Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 çok sevdim firmayı reklamını yapmak istedim
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kermit dedi valla. bundan sonra sana mal diyenlere malın altında kal de dedi. özür dilerim.
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mal said: kermit dedi valla. bundan sonra sana mal diyenlere malın altında kal de dedi. özür dilerim. biz sana seslenmiştik,ismini bilmiyoruz ama dimi MAL
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yokmu bizi himayesine alcak bi güçlü kuvvetli madalyalı
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Turkceplease said: Mal said: kermit dedi valla. bundan sonra sana mal diyenlere malın altında kal de dedi. özür dilerim. biz sana seslenmiştik,ismini bilmiyoruz ama dimi MAL tamam bişeymi dedik. kermite söylerim döver bak.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bu ne lan. hangisine gülceğimi şaşırdım asdahfdahgs
Mal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ulan gece gece iyi güldüm. neyse gözde dijital kopyalama merkezi iyidir gidin dijital bişeyler kopyalatın.
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 acil siteyi ve dükkanın dizaynını değiştirin çok basit olmuş ya.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 niye abi güzel bence. samimi sıcak türk esnafı işte. kalsın değişmesin. ziyaretçi defterine bakarsanız müşterilerin ne kadar memnun olduğunu görürsünüz zaten.
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 seda özalit var abi daha samimi adı üstünde seda :D
Öne çıkan mesajlar