri alır çekerim fotoğraflarını. Somut birşeyler düşünecek zamanın olduğunda özel mesaj atarsan daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: sesu said: Fistan ignore yemiş DAS. benim ignore yemem önemli değil alıcı olacaklar salak değildir heralde. isteyen varsa sıfırını 60 liraya ben satarım özel mesajla ulaşırsınız. bye. Bisikletin de daha ucuzu var mı elinde? ama ne arar sende...Senin gibi nerdlerin oksijenle pek işi olmuyor değil mi? Holgayı da heralde screan shot almak için kullanıyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sinirlenmene gerek yoktu neyse.mantıklı düşünemediğini varsayıyorum düzgün bir cevap veremediğin için. uslubundan dolayı da şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 hakketen gordugum en basarisiz cevaplardan biriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan'ın mantıklı önermelerine karşı, kibarlık takınarak nerd rage olmuş satıcı. Klavye başındaki halini gözümüzün önüne getirdiğimiz için yemedik tabi bunları. Fistan haklı, adam hala 2. el 40 lira daha pahalı ama bunu alın diye ısrar ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ikince el değil ki o, gerab imzalı holga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Alan alır kime ne? Her satış başlığında bir troll spawn oluyor artık. Bırakın nasıl satarsa satsın, siz de 60'a getirin siz de satın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 mezarcilik yapilmadiktan sonra diger uyelerin menfaatini koruyacak sekilde uyari yapilmasi bence guzel birsey, trolluk falan degildir bu suyu cikartilmadigi surece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 |Joker| said: Alan alır kime ne? Her satış başlığında bir troll spawn oluyor artık. Bırakın nasıl satarsa satsın, siz de 60'a getirin siz de satın. kahvede arkadaşınla tavla oynarken bi satıcı geldi 10 liraya traş bıçağı satıyor arkadaşın almaya meyilli, sen ise o traş bıçağının aynısını 5 liraya bi bakkalda gördün arkadaşının alışverişini yapmasına göz mü yumarsın yoksa engel olmaya mı çalışırsın? alma dersen senin tabirinle troll oluyorsun, almasına göz yumarsan da arkadaşlık nedir ne değildir bilmiyorsun derim ben. sırf bişey yazayım diye mi post atıyorsunuz yoksa ne yazdığınızın farkında mı değilsiniz anlayamıyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: sinirlenmene gerek yoktu neyse.mantıklı düşünemediğini varsayıyorum düzgün bir cevap veremediğin için. uslubundan dolayı da şikayet ettim. Başlığı suistimal ederken unuttuğun ahlak kurallarını neden bir anda hatırlama gereği duydun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Bence su seneye gelmisiz insanlar mal alirken arastirmiyorsa hala bence kazik (eger ortada kazik varsa) yemeyi hakediyor.Uyari spamleyip olasi nerd rage`lere yol acmak da cok mantikli degil. Birakin herkes istedigi fiyata istedigi mali satmaya kalkissin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 "başlığı suistimal etmek" ne demek açıklayabilir misin lütfen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan doğrusunu yapmış, alıcak olsam fistan a teşekkür ederdim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sıfırı 60 lira olan şeye 100 lira iste sonra gel ağla bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Yahu gidin 60 liraya alın. Neyin tatavası bu? PS3 Media Markt'ta 600 tl, Teknosa da 945 tl. İsteyen ordan alır, isteyen burdan alır. Ne anlamsız hareketler yav. Her topicte gereksiz bir ton mesajınız var. Forumun trolü olmuş adamlarsınız, espri geyik laf çakma yapıcaz diye kendinizi yiyorsunuz. Bırakın kaça satarsa satsın. Ama olmaz her yere maydonoz olun, fikir belirtmeyin direk balta koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Saçmalıyosun joker, bunun en kısa zamanda farkına varmanı öneririm. Forum burası be. Sokaktaki dükkana girip "sayın müşteriler, bu malların aynısı yanda 50 değil 30 lira" demiyoruz ki. Forumda satmanın da olayı bu şekilde bilgilendirme mesajlarını göze almaktır. Birisi burda daha ucuza var derse bu gayet iyiliksever bir mesajdır. Ha alan alır tabi haklısın. Memlekette enayi çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Aluriel said: sıfırı 60 lira olan şeye 100 lira iste sonra gel ağla bi de. Ağla mı? Nerede ağladım moron? Ağlayan sizsiniz. Ayrıca açıklamasını da yaptım ama gerizekalı olduğunuzdan anlayamıyorsunuz. Ben Türkiye satış fiyatı dedikçe hala ebay kapıya getiriyor diye aptal aptal cümleler kuruyorsunuz. Sonra da kendinizi forumu bilinçlendiren halk kahramanları ilan etmeye kalkıyorsunuz. Bu ne kendini bilmezliktir ya... Pahalı geliyorsa alma, odanda da yüksek sesle oha diye bağır siktir ol git. mental masturbasyonunu burada yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 şu yaptığın ağlamak değil de ne? QQ more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 BEYLER! caps giriş yaptım ha.. rage olmayalım lütfen.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 beyler o değil de, fistan benim topiğime de yorum yaptı. gelin biraz da orada yazın, belki ürünleri beğenirsiniz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 http://www.buzlu.org/images/roket.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 sinirlenebilirsin,normaldir kızdığını belli etmenin binlerce düzgün yolu varken küfür, hakaret hoş değil. kaldı ki, ilk başta gelen yorumlar da gayet düzgün, yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 nerd rage'in yapmacık kibarlığı ortadan kalkınca gerçek yüzü gördük. DI-DIN-DIN-DI-DIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar